Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Antrokės, pasidalinkite, kokias temines savaites organizuojate.
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2016 09 15, 17:09)
Antrokės, pasidalinkite, kokias temines savaites organizuojate.

Būtų ir man įdomu sužinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 09 14, 21:28)
Pagal atnaujintas dirba pirmokai ir trečiokai šiemet.

Nebūtinai, jei mokykla nepasiruošusi - nedirba biggrin.gif
Atsakyti

Ryt bandysiu riešutukus rinkti, pirmas testas. Nežinau ko laukti smile.gif ax.gif biggrin.gif
[/quote]
Aš jau sulaukiau 0+0=2 verysad.gif
Atsakyti
Savaitgalis sugadintas ir man. Mano antrokai mane šokiravo. Tiek ruošiausi pamokai, atnešiau iš namų daugybė grožinės literatūros, nagrinėjome tas knygutes - ieškojome autoriaus, iliustratorių, diskutavome, kiek reikia laiko ir darbo tam, kad knygutė būtų išleista. Po ilgų diskusijų, pasakiau, kad turės sukurti savo knygutės viršelį. Autoriais bus jie, sugalvos pavadinimą ir nupieš iliustraciją. Vos pasakius užduotį, visi pradėjo šaukti NESĄMONĖ.... kaip supykau!!! Surinkau visas tas savo knygutes, liepiau atsiversti sąsiuvinį ir daviau nurašyti patį ilgiausią vadovėlyje surastą pasakojimą... tai visas 3 pamokas rašė nepakeldami galvos... va čia jiems buvo SĄMONĖ...
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 09 16, 15:02)
Savaitgalis sugadintas ir man. Mano antrokai mane šokiravo. Tiek ruošiausi pamokai, atnešiau iš namų daugybė grožinės literatūros, nagrinėjome tas knygutes - ieškojome autoriaus, iliustratorių, diskutavome, kiek reikia laiko ir darbo tam, kad knygutė būtų išleista. Po ilgų diskusijų, pasakiau, kad turės sukurti savo knygutės viršelį. Autoriais bus jie, sugalvos pavadinimą ir nupieš iliustraciją. Vos pasakius užduotį, visi pradėjo šaukti NESĄMONĖ.... kaip supykau!!! Surinkau visas tas savo knygutes, liepiau atsiversti sąsiuvinį ir daviau nurašyti patį ilgiausią vadovėlyje surastą pasakojimą... tai visas 3 pamokas rašė nepakeldami galvos... va čia jiems buvo SĄMONĖ...

oj kaip pažįstama verysad.gif vos ne kiekvieną užduotį palydi tokie komentarai verysad.gif ne visų, bet yra tokių , tik aš neišdrįsau taip juos nubausti dar .
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2016 09 16, 17:05)
oj kaip pažįstama  verysad.gif  vos ne kiekvieną užduotį palydi tokie komentarai  verysad.gif  ne visų, bet yra tokių , tik aš neišdrįsau taip juos nubausti dar .

Ne pirmą kartą ir manieji tokius komentarus sako, bet vis nepriimdavau tų žodžių, bet jau šiandien, kai pradėjo rėkte rėkti visi, tai viskas viduje taip sukilo, kad galvojau apsiverksiu...
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 09 16, 14:02)

Mano antrokai irgi mėgdavo sakyti nesąmonė, bei kai išgirstu tada tuoj pat liepiu pasakyti sąmonę, kažkaip mandrumas tada išgaruoja.....baigia išgyti biggrin.gif , o šiaip dažnai tenka nuryti kartėlę, stengies, kad įdomiau, o jiems viendodai blush2.gif ....nuryji ir tolaiu važiuoji, pamiršti ir vėl prisigalvoji nesąmonių biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2016 09 16, 18:39)
Mano antrokai irgi mėgdavo sakyti nesąmonė, bei kai išgirstu tada tuoj pat liepiu pasakyti sąmonę, kažkaip mandrumas tada išgaruoja.....baigia išgyti biggrin.gif , o šiaip dažnai tenka nuryti kartėlę, stengies, kad įdomiau, o jiems viendodai blush2.gif ....nuryji ir tolaiu važiuoji, pamiršti ir vėl prisigalvoji nesąmonių biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, taip. Kai grįžau namo pagalvojau, "džiaukitės, kad savaitgalis, mokytoja nusiramins ir pirmadienį vėl viskas gerai bus." thumbup.gif

