Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Laba diena, noriu pasiteirauti pedagogių nuomonės apie EMA pratybas. Įkyriai perša, bet ar tikrai elektroninės pratybos turi daugiau pliusų nei minusų? Ačiū, jei atsakysit.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas bandėt kelt vaikų piešinius į Skinijos konkursą? Nesuprantu, kodėl man neįsikelia g.gif Ir jpg formatas ir dydis mažiau nei 1 MB. Ir neįkelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 04 27, 19:12)
Ketvirtokų rezultatai nedžiugina, ypač raštingumas.

Kur gali jie džiuginti, jei tokia paini užduotis?
Namai, namukai. Jau man jie sapnuojasi.
Vienas iš mano mokinių, nežinau kodėl, bet parašė apie žvėrelius. Sudėjo vaikas visą savo gyvenimėlį, kokio jis norėtų. Net susigraudinau. Ir vaiko gaila, kad toks sunkus jo gyvenimas, ir, kad galėjau surašyti tik 0. 😢
Vaikai sakė, kad ir šiandien buvo sunku.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 04 28, 16:57)
Vienas iš mano mokinių, nežinau kodėl, bet parašė apie žvėrelius. Sudėjo vaikas visą savo gyvenimėlį, kokio jis norėtų. Net susigraudinau. Ir vaiko gaila, kad toks sunkus jo gyvenimas, ir, kad galėjau surašyti tik 0. 😢

Pradėjom ir mes šiandien skaityti "šedevrus" doh.gif . Vajetus, kokių tik vingrybių neprisiskaitėm doh.gif . O ir teksto suvokimo užduotys šiandien buvo nelengvos. Daug vaikų nespėjo visko atlikti verysad.gif
Atsakyti
Gal turite ketvirtokų šiandienos užduotis?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 04 28, 15:57)

Teko šiandien dalyvauti pas 4kl. Sunkūs istoriniai tekstai, apie koliziejų, apie senovės gladiatorius, apie cerkves. Tikrai buvo ką veikti... daug vaikų nespėjo atlikti užduočių.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 04 28, 17:18)
Pradėjom ir mes šiandien skaityti "šedevrus"  doh.gif . Vajetus, kokių tik vingrybių neprisiskaitėm  doh.gif . O ir teksto suvokimo užduotys šiandien buvo nelengvos. Daug vaikų nespėjo visko atlikti  verysad.gif

Maniškiai irgi ne visi spėjo. Skaudžiausia- tie,kurie galėjo realiai pretenduoti į gerus rezultatus verysad.gif
Atsakyti
Ar tikrai niekas neturite šios dienos 4 kl. standartizuoto testo pvz?
Atsakyti
Turiu darbe kopiją. Galiu ryt pabandyti nuskenuoti ir įkelti, jei dar reikia.
Šios dienos užduotys taip sunkios, net aptardami su vaikais užduotis nesutarėm, kuris atsakymas gali būti teisingas. Čia, kur reikėjo rasti tekste vietą, kur parašyta, kad buvo labai šalta.
Lauksim pirmadienio pasaulio pažinimo. Liūdesys ima, nieko gero nesitikiu.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2016 04 28, 20:39)
Liūdesys ima, nieko gero nesitikiu.

Rytoj darbe aš turėsiu galimybę atsispausdinti. Maniau, kad šiandien kas nors turi, nes labai smalsu pažvelgti kas per testas. O liūdesys jau ėmė rašinius taisant.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 04 28, 19:35)
Maniškiai irgi ne visi spėjo. Skaudžiausia- tie,kurie galėjo realiai pretenduoti į gerus rezultatus verysad.gif

Va va... Ir pas mane tas pat sad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.
Gal kas turite "Gabiu vaikų" užduotėlių praeitų metų 3-4 kl.
Atsakyti