Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(R.@usra @ 2016 09 27, 17:30)

Ar taip jums yra buve kad dalyvavus webinare negavau pazymos apie dalyvavima?
Atsakyti
Labas, gal kuri turite pasidariusi visą naudojamos literatūros sąrašą - vadovėlių, pratybų ir kt. papildomos literatūros su autoriais.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 09 28, 08:03)

Visada gaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 09 28, 07:03)

Jeigu kalbi apie elektroninių pratybų webinarą, tai ir aš negavau schmoll.gif . Pirmą kartą man taip. Negana, kad užduočių pridavė (kitaip neva negausim pažymėjimo), tai dar ir jas atlikus neduoda pažymėjimo g.gif
Atsakyti
Aš irgi dalyvavau vebinare , bet negavau nei užduočių, nei pažymėjimo. Nieko nesuprantu ....
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2016 09 28, 18:08)
Aš irgi dalyvavau vebinare , bet negavau nei užduočių, nei pažymėjimo. Nieko nesuprantu ....

Per webinarą pasakė, kad reikia prisijungti per mokymų nuorodą ir išbandyti pratybas. Tik tada tipo gausim pažymėjimus. Paskui į el.paštą dar buvo atsiųsti nurodymai. Aš lyg ir padariau, ką reikia, bet kolkas nieko negaunu.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 09 28, 17:10)
Jeigu kalbi apie elektroninių pratybų webinarą, tai ir aš negavau  schmoll.gif . Pirmą kartą man taip. Negana, kad užduočių pridavė (kitaip neva negausim pažymėjimo), tai dar ir jas atlikus neduoda pažymėjimo  g.gif

Apie kurį čia kalbama? Apie "Diferencijavimo ir individualizavimo galimybes...?

Šiaip už kai kuriuos seminarus anksčiau pažymėjimai ateidavo gerokai vėluodami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 28 rugsėjo 2016 - 17:43
QUOTE(zuzanele @ 2016 09 27, 23:43)
Sveikos 4u.gif Reikia pagalbos ax.gif
Gal kartais turit audito visų įsivertinimo rodiklių 1 ir 3 lygio iliustracijas? Reikia skubiai... 4u.gif

Gal čia būtų apie tai:
http://www.nmva.smm....o-instrumentai/
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2016 09 27, 21:18)
Sveikos mergaitės. Kaip ir kiekvienais metais daug nervų prieš rugsėjį,dirbsiu ar ne, štai kur klausimas buvo iki pat rugpjūčio 31. dirbu su 3jungtinėm klasėm(1,2,4).Sunku, bet pasirinkimo neturiu. ...  Kreipiuos su dideliu prašymu, gal galėtumėt pagelbėt? Labai reikia muzikos fonogramų pagal Krakauskaitę 1,3,4(2kl turiu) klasėms. Turiu diskus, bet taip susibraižė, praktiškai nebegaliu naudoti.  Būčiau labai dėkinga, kuom galėsiu padėsiu. Sėkmės visoms.

Man atrodo, kad turiu klasėje. Jeigu pirmadienį man į el. paštą parašytum priminimą tai bandyčiau pagelbėti mirksiukas.gif nes su atmintim tai ne kas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit "Dainelę apie riešutus". Reikia su žodžiais.
Atsakyti
Merginos, pasidalinkite patirtimi, ką darote su tais mokiniais, kurie labai greitai atlieka užduotis ir po kiekvienos atlikimo šaukia "jau padariau, ką toliau" arba garsiai pasako visiems atsakymus, net nespėjus paaiškinti visiems kitiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2016 09 30, 21:22)
Merginos, pasidalinkite patirtimi, ką darote su tais mokiniais, kurie labai greitai atlieka užduotis ir po kiekvienos atlikimo šaukia "jau padariau, ką toliau" arba garsiai pasako visiems atsakymus, net nespėjus  paaiškinti visiems kitiems g.gif

O tai jie taip greitai padaro ir aukštesnio lygio užduotis? Fantastika! Reikia džiaugtis ir prieš duodant darbą, pasiūlyt kitus pamokint thumbup.gif
Atsakyti