Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labas. Gal turit kokį susipažinimo žaidimą? Eisiu dirbt pas ketvirtokus
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 08 28, 19:59)
Aš turėjau pasidariusi bitutes, vaikai ant jų užsirašė vardus. Bitutės į kibirėlius "rinko" vaikų pasiekimus žyminčius taškelius (geltoną, žalią ir t.t.)

Aš irgi pasidariau bitutes, vaikai rašys vardus ir klijuos prie avilio. Kibirėliai, visai gera mintis, tik galima prikabinti vėliau, po rugsėjo pirmosios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 08 27, 08:20)
Labutis :) Turėčiau gauti elektroninę versiją. Jeigu pavyks, tai būtinai pasidalinsiu ;)

Ačiū, Smilgut. Tu tikra draugė 4u.gif Lauksiu siuntinuko ax.gif
Atsakyti
Sveikos, visos sugrįžusios po atostogų ir taip energingai įsijungusios į darbus. Mergaitės, niekur neradau ,,Riešuto" 2 klasei mokytojo knygos 1 dalies. Gal kuri turite ? Pagelbėkit.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2016 08 28, 23:10)
Ačiū, Smilgut. Tu tikra draugė 4u.gif Lauksiu siuntinuko ax.gif

Jau pašte ;)
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2016 08 29, 13:58)
Sveikos, visos sugrįžusios po atostogų ir taip energingai įsijungusios į darbus. Mergaitės, niekur neradau ,,Riešuto" 2 klasei mokytojo knygos 1 dalies. Gal kuri turite ? Pagelbėkit.

turiu tik antrą dalį. jei reikės, kreipkis mirksiukas.gif

aš jau pradedu panikuot, neįsivaizduoju kaip reikės į naują klasę per vieną dieną susiruošt. minčių kol kas apskritas 0 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2016 08 29, 13:58)

Išsiunčiau į antrą paštą
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2016 08 29, 17:09)
Išsiunčiau į antrą paštą

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pradinukės, o ypač ketvirtokės 4u.gif Esu naujokė ir norėčiau įsijungti į jūsų gražų būrį. Bandau suprasti kaip čia viskas veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 08 29, 14:36)
Jau pašte ;)

4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės :) Turiu klausimą. Ką veikiate su pirmokais, kai lieka pamokos laiko? Turiu omenyje tai, kad pirmokams pamoka 35min. Ar juos kažkuo užimate, ar jie veikia, ką nori? Žodžiu, pasidalinkite patirtimi :)
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 08 30, 14:16)
Sveikutės :) Turiu klausimą. Ką veikiate su pirmokais, kai lieka pamokos laiko? Turiu omenyje tai, kad pirmokams pamoka 35min.  Ar juos kažkuo užimate, ar jie veikia, ką nori? Žodžiu, pasidalinkite patirtimi :)

Per vienas pertraukas einame į valgyklą valgyti, per kitas - vaikai spalvina, skaito, žaidžia stalo žaidimus, ruošiasi kitai pamokai. 4u.gif
Atsakyti