Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Nors ir atostogos, bet atsijungti dar nepavyksta nuo mokyklos darbų. Vis prisėdu prie kompo, tai planus , tai šiaip idėjų pasirankioju. Noriu sukurti kažkokią mini knygelę vaikams, kurioje galėtų klijuotis lipdukus už gerus darbus ir knygų skaitymą, gal dar šiaip kažkokia informacija, bet niekaip nesumąstau kaip ji galėtų atrodyti. Gal turite kažką panašaus?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 07 05, 17:12)
Nors ir atostogos, bet atsijungti dar nepavyksta nuo mokyklos darbų. Vis prisėdu prie kompo, tai planus , tai šiaip idėjų pasirankioju. Noriu sukurti kažkokią mini knygelę vaikams, kurioje galėtų klijuotis lipdukus už gerus darbus ir knygų skaitymą, gal dar šiaip kažkokia informacija, bet niekaip nesumąstau kaip ji galėtų atrodyti. Gal turite kažką panašaus?

Šiemet su pirmokais turėjau dienoraščius. Ant viršelio buvau užklijavus gražų, spalvotą paveiksliuką su vardu ir pavarde. Jame rašiau viską - pastabas, informaciją, pagyrimus (už mėn darbus), lipdukai už skaitymą, budėjimą. Man patiko, vaikams patiko - puiki motyvacija. Nors 2kl dienoraščių pas mus nereikalauja, planuoju juos pasilikti toliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 05 liepos 2016 - 18:15
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 07 05, 19:14)
Šiemet su pirmokais turėjau dienoraščius. Ant viršelio buvau užklijavus gražų, spalvotą paveiksliuką su vardu ir pavarde. Jame rašiau viską - pastabas, informaciją, pagyrimus (už mėn darbus), lipdukai už skaitymą, budėjimą. Man patiko, vaikams patiko - puiki motyvacija. Nors 2kl dienoraščių pas mus nereikalauja, planuoju juos pasilikti toliau  g.gif

Ar buvo suskirstysi puslapiai ar rašėte viską iš eilės ir klijavote lipdukus?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 07 05, 21:23)
Ar buvo suskirstysi puslapiai ar rašėte viską iš eilės ir klijavote lipdukus?

Viską rašiau iš eilės. Tik skaitymui buvau įklijavus atskirą lapuką į kurį dėdavau štampukus už perskaitytus tekstus.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 07 05, 12:12)
Ir dar  help.gif pakeičiau kompą ir dingo mano visi prisijungimai prie paštų. Nesuprantu ką ne taip darau. Gal kas galite priminti ax.gif Turėjau visus priėjimus ir prie paštų ir prie skanuotų knygų.
Matyt tas draugas vokietis prikibo - alzhaimeris

Anksčiau matematiką rinkdavausi pagal Balčytį, o šiais metais bandysiu su RIEŠUTU. Tai tuos pratybų sąsiuvinius ir testus imsiu, o GILIŲ tikrai pratybų neimsiu - visiškai man jos nereikalingos. Svarbiausius temos sakinukus užsirašysim į sąsiuvinį. Taip ir lietuvių kalbos įgūdžius patobulinsim ir kažkas gal galvelėj liks. Dėl PUPŲ vis abejoju: imt, neimt, ar tik kelis numerius pasiimt, o gal Gedrimienės antrokams geriau vien ir ruoštis standartizuotiems?
Dėl to vokiško draugo nebijok ir su manim jis nori padraugauti palaidūnas. biggrin.gif Dėl SK klubo pašto nepergyvenk 4u.gif , atsiųsiu prisijungimą į tamstos paštą, tik kitą kartą apie tokią problemėlę rašyk man tiesiai į mano paštą, o tai ne visada čia spėju užsukti ir paskaityti.
Papildyta:
Nors atostogos, bet ir man širdis nerami. Gal kas galėtų ir man pagelbėt help.gif , nes rugpjūčio pabaigoj prasidės didysis skubėjimas ir niekas tada tikrai negalės jau man padėti. Gal kas galėtų nuskenuoti 2kl. RIEŠUTO mokytojo knygos trečią dalį? Būčiau labai dėkinga. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2016 07 10, 20:57)
Anksčiau matematiką rinkdavausi pagal  Balčytį, o šiais metais bandysiu su RIEŠUTU. Tai tuos pratybų sąsiuvinius ir testus imsiu, o GILIŲ tikrai pratybų neimsiu - visiškai man jos nereikalingos. Svarbiausius temos sakinukus užsirašysim į sąsiuvinį. Taip ir lietuvių kalbos įgūdžius patobulinsim ir kažkas gal galvelėj liks. Dėl PUPŲ vis abejoju: imt, neimt, ar tik kelis numerius pasiimt, o gal Gedrimienės antrokams geriau vien ir ruoštis standartizuotiems?
Dėl to vokiško draugo nebijok ir su manim jis nori padraugauti palaidūnas.  biggrin.gif Dėl SK klubo pašto nepergyvenk  4u.gif , atsiųsiu prisijungimą į tamstos paštą, tik kitą kartą apie tokią problemėlę rašyk man tiesiai į mano paštą, o tai ne visada čia spėju užsukti ir paskaityti.
Papildyta:
Nors atostogos, bet ir man širdis nerami. Gal kas galėtų ir man pagelbėt help.gif , nes rugpjūčio pabaigoj prasidės didysis skubėjimas ir niekas tada tikrai negalės jau man padėti. Gal kas galėtų nuskenuoti 2kl. RIEŠUTO mokytojo knygos trečią dalį? Būčiau labai dėkinga.  notworthy.gif

