Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos mergaites. Gal kas turite pasidariusios skaidres pasakai "Kaip voveriukas ėjo į mokyklą"?
Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 08 28, 21:13)
Labas. Gal turit kokį susipažinimo žaidimą? Eisiu dirbt pas ketvirtokus

Gal čia kas būtų tinkamo.. ten žaidimų daug, tik ieškoti nelabai patogu..
http://www.gerapamok...i?max-results=6

Gal kas turi kokį gražų laišką antrokams, kviečiantį po vasaros atostogų grįžti į mokyklą? Praėjusiais metais siunčiau mūsų pašte esantį, tokį puoštą raidėmis, tai šiemet jau kažko kito reikia..

Papildyta:
QUOTE(GORGONE @ 2016 08 30, 18:46)
Sveikos mergaites. Gal kas turite pasidariusios skaidres pasakai "Kaip voveriukas ėjo į mokyklą"?
Būčiau labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pašte radau smart lentai skaidres apie voveriuką, tobulai pritaikytas antrokams. Laiškas siųstas 2014 metais, vadinasi rugsėjo pirmai , tai per paiešką nesunku būtų surasti..
Atsakyti
Paskutinė vasaros diena. Tegul ji būna gera. Pasisemkite energijos ir lai jos pakanka visiems mokslo metams.

Dedam paskutinius akcentus ir ryt džiaugsmingai sutinkam mokinukus drinks_cheers.gif .
O aš pamečiau raktelį verysad.gif . Senasis mano kompiuteris buvo labai ištikimas ir viską už mane žinojo. Reiks dabar dresiruot naująjį, kad ko nors išmoktų blush2.gif .
Atsakyti

Gal kas turi kokį gražų laišką antrokams, kviečiantį po vasaros atostogų grįžti į mokyklą? Praėjusiais metais siunčiau mūsų pašte esantį, tokį puoštą raidėmis, tai šiemet jau kažko kito reikia..
Papildyta:
Pašte radau smart lentai skaidres apie voveriuką, tobulai pritaikytas antrokams. Laiškas siųstas 2014 metais, vadinasi rugsėjo pirmai , tai per paiešką nesunku būtų surasti..
[/quote]

VISA BEDA KAD AS NETURIU SMART LENTOS IR PROGRAMOS. GAL KAS TURITE PERDARYTĄ? ax.gif
Atsakyti
R@ausra, nuoširdžiausiai dėkoju aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

QUOTE(GORGONE @ 2016 08 31, 08:55)
VISA BEDA KAD AS NETURIU SMART LENTOS IR PROGRAMOS. GAL KAS TURITE PERDARYTĄ? ax.gif

Nebūtina SMART lenta. Pakanka įsidiegt programą. Žinoma, jei turi projektorių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 31 rugpjūčio 2016 - 13:02
QUOTE(Aurute @ 2016 08 31, 13:59)
R@ausra, nuoširdžiausiai dėkoju aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Nebūtina SMART lenta. Pakanka įsidiegt programą. Žinoma, jei turi projektorių.

Matai, vienos džiaugiasi, kad visi mokiniai turės kompiuterius, o aš džiaugiuosi, kad turiu kompiuterį, nesvarbu, kad vos kvėpuoja ir nepatraukia programų, BET AŠ JĮ TURIU thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms,
Gerų mokslo metų, paklusnių mokinių, supratingų tėvelių ir atlaidžių vadovų. Ryt startuojam.
Turiu klausimėlį ar pas jus dar dirba pensijinio amžiaus pradinukės?
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2016 08 31, 15:51)

Pas mus ne.
Gal kuri nors žinote,kokią įsidiegti programėlę,kad mokinių piešinius matytum 3d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 31 rugpjūčio 2016 - 15:27
QUOTE(nonele @ 2016 08 31, 15:51)
Labutis visoms,
Gerų mokslo metų, paklusnių mokinių, supratingų tėvelių ir atlaidžių vadovų. Ryt startuojam.

Sveiki, nedirba pencijinio amžiaus. Per visą rajoną žinau tik vieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2016 08 31, 16:15)
Sveiki, nedirba pencijinio amžiaus. Per visą rajoną žinau tik vieną ax.gif

Įdomu kokiu būdu atleidžia, juk laikosi įsikibę :)
Atsakyti
Laba, gal dar kas užklys čia šį vakarą, niekur nerandu pasakos APIE SODININKUS
VYTAUTAS V. LANDSBERGIS. Norėčiau skaityti, bet randu tik įrašus. Gal kas turi šią pasaką ir galėtų pasidalinti, ji iš rinkinio Senelio Painelio pasakos. SOS unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, jau, tikriausiai, sudėlioti visi taškai ,,ant i", suknios taip pat jau laukia rytojaus. Linkiu sau ir Jums gražios šventės. Būkim ramios ir laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti