sveikos mergaites dalinuosi ( gal jau ir žinomas psl. ) klase.eduka.lt . man tai atradimas, yra elektroninės vadovėlių versijos
QUOTE(VAMI @ 2016 10 03, 14:04)
sveikos mergaites dalinuosi ( gal jau ir žinomas psl. ) klase.eduka.lt . man tai atradimas, yra elektroninės vadovėlių versijos
Ir aš labai apsidžiaugiau ir mokiniai, bet žiūriu, kad ne visada dar suveikia. Dažnai nevarto puslapių
Labas. Trečiokės, ketvirtokės, pasidalinkit patirtimi kaip taisot diktantus?
QUOTE(arden @ 2016 10 03, 18:04)
Labas. Trečiokės, ketvirtokės, pasidalinkit patirtimi kaip taisot diktantus?
ir man aktualu kol kas kur laaabai daug klaidu, tiesiog liepiu perrašyti be klaidų, kur keletas, ištaisyti žodį, pabraukti kur klaida ir šalia parašyti taisyklę, kurią reikia taikyti. Bet dažnai prirašo atidumo klaida ir nesivargina pagalvoti apie taisyklę
Sveikutės
Kur jūs randate edukoje vadovėlius? Bibliotekoje man rodo, kad pradinukams nieko nerasta
Kur jūs randate edukoje vadovėlius? Bibliotekoje man rodo, kad pradinukams nieko nerasta
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 10 02, 19:48)
Labukas, turiu iš aš tokią ,,bėdą" su antrokais . Dvi mergaitės ir vienas berniukas patys suėję krūvon tikrinasi, palygindami, o paskui papildomos užduotys arba mielai ,,mokytojauja". O viena mergaitė ,,mokytojauti" griežtai atsisako, tai jai papildomos užduotys. Bet vistiek man tai dar neišspręstas klausimas:
1. Greitai patikrinti atliktas užduotis nespėju, nes tuo metu paprastai padedu keliems silpniems.
2. Gavę papildomas užduotis, visada turi daug klausimų, į kuriuos atsakyti irgi reikia laiko.
3. Atliktų papildomų užduočių patikrinti normaliai per pamoką irgi nėra laiko, o nepatikrinti darbai, na, pačios suprantat..
Taigi, kad savarankiškas darbas nevirstų ,,bardaku", reikia labai pasistengti.
Ir šiaip, kai tik diferensijavimas, taip ir ,,bardakas".
O kaip kitos darot?
1. Greitai patikrinti atliktas užduotis nespėju, nes tuo metu paprastai padedu keliems silpniems.
2. Gavę papildomas užduotis, visada turi daug klausimų, į kuriuos atsakyti irgi reikia laiko.
3. Atliktų papildomų užduočių patikrinti normaliai per pamoką irgi nėra laiko, o nepatikrinti darbai, na, pačios suprantat..
Taigi, kad savarankiškas darbas nevirstų ,,bardaku", reikia labai pasistengti.
Ir šiaip, kai tik diferensijavimas, taip ir ,,bardakas".
O kaip kitos darot?
Tai va ir man tas bardakas galvos skausmas. Diferencijavimas būtų geriausias turint padėjėją, nes dabar nors persiplėšk, kaip visur suspėti
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2016 10 03, 16:34)
Sveikutės
Ir man taip pat rodo
QUOTE(smilga1972 @ 2016 10 03, 18:34)
Sveikutės
pasirinkit konkretų dalyką ( pvz. lietuvių klb.) ir rodys
Ačiū už nuorodą edukaKLASĖ radau visus pagrindinius vadovėlius, ieškojau ne pradinėms klasėms, bet pagal dalykus. Sakykit, o kaip susikurti klasę, man rodo 0 mokinių, o kaip jų pridėti nerandu Gal kas žinote?
Labas,
ir aš, susikūriau grupės pavadinimą, pasirinkau pradinukai ir viskas. Niekur daugiau nematau kur kokie dalykai.
ir aš, susikūriau grupės pavadinimą, pasirinkau pradinukai ir viskas. Niekur daugiau nematau kur kokie dalykai.
Apie tas eduka pratybose internete skaičiau daug blogų atsiliepimų. Mokytojos pasakojo, kad užsisakė pratybas, o iki šiol jų dar negavo.
Pas mus mokykloje audito laukimas. Susipažinome su grupės pirmininke. Darbe didžiulė įtampa.
Pas mus mokykloje audito laukimas. Susipažinome su grupės pirmininke. Darbe didžiulė įtampa.
QUOTE(smilga1972 @ 2016 10 03, 17:34)
Sveikutės
QUOTE(Zydrune @ 2016 10 03, 18:30)
Ačiū už nuorodą edukaKLASĖ radau visus pagrindinius vadovėlius, ieškojau ne pradinėms klasėms, bet pagal dalykus. Sakykit, o kaip susikurti klasę, man rodo 0 mokinių, o kaip jų pridėti nerandu Gal kas žinote?
QUOTE(b.s @ 2016 10 03, 18:55)
Labas,
reikia pasirinkti konkretų dalyką, o ne "pradinės", persižiūrėkit ir kitus vadovėlius, prie kai kurių yra ir papildomų užduočių. kad pakviestumėte mokinius į grupę - reikia jiems duoti grupės kodą (ant spalvotos juostos atidarius grupę parašytas). grupių kūriau tiek, kiek vadovėlių norėjau prisiskinti, nes neradau, kad leistų grupei kelis vadovėlius priskirti. grupę vadinau pvz. matematika ir priskyriau matematikos vadovėlį. (radau matematiką, pasaulį, lietuvių, muziką)