Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveiko, mielosios:) turiu didelį prašymą, gal pagelbėsite. Parašiau projektuką puslapyje geridarbai.lt jis vadinasi REGBIO MOKYKLELE. gal nesunku išbalsuoti už mūsų mokyklos projaktėlį. ačiū smile.gif įeisit į puslapi geridarbai.lt ir balsuoti įvedus tel nr. arba feisbuku. labai tikiuosi jūsų balsu. o jei kam reikės , tai drąsiai prašykit, ir aš už jus mielai išbalsuosiu ir palaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 06 12, 21:12)
Šaltinėlio pratybų nenoriu, o daugiau nėra iš ko rinktis. Mokykla turi tik Šaltinėlio vadovėlius. Buvo tokia mintis, kad imti Pupos pratybas ir bandyt pritempti Šaltinėlio vadovėlį, bet nežinau... bijau neįkristi į duobę taip žaisdama...

Pupos pratybos nuo Šaltinėlio vadovėlio skirsis. Bet daug kas tinka taisyklių mokymui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(eknos @ 2016 06 20, 12:03)
Sveiko, mielosios:) turiu didelį prašymą, gal pagelbėsite. Parašiau projektuką puslapyje geridarbai.lt jis vadinasi REGBIO MOKYKLELE. gal nesunku išbalsuoti už mūsų mokyklos projaktėlį. ačiū smile.gif įeisit į puslapi geridarbai.lt ir balsuoti įvedus tel nr. arba feisbuku. labai tikiuosi jūsų balsu. o jei kam reikės , tai drąsiai prašykit, ir aš už jus mielai išbalsuosiu ir palaikysiu smile.gif

Jau prabalsavau, sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 06 20, 13:47)
Pupos pratybos nuo Šaltinėlio vadovėlio skirsis. Bet daug kas tinka taisyklių mokymui smile.gif

Papildyta:

Jau prabalsavau, sėkmės!

Nuoširdžiai ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai berašiau, nors vis paskaitinėju. Iškilo dabar toks klausimas. Gal labiau ketvirtokių buvusių noriu klaust. Kokias pratybas pirkot šalia pasiruošimo standartizuotiems, kokius testus naudojot. Dabar esu apsisprendimų kryžkelėje ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Ne už kalnų atostogos, bet apie darbą vis minčių pilna galva. Gal turite Riešuto 2 kl. teminius planus trumpalaikius savaitinius, bet ne paklodes iš Šok serijos kur bent 50 lapų. Gal pasikoregavę turite ir galite pasidalinti, nes tos paklodės jau atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 06 20, 14:48)
Sveikos, seniai berašiau, nors vis paskaitinėju. Iškilo dabar toks klausimas. Gal labiau ketvirtokių buvusių noriu klaust. Kokias pratybas pirkot šalia pasiruošimo standartizuotiems, kokius testus naudojot. Dabar esu apsisprendimų kryžkelėje ax.gif

Rekomenduoju matematikai: Matematikos testai pagal Standartizuotą mat. programą
Jurgita Blažienė, Andželika Padarauskienė
Pegasas
Kaina: 2,98 €
Lietuvių klb.(rašymui): Nomeda Kasperavičienė, Daiva Jakavonytė-Staškuvienė, Vilma Dailidėnienė "Kūrybinio rašymo dirbtuvės" ir kažką skaitymo suvokimui pvz. "Teksto suvokimo testai IV klasei"
Vilija Vyšniauskienė, Jolanta Banytė, Džeralda Kuzavinienė
Atsakyti
QUOTE(Ronja1 @ 2016 06 20, 22:15)
Rekomenduoju matematikai: Matematikos testai pagal Standartizuotą mat. programą
Jurgita Blažienė, Andželika Padarauskienė
Pegasas
Kaina: 2,98 €
Lietuvių klb.(rašymui):  Nomeda Kasperavičienė, Daiva Jakavonytė-Staškuvienė, Vilma Dailidėnienė "Kūrybinio rašymo dirbtuvės" ir kažką skaitymo suvokimui pvz. "Teksto suvokimo testai IV klasei"
Vilija Vyšniauskienė, Jolanta Banytė, Džeralda Kuzavinienė

Ačiū 4u.gif
O jūs šalia pasiruošimo standartizuotiems ėmėte Pupos ir riešuto testus?
Jei taip, ar užtenka laiko, ar nesigauna, kad ištisai tik testai blush2.gif
Atsakyti

Sėkmės. Savo balsą padovanojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2016 06 20, 23:21)
Ačiū 4u.gif
O jūs šalia pasiruošimo standartizuotiems ėmėte Pupos ir riešuto testus?
Jei taip, ar užtenka laiko, ar nesigauna, kad ištisai tik testai blush2.gif

Reikėtų atsisakyti arba Pupos, Riešuto testų arba kai kurių pratybų. Visko gali būti per daug.
Atsakyti

ir mano balsą turi wink.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2016 06 21, 19:26)
ir mano balsą turi wink.gif

4u.gif Dar vienas balselis už Jus. Sėkmės tongue.gif
Atsakyti
Ir mano balselis jau yra smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ronja1 @ 2016 06 21, 09:30)
Reikėtų atsisakyti arba Pupos, Riešuto testų arba kai kurių pratybų. Visko gali būti per daug.

Aš irgi turėjau ir testus ir pratybas. Taip lietuvių k. testų ir neužbaigėm. Matematikos spėjome.
Bet testus darėme kartu ir namuose. Visko spėti neįmanoma.
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2016 06 22, 16:36)
Papildyta:

Aš irgi turėjau ir testus ir pratybas. Taip lietuvių k. testų ir neužbaigėm. Matematikos spėjome.

O kas dirbote su pirmokais, kokias pratybas ėmėte ir ar ėmėte dailyraštį? Kaip spėjote? Nežinau ką imti g.gif
Papildyta:
QUOTE(office @ 2016 06 18, 20:36)
Sveikutės, sveikinu visas su vasara ir atostogomis.  4u.gif

Klausimėlis- ar yra cia prad.kl. mokytojų, kurių klasėje dirba mokytoja padėjėja?

taip. Pas mane.
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2016 06 22, 16:41)
Papildyta:

Papildyta:
O kas dirbote su pirmokais, kokias pratybas ėmėte ir ar ėmėte dailyraštį? Kaip spėjote? Nežinau ką imti g.gif
Papildyta:

taip. Pas mane.

Gal kas žinote, kur dar reikia pradinio ugdymo mokytojos Vilniuje? Dukra rytoj pasiims diplomą, tik dabar sugalvojo ieškoti.
Atsakyti