Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(calkusl @ 2016 05 25, 17:14)
Sveika, labai reikėtų antrokų vertinimų 4u.gif

Jau rašiau, kad nėra antrokų vertinimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 gegužės 2016 - 17:25
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 25, 18:24)
Jau rašiau, kad nėra antrokų vertinimų  rolleyes.gif

4u.gif Galiu pasiūlyti savo suskaičiuotus lygmenis ir taškus. Skaičiavau pagal ŠMM egzaminų formulę: A lygis 20proc, P - 40proc. ir Pt -40 proc (atmetus nepatenkinamą lygmenį)
Rašymas : buvo galima surinkti 22 taškus;
A - 22-18
P - 17-10
Pt - 9-5
Skaitymas : 15 taškų.
A - 15-13
P - 12-8
Pt - 7-5
Rašymas (teksto kūrimas): 22taškai.
A - 22-18
P - 17-10
Pt - 9-5
Matematika : 42 taškai.
A - 42-35
P - 34-20
Pt - 19-11.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 05 21, 06:46)
Mums geriausiai pasiteisino "Šauniausio ketvirtoko" viktorina.
Turim dvi klases ir darom ketvirtokų renginį.

Gal galėtum pasidalinti užduotėlėmis?
Atsakyti
Nusiunčiau pasaką į antrą paštą. Gal pasinaudos ketvirtokės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 05 25, 18:24)
Gal galėtum pasidalinti užduotėlėmis?

Esu siuntsi į paštą, kai buvau ketvirtokė.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gavau užklausą į paštą dėl obuolių, tačiau nežinau nuo ko, nes siųstas iš pradinukių pašto unsure.gif Parašykit man asmeniškai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, turiu pirmoką, kuris neišmoko raidžių, nei skaičių, o sąsiuvinyje vingiuodavo tik kringelius. Mama dėl palikimo kartoti kurso vežė į PT tris kartus ir dar veš ketvirtą. Žodžiu ji man teigia, kad vaikui nustatytas labai aukštas intelekto koeficientas ir jie ten nesupranta, kodėl jis nieko neišmoko ir ką jis per pamokas veikė. Gal kuri susidūrėt su tokiu fenomenu??
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 05 29, 20:13)
Labukas, turiu pirmoką, kuris neišmoko raidžių, nei skaičių, o sąsiuvinyje vingiuodavo tik kringelius. Mama dėl palikimo kartoti kurso vežė į PT tris kartus ir dar veš ketvirtą. Žodžiu ji man teigia, kad vaikui nustatytas labai aukštas intelekto koeficientas ir jie ten nesupranta, kodėl jis nieko neišmoko ir ką jis per pamokas veikė. Gal kuri susidūrėt su tokiu fenomenu??

Ar jūs matėte PT išvadas, ar tai sako tik mama? O ką sako mokyklos specialioji pedagogė? Pas mus su visais vaikais eina spec pedagogė ir ji pasako, ką sako ten tarnyboje... O per mokslo metus dar dirbo logopedė, spec pedagogė?
Manau, kad tai gali būti tik mamos žodžiai...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2016 05 30, 00:11)
Ar jūs matėte PT išvadas, ar tai sako tik mama? O ką sako mokyklos specialioji pedagogė? Pas mus su visais vaikais eina spec pedagogė ir ji pasako, ką sako ten tarnyboje... O per mokslo metus dar dirbo logopedė, spec pedagogė?
Manau, kad tai gali būti tik mamos žodžiai...

Spec. pedagogės neturim, logopedė dirbo, vaikas jau nuo darželio lankėsi PT, atsilikusi raida, kartais adekvatus, kartais net savo vardo nežino, mama visai nedirbo papildomai, praleidęs virš trijų šimtų pamokų, ligų patalėlis, šiaip ramus, nepiktybinis, žodžiu, kaip ir ,,įkando" man mama, nesitikėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2016 05 29, 19:13)

Jei tikrai vedė, tai tegul pristato raštiškas išvadas ir rekomendacijas. Juk turi būti kažkur tai užfiksuota. Jei vaikas nors kiek gudresnis už mamą, tai jai jis jau vunderkidas.
Atsakyti
Sveikutės,
Pagaliau atsipūtimas nuo rimtų darbų. Dar liko keletas dienų stovykla, bet jau menkniekis. Nors atostogos dar tolokai, bet jau galima lengviau atsikvėpti. Dar reikia suorganizuoti pradinukams viktoriną apie vaistingus augalus ar šiaip sveikatos tema. Gal turite ką nors šia tema ir galite pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 05 31, 22:27)
Sveikutės,
Pagaliau atsipūtimas nuo rimtų darbų. Dar liko keletas dienų stovykla, bet jau menkniekis. Nors atostogos dar tolokai, bet jau galima lengviau atsikvėpti. Dar reikia suorganizuoti pradinukams viktoriną apie vaistingus augalus ar šiaip sveikatos tema. Gal turite ką nors šia tema ir galite pasiūlyti?

Siunčiu į antrą paštą.
Atsakyti