Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Irikira @ 2016 08 25, 13:49)
O kur tavo blogą rasti

http://vilma-manouzr...logspot.lt/?m=1
Tik lb seniai čia ir pati lankiausi...
Atsakyti
Sveikutės :) Merginos, ar aš nerandu, ar mūsų pašte nėra "Riešuto" mokytojo knygos 1klasei? Tik šiemet įsijungsiu į ŠOK seriją ax.gif , nesu labai įsigilinusi į šiuos vadovėlius, o mokykla neturi šitos mokytojo knygos verysad.gif . Gal kuri galite pagelbėti? blush2.gif
Atsakyti
Laba,merginos. Su artėjančiu Rugsėju 4u.gif Aš dėl A.Kiseliovo matematikos. Sakykite, kas dirbate, ar turite kokių nors metodinių šių vadovėlių gairių? Perknisau visą internetą- tik vadovėliai....
Ačiukas
p.s. ar dirbat be mokytojų knygų?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 08 26, 15:02)
Tik šiemet įsijungsiu į ŠOK seriją  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir aš tik šiemet su pirmokais imsiu Pupą ir Riešutą. Riešuto mokytojo knygos irgi neturiu ax.gif
Klasė jau papuošta, dovanos nupirktos. Ačiū už tai pirmokų Tėveliams. Kai kurios puošybos idėjos - iš gerbiamos A. Sakalienės Prezi. Siunčiu į paštą. Gal kuriai pravers?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 08 26, 17:11)
Laba,merginos. Su artėjančiu Rugsėju 4u.gif  Aš dėl A.Kiseliovo matematikos. Sakykite, kas dirbate, ar turite kokių nors metodinių šių vadovėlių gairių? Perknisau visą internetą- tik vadovėliai....
Ačiukas
p.s. ar dirbat be mokytojų knygų?

aš turbūt 1 klasės mokytojo knygą turiu... turiu pažiūrėti darbe
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2016 08 26, 22:04)
Riešuto mokytojo knygos irgi neturiu ax.gif

Labutis :) Turėčiau gauti elektroninę versiją. Jeigu pavyks, tai būtinai pasidalinsiu ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 27 rugpjūčio 2016 - 07:20
Labos, mergaites 4u.gif pas mus kol kas posėdis po posėdžio doh.gif klasė dar nepuošta, o pirmoji pamoka kol kas tik mintyse dėliojasi . Gal kuri mokykloje vykdote projektėli apie sklandų perėjimą iš darželio į mokyklą? Mūsų mokykla bendradarbiauja su darželiais, tai būsimus pirmokus visaip palepina ax.gif renginukais , kelione į mokyklą ir pan. Gal kuri pasidalintumėtė idėjomis, ką dar būtų galima kartu nuveikti ax.gif
Atsakyti
Kažkaip galvojau apie tėvelius kaip su jais reikės bendrauti rugsėjo pirmąją, ir visai pamiršau vaikus.. supratau jau, kad vedate pirmasias pamokėles, bet tada kur buna tėvai? O kol kalbėsiu su tėvais, vaikus reik irgi užimti... panikuoju...
Papildyta:
QUOTE(VAMI @ 2016 08 27, 12:55)
Labos, mergaites  4u.gif Gal kuri pasidalintumėtė idėjomis, ką dar būtų galima kartu nuveikti  ax.gif

Darželinukai ėjo i 4klasę ir mokė juos vaikai, turėjo bendrą pamoką. Vaikams labai patiko
Atsakyti
laba,
kaip smagu skaityti, kad kažkam pavyko pasidžiaugti atostogomis... :) atostogų nepajutau, visų neišnaudojau, bet nežinau, kada man jas kas leis išnaudoti :) mokykloje dirbu ne tik mokytoja, bet kuo toliau, tuo labiau noriu būti tik mokytoja... ir turėti normalias atostogas...
Atsakyti
[quote=Irikira,2016 08 27, 18:38]
Kažkaip galvojau apie tėvelius kaip su jais reikės bendrauti rugsėjo pirmąją, ir visai pamiršau vaikus.. supratau jau, kad vedate pirmasias pamokėles, bet tada kur buna tėvai? O kol kalbėsiu su tėvais, vaikus reik irgi užimti... panikuoju...
Papildyta:

Sveika, 4u.gif kol su tėveliais pakalbu, vaikams skiriu užduotėlę,kai pirmokai buvo, piešė, tuo paprastu mediniu pieštuku , kurį buvo gavę dovanų. Šiemet antrokai, neplanuoju jau ilgų pokalbių su tėvais, manau, kelias minutes pasėdės blush2.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės bigsmile.gif Aš dirbsiu su pirmokais, tai pamoka bus apie bitutes. Ačiū už puikų scenarijų, kurį radau pašte thumbup.gif Pasinaudosiu kurdama savo. Jau atvežė ženkliukus su bitute. dabar vargstu kurdama stendus. Gal kas darėte, turite stendo puošimo idėjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2016 08 28, 20:50)
Sveikos darbštuolytės bigsmile.gif Aš dirbsiu su pirmokais, tai pamoka bus apie bitutes. Ačiū už puikų scenarijų, kurį radau pašte thumbup.gif Pasinaudosiu kurdama savo. Jau atvežė ženkliukus su bitute. dabar vargstu kurdama stendus. Gal kas darėte, turite stendo puošimo idėjų g.gif

Aš turėjau pasidariusi bitutes, vaikai ant jų užsirašė vardus. Bitutės į kibirėlius "rinko" vaikų pasiekimus žyminčius taškelius (geltoną, žalią ir t.t.)
Atsakyti