Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 14, 07:48)
Sveikutės  4u.gif
Gal ketvirtokės jau žino taškų skaičių lygiams? Mes dar nesuvedę į sistemą  blush2.gif ... O labai knieti sužinoti, ar bent patekinamą kai kurie pasiekė  g.gif

Sveika 4u.gif Aš dar nieko nežinau- nei balų skaičiaus, nei lygių, nei testus mačiau unsure.gif Bet esu rami. Žinau, kad nieko nepakeisiu. Ir džiaugiuos, kad mokytis liko tik 12 dienų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Pasidalinkite nuomone, kaip organizuojate mokslo metų baigimo šventę? Tokia atsakomybė tenka ir nežinau ką įdomaus sugalvoti visiems pradinukams.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 05 15, 15:58)
Sveikutės,
Pasidalinkite nuomone, kaip organizuojate mokslo metų baigimo šventę? Tokia atsakomybė tenka ir nežinau ką įdomaus sugalvoti visiems pradinukams.

Mano klasėj organizuoja tėvai. Aš tik svečias smile.gif Pirmais metais buvom miške. Antrais ir trečiais- atrakcionų ir pramogų parke. Šiemet užsakė išleistuvėms trijų valandų edukacinę programą.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 15, 20:58)
Mano klasėj organizuoja tėvai. Aš tik svečias smile.gif Pirmais metais buvom miške. Antrais ir trečiais- atrakcionų ir pramogų parke. Šiemet užsakė išleistuvėms trijų valandų edukacinę programą.

Pas mus tėvai organizuoja tik ketvirtokų išleistuves, o mokslo metų pabaigai, kažką reikia padaryti bendrai visiems pradinukams, kad būtų užimti kokiai porai valandų, o po to diplomų įteikimas, palinkėjimai vasarai ir viso gero. Tai tas porą valandų man ir reikia sumąstyti veiklos.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2016 05 15, 20:05)
Pas mus tėvai organizuoja tik ketvirtokų išleistuves, o mokslo metų pabaigai, kažką reikia padaryti bendrai visiems pradinukams, kad būtų užimti kokiai porai valandų, o po to diplomų įteikimas, palinkėjimai vasarai ir viso gero. Tai tas porą valandų man ir reikia sumąstyti veiklos.

Pieškit kreidelėm ant asfalto. Pūskit muilo burbulus. Leiskit aitvarus. Bezdžioniukų diskoteka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 gegužės 2016 - 21:24
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 14, 10:14)
Sveika 4u.gif Aš dar nieko nežinau- nei balų skaičiaus, nei lygių, nei testus mačiau unsure.gif Bet esu rami. Žinau, kad nieko nepakeisiu. Ir džiaugiuos, kad mokytis liko tik 12 dienų thumbup.gif

O kodėl tik 12?
Atsakyti
Sveikutės darbštuolytės 4u.gif , gal kas turite dainos Laivelis fonogramą na tą biggrin.gif Turiu laivelį mažą plonų plonų lentučių jį man padarė tėtis....ruošiamės su pirmokais, dešimtokams šį bei tą . Būčiau labai dėkinga, nes niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2016 05 16, 13:48)
O kodėl tik 12?

Mokiniai mokysis tik 12, tiksliau jau 11 dienų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 gegužės 2016 - 18:13
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 16, 18:03)
Mokiniai mokysis tik 12, tiksliau jau 11 dienų  wink.gif

Valio valio valiooooo
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 15, 22:23)
Pieškit kreidelėm ant asfalto. Pūskit muilo burbulus. Leiskit aitvarus. Bezdžioniukų diskoteka...

Ačiū už mintis.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 16, 19:03)
Mokiniai mokysis tik 12, tiksliau jau 11 dienų  wink.gif

doh.gif O aš jau maniau,kad kažką pražiopsojau bigsmile.gif
Atsakyti
Ar kuri bandėt diagnostinius testus padaryt worde? Noriu išbandyt su pirmokais, bet labai daug lapų spausdinti...
Atsakyti