Trečiadienį ir aš jau keliausiu į darbą... Kažkaip labai nesinori... Visiškai atitolau šią vasarą nuo mokyklos...
Pagalvoju ir aš apie rugsėjo pirmąją. Aš norėčiau padaryti pelėdžiukus į kuriuos įkišti pieštuką. Pernai kažkuri dovanojo juos. Gal galėtumėte tik pasidalinti to pelėdžiuko trafaretu. Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 08 22, 21:48)
Aš norėčiau padaryti pelėdžiukus į kuriuos įkišti pieštuką. Pernai kažkuri dovanojo juos. Gal galėtumėte tik pasidalinti to pelėdžiuko trafaretu. Būčiau labai dėkinga.
Sveikos Gal tiktų tokie pelėdžiukąi?
http://krokotak.com/...d-and-assemble/
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 08 22, 20:48)
Aš norėčiau padaryti pelėdžiukus į kuriuos įkišti pieštuką. Pernai kažkuri dovanojo juos. Gal galėtumėte tik pasidalinti to pelėdžiuko trafaretu. Būčiau labai dėkinga.
Prieš kelis metus tokius dariau.
http://www.craft-cra...raft-ideas.html
Naudojau ir popierių skirtą dovanoms pakuoti.
O čia daug įvairių pelėdų.
https://www.pinteres...ry-craft-ideas/
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2016 08 22, 14:56)
Pirma diena ir pirma naujiena - išvykstančiam mokiniui reikia aprašo. Gal kuri esate rašiusi ir pasidalintumėte. Labai dėkočiau.
Jei dar reikia, galėčiau atsiųsti į asmeninį paštą.
QUOTE(riešutasgilė @ 2016 08 23, 16:34)
Reikia, iki rytojaus turiu padaryti. Ačiū
QUOTE(b.s @ 2016 08 23, 17:41)
Reikia, iki rytojaus turiu padaryti. Ačiū
Nusiunčiau į 2 paštą savo pelėdžiuką. Gal dar reikia? Pakartotinai išsiunčiau trafaretą, nes pirmam laiške ne tą pridėjau
QUOTE(naminukė @ 2016 08 23, 00:00)
Ačiū labai!
Papildyta:
[quote=riešutasgilė,2016 08 23, 17:34]
Prieš kelis metus tokius dariau.
http://www.craft-cra...raft-ideas.html
Naudojau ir popierių skirtą dovanoms pakuoti.
O čia daug įvairių pelėdų.
https://www.pinteres...ry-craft-ideas/
Papildyta:
Ačiū labai!
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2016 08 23, 18:15)
Nusiunčiau į 2 paštą savo pelėdžiuką. Gal dar reikia? Pakartotinai išsiunčiau trafaretą, nes pirmam laiške ne tą pridėjau
Ačiū labai! Tikrai išsirinksiu dabar!
Sveikutės,
Kaip sekasi ruoštis Rugsėjo pirmąjąi? Aš jau trečia diena kaip keliausi į darbelį, mokykloje nieko daug nenuveikiu, bet namuose po truputį ruošiuosi rugsėjo šventei. Kažkaip dar gyvenu atostogų įspūdžiais ir labai didelės meilės darbui dar nėra.
Kaip sekasi ruoštis Rugsėjo pirmąjąi? Aš jau trečia diena kaip keliausi į darbelį, mokykloje nieko daug nenuveikiu, bet namuose po truputį ruošiuosi rugsėjo šventei. Kažkaip dar gyvenu atostogų įspūdžiais ir labai didelės meilės darbui dar nėra.
Labas vakaras visoms darbštuolėms. Ryt jau į darbą, tai šiandien prisėdau pakarpyt-klasės papuošimus daryt
Sveikutės smagu, kad visos po truputį grįžta į antrus namus man rytoj pirma diena darbe iš tikrųjų labai laukiu savo antrokėliams nupirkau ir išgraviravau tušinukus, prisikarpiau daugybę rudeninių lapų... tik nežinau, kaip viską susieti...
Sveikos,
jungiuosi i jūsų būrį ir aš. Patirties nedaug, tik antri metai mokykloje, o šiemet turėsiu pirmokėlius. Džiaugiuosi, nes kartu su jais buvau priešmokyklinėje grupėje, tai draugausime ir toliau
Mintis su peledžiukais ir pieštukais patiko ir man, gal ir pasinaudosiu. Dar planuoju tėvams padaryti lankstinuką su visa reikiama info - skambučių, pamokų, užklasinės veiklos, autobuso tvarkaraščiai, tik nežinau, ar rugsėjo pirmai bus viskas suderinta. Tai galvoju gal padaryti tada tokias "vizitines" su mano kontaktais, o kitoje pusėje pamokų tvarkaraštį, bet vėlgi, nežinau ar bus jau tikslus tvarkaraštis. O gal palikti tiesiog lentelę tvarkaraščiui - įrašys patys.
Dar klausimas - turiu klasėje interaktyvią lentą, kaip su ja dirbate? Su kokiomis programomis kuriate uźduotis, o gal yra iš kažkur gauti/įsigyti ?
jungiuosi i jūsų būrį ir aš. Patirties nedaug, tik antri metai mokykloje, o šiemet turėsiu pirmokėlius. Džiaugiuosi, nes kartu su jais buvau priešmokyklinėje grupėje, tai draugausime ir toliau
Mintis su peledžiukais ir pieštukais patiko ir man, gal ir pasinaudosiu. Dar planuoju tėvams padaryti lankstinuką su visa reikiama info - skambučių, pamokų, užklasinės veiklos, autobuso tvarkaraščiai, tik nežinau, ar rugsėjo pirmai bus viskas suderinta. Tai galvoju gal padaryti tada tokias "vizitines" su mano kontaktais, o kitoje pusėje pamokų tvarkaraštį, bet vėlgi, nežinau ar bus jau tikslus tvarkaraštis. O gal palikti tiesiog lentelę tvarkaraščiui - įrašys patys.
Dar klausimas - turiu klasėje interaktyvią lentą, kaip su ja dirbate? Su kokiomis programomis kuriate uźduotis, o gal yra iš kažkur gauti/įsigyti ?
QUOTE(Irikira @ 2016 08 24, 23:27)
Sveikos,
SVEIKA PRISIJUNGUS. Sėkmės su pirmokiukais. Aš tėveliams pirmai rugsėjo darydavau"pinigėlius". Jų pavyzdžių gali mano bloge rasti. Jie panašesni į vizities kortelės nei lankstinukus. O informacija sulankstyta armonikėle. O kokia tavo lenta? Nuo to priklauso ir naudojamos programos. Paruoštų pamokų yra daug. Google įrašyk smart pamokos pradinukams. Arba ieškok tinklalapyje bmk pamokos.
QUOTE(agė-melagė @ 2016 08 25, 11:41)
SVEIKA PRISIJUNGUS. Sėkmės su pirmokiukais. Aš tėveliams pirmai rugsėjo darydavau"pinigėlius". Jų pavyzdžių O kokia tavo lenta? Nuo to priklauso ir naudojamos programos. Paruoštų pamokų yra daug. Google įrašyk smart pamokos pradinukams. Arba ieškok tinklalapyje bmk pamokos.
O kur tavo blogą rasti?
Lentą mačiau tik iš tolo, nes mokykloje renovacija ir mano klasėje viskas sukrauta. Tikimės visos, kad spės baigti darbus, ir nors 31diena galėsime įeiti į klases pasiruošti rugsėjo pirmajai.