Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2016 09 22, 17:25)
Sveikutės,
Kaip sekasi įsivažiuoti į vėžes? Parašėme su antrokais pirmą teksto suvokimo testą, labai nenuliūdino rezultatai. Jau pradedu galvą sukti dėl Rudenėlio šventės. Reikia pradėt ruoštis, bet eilę metų, jau mintys išsisėmę. Gal turite scenarijų Rudenėliui ir galite dalintis. Būčiau dėkinga.

Rytoj pirmąjį teksto suvokimo testą rašysime ir mes smile.gif labai sunkiai sekasi matematika. Šiemet ėmiau atnaujintas Kiseliovų pratybas ir jau pradedu gailėtis. Per daug loginių užduočių - mano vaikai "neįkanda". schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit kažką pasidarę vaikų gimtadieniams pasveikinti?
Mano pirmokai, tai nenoriu pamokoje užtrukti daug laiko. Gal turit kokį paruoštuką, kur reikia tik kažką įrašyt, atspausdint ant lapo ir galima sveikint? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
AČIŪ rolleyes.gif Bandysiu ieškoti g.gif
Atsakyti
Merginos, artėja mokytojų diena. Darbe sveikinsime stažininkus. Galvoju, visiems padaryti po juokingą diplomą. Gal kas esate darę ir turit pvz? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 09 22, 22:25)
Sveikos 4u.gif
Gal turit kažką pasidarę vaikų gimtadieniams pasveikinti?
Mano pirmokai, tai nenoriu pamokoje užtrukti daug laiko. Gal turit kokį paruoštuką, kur reikia tik kažką įrašyt, atspausdint ant lapo ir galima sveikint? rolleyes.gif  ax.gif

Žvilgtelėk į antrą paštą. Mes antrokai, tai rašom linkėjimus... Pirmokams galima nupiešti ką nors.
Atsakyti
Sveikos, kolegės. Rugsėjis jau prabėgo, o ir tema jau į pabaigą Laikas jau būtų atnaujinti informaciją apie klases su kuriomis dirbame. Prašau jūsų parašyti man asmeninę žinutę su šia info. Nerašykite temoje, nes sunku viską susekti smile.gif

Senokai buvau aktyviai prisijungusi į jūsų pokalbius, gal jau turime naujų aktyvių narių, kurios vertos mūsų raktelių.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

mokykloje ketinam kiek patobulinti kelionės lapo formą. Gal galėtumėt pasidalinti, kokius jūs lapus pildot vykdamos į ekskursiją?

Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 09 26, 21:50)
Sveikos smile.gif

mokykloje ketinam kiek patobulinti kelionės lapo formą. Gal galėtumėt pasidalinti, kokius jūs lapus pildot vykdamos į ekskursiją?

Labas rytas, pasirašom kelionės programą ir prašymą autobusui skirti.
Atsakyti
rytoj webinaras apie eduka http://vma.lt/index....amp;Itemid=3022
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2016 09 27, 17:23)

4u.gif Ačiū.
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Kaip ir kiekvienais metais daug nervų prieš rugsėjį,dirbsiu ar ne, štai kur klausimas buvo iki pat rugpjūčio 31. dirbu su 3jungtinėm klasėm(1,2,4).Sunku, bet pasirinkimo neturiu. ... Kreipiuos su dideliu prašymu, gal galėtumėt pagelbėt? Labai reikia muzikos fonogramų pagal Krakauskaitę 1,3,4(2kl turiu) klasėms. Turiu diskus, bet taip susibraižė, praktiškai nebegaliu naudoti. Būčiau labai dėkinga, kuom galėsiu padėsiu. Sėkmės visoms.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Reikia pagalbos ax.gif
Gal kartais turit audito visų įsivertinimo rodiklių 1 ir 3 lygio iliustracijas? Reikia skubiai... 4u.gif
Atsakyti