Merginos, aš vėl su tuo pačiu klausimu. Esu atsakinga už mokytojų dieną. Pasiūlykite, pasidalinkite patirtimi, kur galėtume nuvažiuoti, kažką įdomaus pamatyti? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man tai kirba klausimas toms, kas jau turėjot auditą rolleyes.gif
Kaip pasiruošti pamokai, kaip po pamokos išklausyti komentarus, jei aš tą dieną budžiu? g.gif
Pirma pamoka viskas aišku, o kaip paskui? Jei po pamokos lekiu į koridorių, o po skambučio į klasę? O čia jau lauks auditoriai? Kaip man pasiruošt pamokai? Kaip susidėliot priemones? Kaip patikrint ar vaikai viską pasiruošė? Kaip pirmokiukams primint, kad nueitų į tualetą? g.gif
Kaip jūs darėt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 09 16, 21:24)
Sveikos 4u.gif
Man tai kirba klausimas toms, kas jau turėjot auditą rolleyes.gif
Kaip pasiruošti pamokai, kaip po pamokos išklausyti komentarus, jei aš tą dieną budžiu? g.gif
Pirma pamoka viskas aišku, o kaip paskui? Jei po pamokos lekiu į koridorių, o po skambučio į klasę? O čia jau lauks auditoriai? Kaip man pasiruošt pamokai? Kaip susidėliot priemones? Kaip patikrint ar vaikai viską pasiruošė? Kaip pirmokiukams primint, kad nueitų į tualetą? g.gif
Kaip jūs darėt? blink.gif

Pas mus auditorės dažniausiai ateidavo pertraukos viduryje, tai dar likdavo laiko pasiruošti. Jei per vieną pamoką neateina, tai jos pabaigoj jau galima ruoštis kitai. smile.gif
Tą savaitę stengėmės visos viską matyt, tai ir budėjimas buvo bendras reikalas, jei pas ką eina, tai kitos pasirūpina koridoriuje likusiais vaikais.
Dėl vaikų pasiruošimo ar vaikščiojimo į tualetą irgi gal neverta nerimaut. Ne juos stebi, o mokytoją.

Komentarai po pamokos neilgi, dažnai pasako vos kelis sakinius, tai laiko tikrai nedaug užima. Mūsų mokykloj tokia tvarka, kad mes valgyt išeinam dar pamokai (45 min.) pilnai nepasibaigus, tai auditorei ir pasakiau, kad turim eit pietaut. Visai normaliai reagavo. Auditorės tikrai nekimba prie kažkokių neesminių smulkmenų. Jei pamoka turi svarbiausias struktūrines dalis, vaikų veikla pakankamai įvairi, pirmokams yra žaidybinių elementų, tai prie nieko kito ir nekibs. Tiesą sakant, dažną kartą auditorės ir pagiria, padrąsina, ir visai neblogų patarimų duoda. 4u.gif
Ramybės laukiant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 16 rugsėjo 2016 - 21:43
QUOTE(naminukė @ 2016 09 16, 21:41)
Pas mus auditorės dažniausiai ateidavo pertraukos viduryje, tai dar likdavo laiko pasiruošti. Jei per vieną pamoką neateina, tai jos pabaigoj jau galima ruoštis kitai. smile.gif
Tą savaitę stengėmės visos viską matyt, tai ir budėjimas buvo bendras reikalas, jei pas ką eina, tai kitos pasirūpina koridoriuje likusiais vaikais.
Dėl vaikų pasiruošimo ar vaikščiojimo į tualetą irgi gal neverta nerimaut. Ne juos stebi, o mokytoją.

Komentarai po pamokos neilgi, dažnai pasako vos kelis sakinius, tai laiko tikrai nedaug užima. Mūsų mokykloj tokia tvarka, kad mes valgyt išeinam dar pamokai (45 min.) pilnai  nepasibaigus, tai auditorei ir pasakiau, kad turim eit pietaut. Visai normaliai reagavo. Auditorės tikrai nekimba prie kažkokių neesminių smulkmenų. Jei pamoka turi svarbiausias struktūrines dalis, vaikų veikla pakankamai įvairi, pirmokams yra žaidybinių elementų, tai prie nieko kito ir nekibs. Tiesą sakant, dažną kartą auditorės ir pagiria, padrąsina, ir visai neblogų patarimų duoda.  4u.gif
Ramybės laukiant  4u.gif

O kelintokai tavo mokiniai buvo kai buvo auditas? rolleyes.gif
Atsakyti