Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(GORGONE @ 2016 04 28, 21:34)
Sveikos mergaites.
Gal kas turite "Gabiu vaikų" užduotėlių praeitų metų 3-4 kl.

O kokios čia užduotėlės? Gal galima plačiau?
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2016 04 28, 14:35)
Laba diena, noriu pasiteirauti pedagogių nuomonės apie EMA pratybas. Įkyriai perša, bet ar tikrai elektroninės pratybos turi daugiau pliusų nei minusų? Ačiū, jei atsakysit.

Išbandžiau jas. Man nelabai patiko...
Atsakyti

QUOTE(linastri @ 2016 04 28, 18:35)
Maniškiai irgi ne visi spėjo. Skaudžiausia- tie,kurie galėjo realiai pretenduoti į gerus rezultatus verysad.gif

Ir mano taip pat. Vaikai taip įsistresavo, dar namie tėvai prideda, tai vaikai drebėdami laukia testų. Jų galvelėse panika- rašinys sunkus, nespėjo klaidų išsitaisyt, suvokimo testas sunkus, nespėjo visko atlikt. Geriems mokiniams buvo ką veikt, o ir jie ne viską gerai atliko. Nusiminę... unsure.gif
Aš pati užduočių nemačiau, testų rezultatų nežinau. Vakar dar nervavaus, šiandien jau ramiau. Ateis, praeis, pakalbės ir nurims. Tik aš viena žinau kokia mano klasė, kokio pajėgumo vaikai, kokią pažangą per 4 metus padarė. Kitiems tai nerūpės... Žinau, kad penktą klasę visi pasieks. Tai ir džiugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 04 28, 22:13)
O kokios čia užduotėlės? Gal galima plačiau?

Yra tokia akademija gabių vaikų, kurie lanko už pinigus. Tai jie kuria ten savo užduotis. Pagalvojau, gal kurios nors iš jūsų mokinys lanko ax.gif
Atsakyti
Sveikos antrokės,
Kaip jums teksto suvokimas? Mes su kolegėm pasitarėm, kad kažkoks absurdas....toks tekstas antrokams, kažkokia nesąmonė. Vaikams labai nepatiko, o irl vertinimas neatitinka realybės ypač ten, kur reikėjo išmąstyti, labai jau siaurai ten.
Dėl kelių klausimų tai net susiginčijom, kol nepamatėm instrukcijos, tai kaip tada vaikams sugalvoti. Rezultatai šiaip sau. Nukentėjo gabesni vaikai, minimumas bus pasiektas. Gaila...

Ketvirtokės tai už galvų imasi, buvo per sunku. Taisymui darbus atveš kitų mokyklų. Tai jau kaip egzaminus daro. Ar ilgai čia taip iš mūsų tyčiosis ????? kaip matau ir kitur tas pats. Gal reikia pradėti judėti. Nu tikrai per daug sureikšminta. Antrokams tai gerai, pritariu , kad leido mokytojui pačiam. Ketvirtokams irgi taip turėtų būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 29 balandžio 2016 - 16:11
QUOTE(nonele @ 2016 04 29, 17:07)
  Antrokams tai gerai, pritariu , kad leido mokytojui pačiam. Ketvirtokams irgi taip turėtų būti.

Pas mus mieste ir ketvirtokų mokytojos pačios tikrina savo mokinių darbus, tik joms padeda trečiokų mokytojos.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2016 04 29, 19:16)
Pas mus mieste ir ketvirtokų mokytojos pačios tikrina savo mokinių darbus, tik joms padeda trečiokų mokytojos.

Tai tikrai tada šaunu, kad taip protingai organizuojama. Įdomu tik kur?
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2016 04 29, 19:16)

Aš esu ketvirtokų mokytoja. Nei klasėje per testą buvau, nei testus taisiau, nei užduotis mačiau, nei rezultatus žinau. Apie ką tada galiu kalbėt po testo su vaikais? doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 balandžio 2016 - 20:03
QUOTE(zuzanele @ 2016 04 29, 21:01)
Aš esu ketvirtokų mokytoja. Nei klasėje per testą buvau, nei testus taisiau, nei užduotis mačiau, nei rezultatus žinau. Apie ką tada galiu kalbėt po testo su vaikais? doh.gif  g.gif

Kažkoks košmaras. Pas mus lygiai taip pat. Be galo pikta, graudu ir apmaudu. Kada pagaliau visa tai baigsis...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2016 04 29, 20:43)
Kažkoks košmaras. Pas mus lygiai taip pat.  Be galo pikta, graudu ir apmaudu. Kada pagaliau visa tai baigsis...

Pas mus irgi lygiai taip pat. Ketvirtokai liūdni, ypač gabūs vaikai. Sunkus buvo teksto suvokimas, pati 30min skaičiau tekstus ir tik po to supratau, ko iš manęs nori... o vaikai visa tai turėjo atlikti per 45min... baisu...
Beje, dar viena gera žinia. Rudenį laukia auditas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Antrokams testai kažkokie... Baisu, kad kažkam atrodo, jog rašydami testus vaikai pripras prie egzaminų....
Atsakyti
Perskaičiau ketvirtokų tekstą. Kas iš tiesų sėdi ten aukščiau? Ar čia normalu ketvirtokams toks tekstas? Gal jiems patiems reikėtų duoti šį tekstą? Būtų neblogai, kad ministrei nusiųstų kas nors šį tekstą ir lieptų per 45 min. atlikti. Išprotėjo mūsų švietimas.
Atsakyti