Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Vaivorytė @ 2016 07 28, 11:35)
O gal yra ir daugiau tokių kaip aš, kurios guli hamake ir svajoja kaip ves pirmą pamokąsmile.gif))))?

Ilsėkitės dar ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 07 28, 12:53)
Yra yra. Dukra palaidūnė grįžta į mokyklą  biggrin.gif turėsiu ketvirtokus

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš lietui lyjant jau imu pagalvot apie pirmą pamoką smile.gif Bus jūros tema, tad ir rankioju visokias su ja susijusias idėjas. Tik dirbti dar nesinori... biggrin.gif
Atsakyti
matėt diskusiją fb? paskaičius nesinori net galvot apie jokias dovanas: saldainis nuodai, akmenuką įvardins kaip šaltą ginklą, viena mokytoja pelėdas įkėlė su palinkėjimais pirmokams. blogai, gi ne visi skaito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 08 02, 22:28)
matėt diskusiją fb? paskaičius nesinori net galvot apie jokias dovanas: saldainis nuodai, akmenuką įvardins kaip šaltą ginklą, viena mokytoja pelėdas įkėlė su palinkėjimais pirmokams. blogai, gi ne visi skaito  doh.gif

kažkas baisaus doh.gif ir kaip paskui dirbti su tokių mamų vaikais? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 08 02, 20:28)
matėt diskusiją fb? paskaičius nesinori net galvot apie jokias dovanas: saldainis nuodai, akmenuką įvardins kaip šaltą ginklą, viena mokytoja pelėdas įkėlė su palinkėjimais pirmokams. blogai, gi ne visi skaito  doh.gif

Nemačiau blink.gif . Gal grupėje? Ar viešumoje? Norėtūsi paskaityti... blush2.gif

QUOTE(VAMI @ 2016 08 02, 21:17)
kažkas baisaus  doh.gif  ir kaip paskui dirbti su tokių mamų vaikais?  doh.gif

Valdiškai ax.gif . Daryti tik tai ką privalai bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 08 03, 08:38)
Nemačiau  blink.gif . Gal grupėje? Ar viešumoje? Norėtūsi paskaityti...  blush2.gif
Valdiškai  ax.gif . Daryti tik tai ką privalai  bigsmile.gif .

Yra grupė pradinis ir priešmokyklinis ugdymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 08 03, 07:55)
Yra grupė pradinis ir priešmokyklinis ugdymas  mirksiukas.gif

AČIŪ. Radau.
Atsakyti
Sveikos. Aš jau irgi pradedu galvoti apie darbą. Nardau paštuose lotuliukas.gif ieškau įdomesnių žodžių pirmokams rugsėjo pirmai. Aišku galva dar priešinasi, bet .... Straipsnio neskaičiau, eisiu ieškoti, nes jau esu paruošusi keletą dovanėlių g.gif
Atsakyti
pasirodo, ne aš viena jau pagaunu save galvojant apie mokyklą, nors atostogų dar kelios savaitės liko doh.gif šiemet turėsiu ketvirtokus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mėgaujuos paskutiniais atostogų trupinėliais mirksiukas.gif Trečiadienį jau grįžtu į darbą, o apie darbą jokių minčių. Atostogos super. Nors niekur ir neišvažiavau, bet pailsėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 08 02, 22:28)

Labukas, nereikėtų kreipti dėmesio į tokius paistalus, tokių mamų vaikai, kai tik gali, patys prisiperka visokių draudžiamų dalykėlių. Kurios neskaitėt straipsnio, tai ir neskaitykit, ir taip gaunam daug negatyvo, dirbkim kaip dirbom. Aš taip pat pradėjau galvoti apie pirmą pamoką, nors dar porą savaičių atostogausiu, ir ten nusimato draudžiamų dalykėlių tongue.gif
Atsakyti