Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ernoja @ 2016 06 04, 08:38)
Kodėl tik dičkiams? Sūnus antrokas, jo visi tie dalykai įskaitos, tik pagrindiniai dalykai lygiais. Vyresniojo net dorinis ugdymas vertinamas pažymiu.

Mes kažkada irgi buvom priėmę mokykloj tokį nutarimą,bet pasirodo nusižengėm įstatymui. Rašėm užklausimą ir į ŠMM dėl to,atsakymą gavom, kad vertinti turim taip,kaip nurodyta bendrosiose programose.
O dorinis niekaip negali būti vertinamas pažymiu.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2016 06 04, 09:08)
Mes kažkada irgi buvom priėmę mokykloj tokį nutarimą,bet pasirodo nusižengėm įstatymui. Rašėm užklausimą ir į ŠMM  dėl to,atsakymą gavom, kad vertinti turim taip,kaip nurodyta bendrosiose programose. 
O dorinis niekaip negali būti vertinamas pažymiu.

Na matyt mokykla rado argumentų, jei ir po vykusio audito vertinimo būdai nepasikeitė.
Atsakyti
Sveikutės. Visos taip smarkiai dirba, kad net čia tylu ramu smile.gif kitais metais, ketinu imti Gedrimienės pratybas. Pamenu, kad kažkas sakè, jog perkant tiesiogiai iš jos būna pigiau. Gal kuri turite jos kontaktus? smile.gif ir dar vienas klausimas, ar mūsų tarpe yra kolegių, kuris mokykloje, po pamokų papildomai dirba turėdamos individualią veiklą? Turiu keletą klausimų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 06 11, 13:54)
Sveikutės. Visos taip smarkiai dirba, kad net čia tylu ramu smile.gif kitais metais, ketinu imti Gedrimienės pratybas. Pamenu, kad kažkas sakè, jog perkant tiesiogiai iš jos būna pigiau. Gal kuri turite jos kontaktus? smile.gif ir dar vienas klausimas, ar mūsų tarpe yra kolegių, kuris mokykloje, po pamokų papildomai dirba turėdamos individualią veiklą? Turiu keletą klausimų. smile.gif

Sveikos, jahu pagaliau atostogos smile.gif Kodėl nusprendei Gedrimienės imti? Man jos tokios tik mechaninį darbą atlikti, nelabai galvoja vaikai jas darydami, aišku yra gerų pratimukų, bet aš pavienius duodu ir liepiu į sąsiuvinį rašyti, kad bent jau sakinį nurašydamas pagalvotų, kokia raidė tinka.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2016 06 12, 15:40)
Sveikos, jahu pagaliau atostogos smile.gif Kodėl nusprendei Gedrimienės imti? Man jos tokios tik mechaninį darbą atlikti, nelabai galvoja vaikai jas darydami, aišku yra gerų pratimukų, bet aš pavienius duodu ir liepiu į sąsiuvinį rašyti, kad bent jau sakinį nurašydamas pagalvotų, kokia raidė tinka.

Šaltinėlio pratybų nenoriu, o daugiau nėra iš ko rinktis. Mokykla turi tik Šaltinėlio vadovėlius. Buvo tokia mintis, kad imti Pupos pratybas ir bandyt pritempti Šaltinėlio vadovėlį, bet nežinau... bijau neįkristi į duobę taip žaisdama...
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 06 12, 21:12)
Šaltinėlio pratybų nenoriu, o daugiau nėra iš ko rinktis. Mokykla turi tik Šaltinėlio vadovėlius. Buvo tokia mintis, kad imti Pupos pratybas ir bandyt pritempti Šaltinėlio vadovėlį, bet nežinau... bijau neįkristi į duobę taip žaisdama...

Parašiau AŽ su tel nr.
Atsakyti
Sveikos, mūsų mokykloje mokytojos išbandė šias pratybashttps://www.knygos.lt/lt/knygos/lietuviu-kalbos-uzduotys-iii-klasei-3-a-dalis/
Kai kurios liko patenkintos.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2016 06 13, 21:07)
Sveikos, mūsų mokykloje mokytojos išbandė šias pratybashttps://www.knygos.lt/lt/knygos/lietuviu-kalbos-uzduotys-iii-klasei-3-a-dalis/
Kai kurios liko patenkintos.

O šių autorių tik 3 klasei?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 06 13, 20:57)
O šių autorių tik 3 klasei?

Ieškojau internete, tai tik 3 ir 4kl yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 06 14, 11:32)
Ieškojau internete, tai tik 3 ir 4kl yra.  g.gif

Buvau tikra, kad mažesniems yra.
Atsakyti
Laba diena. Gal žinote, kokios mokyklos Kaune ar Kauno rajone ieško mokytojų? Galima ir į až.
Atsakyti
Sveikutės, sveikinu visas su vasara ir atostogomis. 4u.gif

Klausimėlis- ar yra cia prad.kl. mokytojų, kurių klasėje dirba mokytoja padėjėja?
Atsakyti