Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bebras2014 @ 2016 04 26, 19:07)
Taip, taip. Vieni parašė labai trumpai, glaustai, aiškiai. Iškart matosi skaitantys vaikai - vaidingi žodžiai, įvairūs kiti žodeliai. O kiti taip nuvažiavo į dausas... apie Baltijos jūrą pradėjo rašyti... Tiesa, pasirodo, kad kai kurie vaikai šį pasakojimą jau buvo skaitę.  g.gif

Gal ir buvo skaitę, bet mūsų mokytojos sakė, kad ketvirtokų pasiruoškime standartizuotiems testams kažkokiame leidinyje yra teksto suvokimas ”Pabėgimas” pagal šį tekstą, tai vaikai buvo skaitę ir atsakinėję į klausimus :-)

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2016 04 26, 19:11)
Sveikutės,
O kaip nuotaikos antrokų? Mūsų ir vaikai nenusiminę ir darbai geri. O ketvirtokų tik rytoj taisysime, bet irgi nežinia kaip. Nors man neaktualu, bet taisyme dalyvauju, kad ir nedirbu su 2,4 kl.

Antrokams laiko net liko, bet kai taisėm _ eilinį kartą paskubėta, neįsiskaitė ko prašo užduotis. Šiaip atrodo nėra labai blogai :-)
Atsakyti
iliustracija tai priminė K.Kasparavičiaus knygas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 04 26, 19:07)
Taip, taip. Vieni parašė labai trumpai, glaustai, aiškiai. Iškart matosi skaitantys vaikai - vaidingi žodžiai, įvairūs kiti žodeliai. O kiti taip nuvažiavo į dausas... apie Baltijos jūrą pradėjo rašyti... Tiesa, pasirodo, kad kai kurie vaikai šį pasakojimą jau buvo skaitę.  g.gif

Tekstas apie pabėgusį baltą namuką yra tose mėlynose pratybose,skirtose pasiruošti lietuvių k. ST. Taip ir vadinasi- "Pabėgimas". Maniškiai irgi tą skaitė ir skaitymo užduotis yra atlikę.
Bet pats rašinys šiandien tai sunkus.
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2016 04 26, 19:20)
Gal ir buvo skaitę, bet mūsų mokytojos sakė, kad ketvirtokų pasiruoškime standartizuotiems testams kažkokiame leidinyje yra teksto suvokimas ”Pabėgimas” pagal šį tekstą, tai vaikai buvo skaitę ir atsakinėję į klausimus :-)

Tikrai taip
Atsakyti
Skaitau jūsų žinutes ir esu nustebusi, kad kiti rajonai taip sureikšminę šiuos testus. Pas mus mokykloj nieko panašaus. Taisau pati. Kitos irgi taiso pačios.
Taisau ir liūdžiu. Matau, kad nebus nei vieno aukštesniojo, gal keli pagrindinio ir, kaip bebūtų gaila, nepatenkinamo lygmens. sad.gif
Man užduotis pasirodė labai sunki. Maniškiai, net ir tie kur daug skaito irgi nugrybavo kartu su namukais.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 04 26, 21:09)
Skaitau jūsų žinutes ir esu nustebusi, kad kiti rajonai taip sureikšminę šiuos testus. Pas mus mokykloj nieko panašaus. Taisau pati. Kitos irgi taiso pačios.
Taisau ir liūdžiu. Matau, kad nebus nei vieno aukštesniojo, gal keli pagrindinio ir, kaip bebūtų gaila, nepatenkinamo lygmens. sad.gif
Man užduotis pasirodė labai sunki. Maniškiai, net ir tie kur daug skaito irgi nugrybavo kartu su namukais.

Pas mus 2kl mokytojos taiso pačios, o vat 4kl darbai iškeliavo į savivaldybę. Sukeis mokyklų darbus ir rytoj taisysime kitos mokyklos mokinių darbus. 4kl mokytojos darbų netaiso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 04 26, 21:15)
Pas mus 2kl mokytojos taiso pačios, o vat 4kl darbai iškeliavo į savivaldybę. Sukeis mokyklų darbus ir rytoj taisysime kitos mokyklos mokinių darbus. 4kl mokytojos darbų netaiso.  g.gif

Pas mus antrokų mokytojos taisė kartu su kita mokytoja, o ketvirtokų - kitos mokytojos. Ketvirtokų mokytoja nei rašyme, nei taisyme nedalyvavo. Taisom savo mokykloj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 balandžio 2016 - 21:19
Sveikutės smile.gif
Pas mus antrokės pačios su savo vaikais būna ir pačios taiso darbus. Ketvirtokės pasikeičiam klasėm ir per patį testą ir taisydamos. Niekur nesiunčiam darbų schmoll.gif
Atsakyti
Ketvirtokų rezultatai nedžiugina, ypač raštingumas.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 04 27, 20:12)

Mes rytoj taisysim. Kažkaip nieko gero irgi nesitikiu...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 04 27, 19:12)

Aš ir tą patį girdėjau. Mane tai liūdina... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 04 27, 20:06)
Aš ir tą patį girdėjau. Mane tai liūdina... sad.gif

Labai įdomu, o ką antrokėliai rašė?
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2016 04 27, 20:24)
Labai įdomu, o ką antrokėliai rašė?

Jie rašė tik gramatiką. Dar rašinėlis tik bus.
Atsakyti