Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2016 05 09, 19:06)
Testus jau ištaisėm pagal vertinimo instrukcijas, o lygių nesurašėme, nes dar nežinome kiek taškų kokiam lygiui.

QUOTE(R.@usra @ 2016 05 09, 20:00)
4u.gif Ir mes laukiam.

Pasidalinsit kai gausit?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 05 10, 07:28)
Pasidalinsit kai gausit?

smile.gif BŪTINAI.
Atsakyti
Sveikos. Gal kas dalyvausit šį ketvirtadienį Kauno klinikinėj ligoninėj piešinių konkurso "Mano šeimos gydytojas" apdovanojimų šventėje?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2016 05 10, 17:06)
Sveikos. Gal kas dalyvausit šį ketvirtadienį Kauno klinikinėj ligoninėj piešinių konkurso "Mano šeimos gydytojas" apdovanojimų šventėje?

Labas smile.gif O kur rezultatus galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2016 05 10, 17:03)
Labas smile.gif O kur rezultatus galima rasti?

Rezultatų niekur neskelbia dar. Tik gavau į paštą laišką, kad mano mokinės dvi laimėjo prizus ir kviečia į šventę. Tai gal ten bus paskelbti ir nugalėtojai g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kodėl čia taip ramu? biggrin.gif Atostogaujat jau? biggrin.gif Noriu paklausti jūsų nuomonės apie vadovėlius "Matematika plius"? Galvoju, gal su antrokais jas išbandyti kitais metais. Nuėjau šiandien į biblioteką ir žiūriu, kad tos knygos visos naujosss... niekas jų nenaudojo... įdomu, kodėl... kas su jom negerai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal turit minčių kaip papuošti paskutiniam skambučiui klasę? Kaip įdomiai pravesti paskutinę pamoką?
Atsakyti
Laba diena darbininkėms smile.gif Pagaliau jau turim antrokų kiekvieno mokinio testų ataskaitas. Lyginta su mokyklos ir klasės pasiekimais. Bandysiu studijuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2016 05 13, 12:58)
Laba diena darbininkėms smile.gif Pagaliau jau turim antrokų kiekvieno mokinio testų ataskaitas. Lyginta su mokyklos ir klasės pasiekimais. Bandysiu studijuot smile.gif

Už kiek taškų koks lygis?
Atsakyti
O
QUOTE(Bites Rites @ 2016 05 13, 13:58)

bigsmile.gif O mums dar nedavė.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2016 05 13, 15:13)
Už kiek taškų koks lygis?

bent jau aš lygių neradau, tik procentus... gal ieškot nemokėjau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal ketvirtokės jau žino taškų skaičių lygiams? Mes dar nesuvedę į sistemą blush2.gif ... O labai knieti sužinoti, ar bent patekinamą kai kurie pasiekė g.gif
Atsakyti