Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 17:50)
aga, planuoju kitą sav. pasidaryti PRG

Sveikinu tapus PUPO 4u.gif o ka nors liepe gerti po isodinimo? Ir ar viska Jums dare tas pats gydytojas?
Atsakyti
Grizinejam mes is Lenkijos.
Naujienos tokios - hormonu tyrimai ok, endometriumo dydis ok. Desine kiauside nedirba, neuzaugino ne vieno folikulo (arba viena labai maza), kaire uzaugino 8-10, bet irgi dar nedideli, didziausias 13 mm. Dar tris dienas stimuliuos Menopur 300 dozem. O tada ziuresim kas toliau smile.gif

Kazkaip ramesne jauciuosi po vizito. Sunkoka savaite buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 30 balandžio 2016 - 20:34
QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 08:45)
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2  wub.gif vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas verysad.gif kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo biggrin.gif po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę) lotuliukas.gif  4u.gif  šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais 4u.gif

Sveikos mergaites! smile.gif esu sio skyrelio tyli skaitytoja:) irgi sio metu darausi ivf Bocian klinikoje, ir turiu kelis klausimelius mergaitems, kuriuos jau daresi, gal padesite:)
Pradejom vazinetis ten nuo lapkricio, tik dabar priejom prie pacios proceduros, menesi geriau KT, puse metu geriau vaistus nuo cukraliges(Grygoruk liepe) ir dabar men buvo sustabdyta kiausidziu veikla su Deferiline(neatsimenu tiksliai kaip vadinasi) ir taikome ilga schema, tad dabar leidziuosi vaistukus.
Man kilo klausimas-si penktadieni vaziuojam ivertinti kiek priauginome kiausialasciu, ir tada kaip toliau? Gydytojas sake, kad reikes dar karteli pas ji atvaziuot vel ivertint uz keliu dienu, tada uz keliu dienu kaip suprantu Ovitrelle, o kada punkcija buna ir kada vyro turta priduot? Ar po punkcijos? Ir ar man butina vaziuoti, kai vyro turta pridavinesime? Ir po kiek laiko po punkcijos dazniausiai isodinimas?
Man labai sudetinga su darbu suderinti, tai bandau apskaiciuoti dieneles kazkaip, nes negaliu darbe viena diena imt, paskui staigiai vel ir t.t..atostogaut visa sav irgi nelabai galiu, tai pergyvenu labai doh.gif
Beje, viena mergaite maciau irgi geguzes 6 vaziuoja, gal susitiksim! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 02, 12:24)
Sveikos mergaites! smile.gif esu sio skyrelio tyli skaitytoja:) irgi sio metu darausi ivf Bocian klinikoje, ir turiu kelis klausimelius mergaitems, kuriuos jau daresi, gal padesite:)
Pradejom vazinetis ten nuo lapkricio, tik dabar priejom prie pacios proceduros, menesi geriau KT, puse metu geriau vaistus nuo cukraliges(Grygoruk liepe) ir dabar men buvo sustabdyta kiausidziu veikla su Deferiline(neatsimenu tiksliai kaip vadinasi) ir taikome ilga schema, tad dabar leidziuosi vaistukus.
Man kilo klausimas-si penktadieni vaziuojam ivertinti kiek priauginome kiausialasciu, ir tada kaip toliau? Gydytojas sake, kad reikes dar karteli pas ji atvaziuot vel ivertint uz keliu dienu, tada uz keliu dienu kaip suprantu Ovitrelle, o kada punkcija buna ir kada vyro turta priduot? Ar po punkcijos? Ir ar man butina vaziuoti, kai vyro turta pridavinesime? Ir po kiek laiko po punkcijos dazniausiai isodinimas?
Man labai sudetinga su darbu suderinti, tai bandau apskaiciuoti dieneles kazkaip, nes negaliu darbe viena diena imt, paskui staigiai vel ir t.t..atostogaut visa sav irgi nelabai galiu, tai pergyvenu labai doh.gif
Beje, viena mergaite maciau irgi geguzes 6 vaziuoja, gal susitiksim! biggrin.gif