O aš šiemet savo antrokams imsiu Kiseliovą - labai patiko atnaujintos pratybos thumbup.gif Lietuvių imsiu Gedrimienės, o pasaulio dar nežinau... naujų vadovėlių mokykla neperka, vien senienos pas mus. Dėl tų ST irgi niekas neaišku. Viena ausim girdėjau, kad baigiasi tas projektas ir neaišku, ar jį toliau pratęs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 07 05, 13:12)
Nors jau ir atostogauju, bet retkarčiais įlendu pasirankioti medžiagos ar info kitiems metams.  ax.gif
Gal kas iš jūsų turėjo užsiėmimus, skirtus gabiems matematikai vaikams. Kitais mokslo metais turėsiu tokį būrelį. Bandau rankiotis info blush2.gif

Sveikos smile.gif Gero poilsio visoms smile.gif Kelintokai lankys gabiųjų būrelį?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 07 05, 20:12)

Mano pasąmonėj irgi karts nuo karto iškyla, kad neturiu idėjos, kaip skatinsiu antrokų papildomą skaitymą sunglasses2.gif ..Pernai prie pirmokiškų skaitymo kortelių prijungiau medelius ir visus mokslo metus skaitėm kaip iš pypkės, o štai, ką sugalvoti antrokams ir nežinau angel.gif .O ir pirmai pamokai idėjos dar nėra galvoje.Ech, kaip gera, kad dar vasara vacation1.gif .O gal yra ir daugiau tokių kaip aš, kurios guli hamake ir svajoja kaip ves pirmą pamokąsmile.gif))))?
Atsakyti
Yra yra. Dukra palaidūnė grįžta į mokyklą biggrin.gif turėsiu ketvirtokus
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 07 28, 11:35)
Mano pasąmonėj irgi karts nuo karto iškyla, kad neturiu idėjos, kaip skatinsiu antrokų papildomą skaitymą sunglasses2.gif ..Pernai prie pirmokiškų skaitymo kortelių prijungiau medelius ir visus mokslo metus skaitėm kaip iš pypkės, o štai, ką sugalvoti antrokams ir nežinau angel.gif .O ir pirmai pamokai idėjos dar nėra galvoje.Ech, kaip gera, kad dar vasara vacation1.gif .O gal yra ir daugiau tokių kaip aš, kurios guli hamake ir svajoja kaip ves pirmą pamokąsmile.gif))))?

Hamake guliu,bet apie darbą net negalvoju. vacation1.gif . AtostogAI vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2016 07 28, 02:37)
Sveikos smile.gif Gero poilsio visoms smile.gif  Kelintokai lankys gabiųjų būrelį?

3-4 kl. mokiniai
Aš dar neleidžiu sau galvoti apie darbą. Nes tik neseniai atsijungiau nuo jo assa.gif reikia poilsio vacation1.gif
Atsakyti
Kaip smagiai jūs čia atostogaujate thumbup.gif Mano pirma tokia vasara, kur leidau sau atsipūsti, apie nieką negalvoti ir ramiai atostogauti. Jau bus net sunku prisiversti pradėti dirbti thumbup.gif Turėsiu antrokėlius, pradėjau jau mąstyti dovanėles rugsėjo 1-ajai. Nupirksiu rašiklius ir išgraviruosiu vaikų vardus g.gif
Atsakyti