Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(alaizy @ 2016 05 22, 20:46)
tevai -visagaliai, mokytojai- bejegiai. Nepavydetina situacija ir ko gali sulaukt kitose klasese?

Belieka laukti kriminalinės laidos...
Atsakyti
Sveikos, kalendoriuje braukiame paskutines dienas thumbup.gif liko paskutiniai testai, ekskursija , baigiamasis koncertas doh.gif žodžiu, darbuose tikriausiai visos paskendusios doh.gif
gal galite pasidalinti kokius pagyrimo raštus duosite vaikams? norisi, kad visi gautu kažką ir linksmi iškeliautų vasaros atostogų ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Visus metus prabuvau kaip svečias, viską stebėdama tyliai ir sekdama visą info. Esu prapuolusi darbuose , dirbu su trim klasėm, tai supraskit mane ir neteiskit, kad nedalyvauju Jūsų pokalbiuose. Turiu didžiulį prašymą. Sugedo magnetofonas ir šiandien galutinai sugadino diskus, kurių man labai labai reikia. Gal kuri turit Niauronienės DO RE MI fA 2 ir 3, ir Šeduikienės Ritė Bitė . Būčiau LABAI LABAI dėkinga visoms, kurios galėtų padėti... Jeigu galėtumėt atsiųst. Kažkada mačiau pašte, bet dabar neberandu.
Dar karteli AČIŪŪŪŪ.
Geros ateinančios vasaros, gero poilsio, nes jo tikrai mums reikia. Būkit sveikos ir laimingos:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2016 05 23, 16:55)
Sveikos mergaitės. Visus metus prabuvau kaip svečias, viską stebėdama tyliai ir sekdama visą info. Esu prapuolusi darbuose , dirbu su trim klasėm, tai supraskit mane ir neteiskit, kad nedalyvauju Jūsų pokalbiuose. Turiu didžiulį prašymą. Sugedo magnetofonas ir šiandien galutinai sugadino  diskus, kurių man labai labai reikia. Gal kuri turit Niauronienės DO RE MI fA 2 ir 3, ir Šeduikienės Ritė Bitė . Būčiau LABAI LABAI dėkinga visoms, kurios galėtų padėti... Jeigu galėtumėt atsiųst. Kažkada mačiau pašte, bet dabar neberandu.
Dar karteli AČIŪŪŪŪ.
Geros ateinančios vasaros, gero poilsio, nes jo tikrai mums reikia. Būkit sveikos ir laimingos:)smile.gifsmile.gif

DoReMiFa turiu 2 ir 3. Ko reikia su žodžiais ar fonogramų. Nes viską siųsti labai ilgai gausis... O gal konkrečiai kokią dainelę. Siųsti kur į muzikinį paštą?
Atsakyti
Liepsnele, tik muzikos, fonogramų
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2016 05 23, 22:23)
Liepsnele, tik muzikos,  fonogramų

Nusiunčiau į muzikinį paštą. DOREMIFA2, nes 3 yra muzikiniame pašte.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Domėjausi šiandien, tai ketvirtokai rašė standartizuotus testus ir jie buvo įvertinti lygiais. O antrokai atliko diagnostinį tyrimą. Jų darbai lygiais nevertinti.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 24, 17:08)
Sveikos 4u.gif
Domėjausi šiandien, tai ketvirtokai rašė standartizuotus testus ir jie buvo įvertinti lygiais. O antrokai atliko diagnostinį tyrimą. Jų darbai lygiais nevertinti.

4u.gif Ačiū.
Atsakyti
Labai labai ačiū, Liepsnele:)
Atsakyti
Gal turi kokių skaidrių ar užduočių paskutinei pamokai ketvirtokams? Ieškau kažko įdomesnio smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis,

nepykit kad ilindau i jusu tema, as neesu mokytoja bet esu pirmokelio mama ir i jusu tema vis uzklysdavau blush2.gif zaviuosi jusu darbu ir atsidavimu 4u.gif mano vaikas vakar pasake kad liudna jam nes liko kelios dienos ir baigsis mokslo metai, jis eitu i mokykla ir per vasara mielai bigsmile.gif esu nustebusi ir laiminga, nes zinau kad tai tik nuostabiu mokytoju deka taip gali buti wub.gif sekmes jums visoms jusu darbuose, aciu kad mylite musu vaikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 20, 15:00)
Kuriai klasei? Ketvirtos turiu. Antros galiu pažiūrėt pirmadienį darbe.

Sveika, labai reikėtų antrokų vertinimų 4u.gif
Atsakyti