Sveikute, nors tai turbut labai individualu kiekvienai, bet parasysiu kiek dienu kas truko mums pries punkcija.
Pirmas folikulu stebejimas buvo po savaites stimuliuojamuju vaistuku. Tada nuvaziavom apziurai ir gavom dar porcija vaistuku stimuliacijai, kuri uztruko jau 3 dienas ir ketvirta diena jau buvo paskirta punkcija. Punkcijos diena butinai turi but ir vyras, nes jusu abieju turtus turit priduot kartu. Isodinimas buna po 3-5 dienu, priklausomai kaip augs embrionai. Kuria diena butent atvaziuoti - jums paskambins embriologas diena pries. Tai tiek tu atsakymu musu atveju. Sekmes jums!!!
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 02, 12:38)
Sveikute, nors tai turbut labai individualu kiekvienai, bet parasysiu kiek dienu kas truko mums pries punkcija.
Pirmas folikulu stebejimas buvo po savaites stimuliuojamuju vaistuku. Tada nuvaziavom apziurai ir gavom dar porcija vaistuku stimuliacijai, kuri uztruko jau 3 dienas ir ketvirta diena jau buvo paskirta punkcija. Punkcijos diena butinai turi but ir vyras, nes jusu abieju turtus turit priduot kartu. Isodinimas buna po 3-5 dienu, priklausomai kaip augs embrionai. Kuria diena butent atvaziuoti - jums paskambins embriologas diena pries. Tai tiek tu atsakymu musu atveju. Sekmes jums!!!

Aciuu, Dainiuske, mazdaug taip ir isivaizdavau!! Aisku, cia kiekvienai individualiai, bet i panasius remus kazkokius ir paskaiciuosiu:))
Butinai pranesiu, kaip sekesi ir visoms linkiu didziausios sekmes!! nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 02, 13:38)

Mums taikomas ilgas protokolas. Pirmas folikulų stebėjimas irgi paskirtas po savaitės stimuliacijos, paskyrė dar tris dienas leistis vaistukus, ketvirtą dieną sakė atvažiuoti. Kad bus punkcija nieko nesakė. Taigi net nežinau, nuvažiuosim, pamatysim..

Dainiuske, o kokio dydžio folikulai buvo pas jus po 7 dienų stimuliacijos?

Aš galvoju, kada čia mum paskirs tą punkciją..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 02, 13:30)
Mums taikomas ilgas protokolas. Pirmas folikulų stebėjimas irgi paskirtas po savaitės stimuliacijos, paskyrė dar tris dienas leistis vaistukus, ketvirtą dieną sakė atvažiuoti. Kad bus punkcija nieko nesakė. Taigi net nežinau, nuvažiuosim, pamatysim..

Dainiuske, o kokio dydžio folikulai buvo pas jus po 7 dienų stimuliacijos?

Aš galvoju, kada čia mum paskirs tą punkciją..

Kokio dydzio tikrai man nesake. Pasake tik ju kieki. O as kazkaip nieko per daug ir neklausineju niekada... Gal ir negerai...
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 02, 13:24)

Mes važiuojam gegužės 6 d. :-) tik labai bijau,kad mm manęs nepavestų,nes kažkaip keistai organizmas elgiasi... doh.gif aš tai optimistiškai tikiuosi,kad šį mėnesį ir startuosim,nors tik pirmąkart pas gydytoją važiuojam biggrin.gif
O kaip Jums Grygorukas? Ir kokia kalba kalbat su juo? smile.gif
Atsakyti
Šiandien sugalvojau pasižiūrėti, koks mano PRG savaitę po punkcijos. Nes niekada, apart Duphaston, jokio progesterono nenaudojau. Buvo įdomu kaip savinasi jis organizme. Naudoju Lutinus 3 kart dienoje + Duphaston 2 tabl. Rezultatas šiek tiek šokiravo blink.gif
user posted image

ar ne per aukštas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 02, 18:27)
Šiandien sugalvojau pasižiūrėti, koks mano PRG savaitę po punkcijos. Nes niekada, apart Duphaston, jokio progesterono nenaudojau. Buvo įdomu kaip savinasi jis organizme. Naudoju Lutinus 3 kart dienoje + Duphaston 2 tabl. Rezultatas šiek tiek šokiravo blink.gif
user posted image

ar ne per aukštas? g.gif

g.gif kazkoks neitiketinas skaicius. Gal kablelis ne ten g.gif
Nesu macius tokio prg skaiciaus..
Atsakyti
Atrodo, kad aš jau III trimestre biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif reiks prašyt vyro, kad paskambintų rytoj Mrugac, pasikonsultuotu. O aš tuo tarpu interenetą "pračekinsiu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 02, 18:40)
Atrodo, kad aš jau III trimestre biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif reiks prašyt vyro, kad paskambintų rytoj Mrugac, pasikonsultuotu. O aš tuo tarpu interenetą "pračekinsiu" smile.gif

Man liuteininėje fazėje yra buvęs daugiau negu dvigubai didesnis už normą. Irgi klausinėjaus visų ar didelis prg gali būt blogai. Nieks man to negalėjo patvirtinti. Kažkaip manau,kad aukštesnis yra geriau,negu per žemas. Kažkaip manau,kad Jūsų atveju tai visai geras ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti