Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(zuzanele @ 2016 05 20, 16:00)
Kuriai klasei? Ketvirtos turiu. Antros galiu pažiūrėt pirmadienį darbe.

idealu b8t7 ir antros ir ketvirtos. Dekui
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2016 05 20, 16:14)
idealu b8t7 ir antros ir ketvirtos. Dekui

Sveikutės 4u.gif
Ir man labai smalsu ketvirtokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 20, 16:15)
Sveikutės  4u.gif
Ir man labai smalsu ketvirtokai  ax.gif

Ketvirtokės ir antrokės, ar negavote?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2016 05 19, 23:29)
Brangioji, pasidalink, kaip pavyko tai įveikti?  g.gif Nes aš jaučiu, kad arba aš Švėkšnoj atsidursiu, arba reikės darbą keist...

Ilga ilga kelionė per kopas doh.gif . Kiekvieną dieną smulkus įvykių aprašymas su visais needukuotais keiksmažodžiais ir siuntimas į Tamo: tėvams, direktorei, pavaduotojai, socialinei, psichologei. g.gif Net nepamenu kiek gerovės komisijų ir susirinkimų su tėvais, psichologine tarnyba, visais administracijos darbuotojais.Policijos atstovų dalyvavimas.Mano pamokų stebėjimas( psichologinės tarnybos) su nuline nauda, nes vaikas prie svetimų tylus ir ramus. Košmariška aplinka kiekvieną dieną klasėje nuo pykčio priepuolių, suolų ir daiktų daužymo, visų vaikų mušimo....žodžiais neaprašysi, nes atvejis išskirtinis. Įsivaizduokit kokį matytą filmą apie velnio išvarymą..kažkas panašaus su visom putom iš burnos.Vienu žodžiu, verkdavau namuose nuo streso. Tėvai rizikos grupėj,namuose smurtas, bet visos instancijos juos gina ir giria, nes namuose švaru ir yra valgyt, o motina pasidažiusi ir kaip užsukta kartoja, kad vaikas namuose geras.
Pasiektas rezultatas tik tas, kad privertėm nuvežti vaiką pas psichiatrą, šiuo metu geria vaistus ir yra valdomas. Tuomet ir likusius, kurių sutrikimai paprastesni, galiu suvaldyti,galiu vesti pamokas. Bet vos tik nutraukia vaistus, iš karto viskas grįžta į pirminę padėtį. Kai man reikia į kursus, mano vaikų mokytojos tiesiog bijo...ir aš jas suprantu blink.gif
Lankiau šiemet tuos privalomus spec. pedagogikos ir psichologijos kursus. Tai, kiek tik atvejų sutrikimų minėjo, tiek man viskas tiko.Vienu žodžiu, patarti galiu tik viena:netylėt, nebijot, kalbėt, nes čia kova už būvį-arba tu juos-arba jie tave smile.gif Tiesa, labai daug pagalbos sulaukiau iš savo direktorės, kuri nebijo jokių komisijų ir nieko nelinkusi slapstyti.Jeigu ne, pačios suprantat...
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 05 20, 17:24)
Ketvirtokės ir antrokės, ar negavote?

Mums dar nieko nesakė g.gif schmoll.gif
Atsakyti

Ketvirtos klasės pasiekimų vertinimas.
MATEMATIKA 29-40 A, 15-28 P, 6-14 M, 0-5 NM.
SKAITYMAS 20-26 A, 15-19 P, 7-14 M, 0-6 NM.
RAŠYMAS 17-20 A, 11-16 P, 5-10 M, 0-4 NM.
PASAULIS 25-37 A, 14-24 P, 6-13 M, 0-5 NM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 gegužės 2016 - 17:31
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 20, 17:00)
Mums dar nieko nesakė  g.gif  schmoll.gif

Mums jau atspausdino ir kiekvienas vaikas gavo savo įvertinimus. Gavau antradienį ar trečiadienį, nepamenu.
Ką ketvirtokės ar buvusios ketvirtokės darot su mokiniais per paskutinę pamoką?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 05 20, 18:24)
Mums jau atspausdino ir kiekvienas vaikas gavo savo įvertinimus. Gavau antradienį ar trečiadienį, nepamenu.
Ką ketvirtokės ar buvusios ketvirtokės darot su mokiniais per paskutinę pamoką?

KOks minimalus taškų skaičius nepameni? Kad būtų patenkinamas lygmuo?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 20, 17:30)
KOks minimalus taškų skaičius nepameni? Kad būtų patenkinamas lygmuo?

Ką tik parašiau aukščiau. Prisiminiau, kad nusirašiau į užrašų knygutę wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 gegužės 2016 - 17:35
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 20, 18:32)
Ką tik parašiau aukščiau. Prisiminiau, kad nusirašiau į užrašų knygutę wink.gif

Ačiū, nepastebėjau blush2.gif . Seniai taisiau, tai nebepamenu, kaip jie ten parašė. Matau tik, kad nėra nepatenkinamo pas mane nė vieno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 20, 17:39)
Ačiū, nepastebėjau  blush2.gif . Seniai taisiau, tai nebepamenu, kaip jie ten parašė. Matau tik, kad nėra nepatenkinamo pas mane nė vieno  thumbup.gif

Mano vienas nepatenkinamas skaitymo. Bet nieko naujo. Tam mokiniui pritaikyta programa. Turi emocinių, elgesio problemų. Atminties nėra. Negali papasakot ką perskaitė. Tad nenustebino. Visada suvokimo testą prasčiausiai parašo.
Atsakyti
4u.gif Ketvirtrokams, tai viskas aišku - yra lygiai. O kada galėsim suprasti antrokų procentus, kiek jų reikia kiekvienam lygiui, tai neaišku. Kodėl taip skirtingai pateikiamos ataskaitos - visiškai neaišku ? g.gif
Atsakyti