Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Laba dienele 4u.gif

Aš irgi jau galvoju apie darbą g.gif . Pratybas užsisakiau blush2.gif . Turėsiu trečiokus. Dar nieko pirmai pamokai nesugalvojau blush2.gif . Gal mintys ateis, kai mokyklon nueisiu, su kolegėm susitiksiu ax.gif .

QUOTE(viga @ 2016 08 04, 22:02)
Nereikėtų kreipti dėmesio į tokius paistalus, tokių mamų  vaikai, kai tik gali, patys prisiperka visokių draudžiamų dalykėlių. Kurios neskaitėt straipsnio, tai ir neskaitykit, ir taip gaunam daug negatyvo, dirbkim kaip dirbom. Aš taip pat pradėjau galvoti apie pirmą pamoką, nors dar porą savaičių atostogausiu, ir ten nusimato draudžiamų dalykėlių  tongue.gif

Visada yra negatyvo. Mažiau jų klausytis ir laikytis savo nuomonės.

Geros likusios vasaros wub.gif . Nedrįskit grįžt į darbą nepailsėjusios ax.gif . Neištempsit mokslo metų unsure.gif .
Atsakyti
Mergaites, gal kas turite gražių žodžių pirmokėliams? Norisi , kad mažuliai rugsėjo 1 pasakytų kažką ... prasmingo ir kartu vaikiško. Aš nepailsėjusi, tai pati nežinau ko noriu smile30x30.png Gal sėdėdamos prie kompiuterių užtiksit, tai mestelkit bendran paštan smile30x30.png))
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, jungiuosi prie Jūsų, jei priimsite:)
Jau neriuosi iš kailio, noriu į darbąsmile30x30.png
Išleidusi ketvirtokus, kibsiu į darbą kitoje mokykloje su pirmokais. Vasaros mokyklėlėje sudalyvavom birželio pradžioje, tai visą vasarą apie naujus mokinius galvojau:)
Turbūt kažkas negerai hm.png hm.png
Atsakyti
Aš jau irgi jungiuosi prie jūsų. Turėsiu pirmokus, jau galvoju apie dovanėles, apie šventę. dar ankstoka, bet jau neramu.
Atsakyti
Sveikos smile30x30.png
Šiandien pirma diena darbe. Mmmm.... Dar atostogom gyvenu... Na, nuo pirmadienio, gal jau ir mintys grįš į mokyklą, bet dabar... biggrin30x30.png
Atsakyti
Laba dienele

Aš irgi jau apie darbą galvoju. Matyt, mums tai jau visoms būdinga blush-anim-cl.png
QUOTE(tigruole @ 2016 08 10, 20:29)
Aš jau irgi jungiuosi prie jūsų. Turėsiu pirmokus, jau galvoju apie dovanėles, apie šventę. Dar ankstoka, bet jau neramu.

Ne per anksti. Mintys ateis, o paskui jas reikia dar subrandint.
Dovanėlėmis man jau tėvai pasirūpino: nupirko žurnaliukus. mirksiukas.png
Atsakyti
Aš šiemet turėsiu antrokus tongue30x30.png užsakiau rašiklius su vaikų vardais ir bandysiu padaryti po pamokų tvarkaraštį su klasės nuotrauka ax.png o gal kas turite kokių pvz pamokų tvarkaraščio? smile30x30.png prisikarpiau daug rudeninių lapų, tad klasę jais ir papuošiu biggrin30x30.png
Atsakyti
Esu darius tvarkaraščius su nuotrauka. Reiktų gerai paieškot.
Atsakyti
Sveikutės smile30x30.png Aš dar atostogauju, bet mintys pradeda ir man suktis apie būsimus pirmokus wink.png Dovanėlių pirkti ar gaminti kolkas neplanuoju, nes mokykla visada pasirūpina pirmokais ax.png . O apie Rugsėjo 1 minčių kolkas nulis verysad.png .
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 08 11, 20:11)
Esu darius tvarkaraščius su nuotrauka. Reiktų gerai paieškot.

Būčiau labai dėkinga jeigu paieškotumėte wub30x30.png
Atsakyti
Sveikos,

puikiai pailsėjau. Tikiuosi ir Jūs atsipalaidavote. Greit bus metas kibti į darbus. Turėsiu antrokus. Dėl rugsėjo pirmosios dar tuščia galva. Pamenu apie švelnukus pasaka buvo nebloga. Gal dar ką sugalvosiu.

QUOTE(Bebras2014 @ 2016 08 11, 12:07)
Aš šiemet turėsiu antrokus  tongue30x30.png užsakiau rašiklius su vaikų vardais

O kur ir kiek kainavo?
Atsakyti
Man dar 10 dienų liko atostogaut smile30x30.png Mėgaujuosi laisve smile30x30.png
Atsakyti