Sveikos,
Tikiuosi visos jau įjungėt atostogų rėžimą aš jau bandau, bet šiandien perskaičiau štai ką ir net nupurtė. Ir vėl naujovės, ir vėl nesąmonės. Labai tikiuosi, kad atsiras protingų žmonių ir iškovos, kad tai kas parašyta-nepasitvirtintų.(kalbu apie atestaciją...)
Va taip mus išleidžia atostogų, bet prieš išeinant -sunervina https://www.smm.lt/w...niu-pasiekimais
QUOTE(eknos @ 2016 06 20, 12:03)
Sveiko, mielosios:) turiu didelį prašymą, gal pagelbėsite. Parašiau projektuką puslapyje geridarbai.lt jis vadinasi REGBIO MOKYKLELE. gal nesunku išbalsuoti už mūsų mokyklos projaktėlį. ačiū įeisit į puslapi geridarbai.lt ir balsuoti įvedus tel nr. arba feisbuku. labai tikiuosi jūsų balsu. o jei kam reikės , tai drąsiai prašykit, ir aš už jus mielai išbalsuosiu ir palaikysiu
Dar vienas balsas yra.
QUOTE(daivajazz @ 2016 06 20, 14:48)
Sveikos, seniai berašiau, nors vis paskaitinėju. Iškilo dabar toks klausimas. Gal labiau ketvirtokių buvusių noriu klaust. Kokias pratybas pirkot šalia pasiruošimo standartizuotiems, kokius testus naudojot. Dabar esu apsisprendimų kryžkelėje
Siaip neapsimoka daugiau jokiu imti nes tada reikia verstis per galva ir tik pratybas daryti. Mes turejome keleta papildomu bet deja nespejome atlikti
QUOTE(nonele @ 2016 06 22, 18:39)
Sveikos,
Tikiuosi visos jau įjungėt atostogų rėžimą aš jau bandau, bet šiandien perskaičiau štai ką ir net nupurtė. Ir vėl naujovės, ir vėl nesąmonės. Labai tikiuosi, kad atsiras protingų žmonių ir iškovos, kad tai kas parašyta-nepasitvirtintų.(kalbu apie atestaciją...)
Va taip mus išleidžia atostogų, bet prieš išeinant -sunervina https://www.smm.lt/w...niu-pasiekimais
Jie nori pakelti mokytojo kvalifikaciją ir reputaciją, bet tiek tą mokytoją uja,kad niekas jo būti nebenori. Anksčiau norint būti pradinių klasių mokytoja, turėjai penketais mokyklą baigti (su pagyrimu arba medaliu), dabar irgi užtenka penketų. kai niekur neįstoja, stoja į pedagoginį (atsiprašau tų, kurie stoja iš pašaukimo).
QUOTE(Ronja1 @ 2016 06 26, 19:51)
Jie nori pakelti mokytojo kvalifikaciją ir reputaciją, bet tiek tą mokytoją uja,kad niekas jo būti nebenori. Anksčiau norint būti pradinių klasių mokytoja, turėjai penketais mokyklą baigti (su pagyrimu arba medaliu), dabar irgi užtenka penketų. kai niekur neįstoja, stoja į pedagoginį (atsiprašau tų, kurie stoja iš pašaukimo).
Pati į pedagoginį stojau su dideliu pašaukimu, o štai kita kursiokė, kuri diktantuose padarydavo po 60 klaidų, baigė studijas kartu su manimi. Kodėl baigė? Todėl, kad mokėjo už mokslus.
Nors ir atostogos bet paskaitykite, http://www.delfi.lt/...s.d?id=71665546]
QUOTE(GORGONE @ 2016 06 28, 13:31)
Protingai išsakytos mintys, bet ar kas jas skaito? ŠMM tai neįdomu...
Forume štilius ilsimės
QUOTE(Ronja1 @ 2016 07 03, 19:47)
Forume štilius ilsimės
Taaaiiiippp Turim pailsėt, kad naujom jėgom kibt į darbus
Geras dalykas tos atostogos! Nors vakar, kai lijo lietus, rankiojausi idėjas naujiems mokslo metams
QUOTE(Bites Rites @ 2016 07 04, 08:50)
Geras dalykas tos atostogos! Nors vakar, kai lijo lietus, rankiojausi idėjas naujiems mokslo metams
Bandau nuo darbo atsijungti ir aš, bet sekasi labai sunkiai vis norisi eit prie kompiuterio ir dirbti darbus
Ačiū visoms, kurios išsakėt mintis apie pratybas Iki galo taip ir neapsisprendžiau ką daryti. Bet dar laiko yra.
Nors jau ir atostogauju, bet retkarčiais įlendu pasirankioti medžiagos ar info kitiems metams.
Gal kas iš jūsų turėjo užsiėmimus, skirtus gabiems matematikai vaikams. Kitais mokslo metais turėsiu tokį būrelį. Bandau rankiotis info
Ir dar pakeičiau kompą ir dingo mano visi prisijungimai prie paštų. Nesuprantu ką ne taip darau. Gal kas galite priminti Turėjau visus priėjimus ir prie paštų ir prie skanuotų knygų.
Matyt tas draugas vokietis prikibo - alzhaimeris
Nors jau ir atostogauju, bet retkarčiais įlendu pasirankioti medžiagos ar info kitiems metams.
Gal kas iš jūsų turėjo užsiėmimus, skirtus gabiems matematikai vaikams. Kitais mokslo metais turėsiu tokį būrelį. Bandau rankiotis info
Ir dar pakeičiau kompą ir dingo mano visi prisijungimai prie paštų. Nesuprantu ką ne taip darau. Gal kas galite priminti Turėjau visus priėjimus ir prie paštų ir prie skanuotų knygų.
Matyt tas draugas vokietis prikibo - alzhaimeris