Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(arden @ 2016 09 20, 17:44)
Kaip duonos kelias? Ar patiko?

Taip, veiklos buvo daug. Vaikams ir mokytojams labai patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kuri turi individualu planą 1 os klasės mokiniui sergančiam autizmu
Atsakyti
Merginos padėkite, kas įeina į skenuotojų sąrašą. Labai reikia Pupos pirmo testo 3 kl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2016 09 21, 18:04)
Merginos padėkite, kas įeina į skenuotojų sąrašą. Labai reikia Pupos pirmo testo 3 kl. 4u.gif

Į sąrašą neįeinu, bet galiu padėti, nes turiu knygelę ir kaip tik šiandien ruošiausi pati. Parašyk el.paštą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 21 rugsėjo 2016 - 17:44
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 09 20, 21:45)
Turiu pranešimą, siunčiu į antrą paštą...

Parašiau až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2016 09 21, 19:26)
Parašiau  až smile.gif

Mergaičiukės, o gal kas nors turite skaidres apie aktyvius mokymo metodus liet. Ir matem. Pamokose? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 21 rugsėjo 2016 - 20:35
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 09 21, 21:34)
Mergaičiukės, o gal kas nors turite skaidres apie aktyvius mokymo metodus liet. Ir matem. Pamokose? smile.gif

Jeigu nemaišau, tai darbe turiu knygą.... ryt pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2016 09 21, 21:02)
Jeigu nemaišau, tai darbe turiu knygą.... ryt pažiūrėsiu  4u.gif

Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip sekasi įsivažiuoti į vėžes? Parašėme su antrokais pirmą teksto suvokimo testą, labai nenuliūdino rezultatai. Jau pradedu galvą sukti dėl Rudenėlio šventės. Reikia pradėt ruoštis, bet eilę metų, jau mintys išsisėmę. Gal turite scenarijų Rudenėliui ir galite dalintis. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikutės, pagaliau ir aš radau laiko prisijungti blush2.gif Noriu paklausti, gal kas žinote į kokį spektaklį galima nueiti su vaikais Vilniuje prieš Kalėdas? Man reikia surasti kažką mūsų pradinukams, kad būtų ir Kalėdų Senelis.
Gal kas turite pirmos klasės Gilės mokytojos knygą? Pašte neradau, turbūt nėra.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2016 09 22, 18:40)
Sveikutės, pagaliau ir aš radau laiko prisijungti blush2.gif Noriu paklausti, gal kas žinote į kokį spektaklį galima nueiti su vaikais Vilniuje prieš Kalėdas? Man reikia surasti kažką mūsų pradinukams, kad būtų ir Kalėdų Senelis.

Praėjusias metais važiavom į "Lėlės" teatrą. Važiavo dvi klasės, buvo tik mums užsakytas spektaklis. Teatras atsiuntė autobusą. Žiūrėjom "Baltas pasakas". Buvo gražu, jauku, kalėdiška. Po spektaklio vaikai teatro foje susitiko su Kalėdų seneliu. Buvo nedidelė senelio programėlė. Maišus su dovanomis tėvai nuvežė į teatrą prieš dieną. Žodžiu, viskas sklandžiai ir paprastai. Pirmokams pats tas. 4u.gif
Jei daugiau vaikų, tai galima bet kurį kitą teatrą pasirinkti, tik jau dabar reiktų ieškoti. Kažkada į "Keistuolius" ėjom, tai irgi tarėmės spalio pradžioje. Šiaip ir kamerinis teatras kalėdines programas siūlo, ir autobusus net anksčiau išnuomuodavo.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2016 09 22, 18:25)
Gal turite scenarijų Rudenėliui ir galite dalintis. Būčiau dėkinga.

Su antrokais vaidinom "Grybų karą". Viską beveik pažodžiui ir ėmėm. Ten visai patogu pasiskirstyti vaidmenimis.
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2016 09 22, 17:40)

Man labiausiai patinka Keistuolių teatre, vaikai niekada nebūna nusivylę
Atsakyti