QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 08:45)
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2
vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas
kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo
po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę)
šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais
Sveikos mergaites!
esu sio skyrelio tyli skaitytoja:) irgi sio metu darausi ivf Bocian klinikoje, ir turiu kelis klausimelius mergaitems, kuriuos jau daresi, gal padesite:)
Pradejom vazinetis ten nuo lapkricio, tik dabar priejom prie pacios proceduros, menesi geriau KT, puse metu geriau vaistus nuo cukraliges(Grygoruk liepe) ir dabar men buvo sustabdyta kiausidziu veikla su Deferiline(neatsimenu tiksliai kaip vadinasi) ir taikome ilga schema, tad dabar leidziuosi vaistukus.
Man kilo klausimas-si penktadieni vaziuojam ivertinti kiek priauginome kiausialasciu, ir tada kaip toliau? Gydytojas sake, kad reikes dar karteli pas ji atvaziuot vel ivertint uz keliu dienu, tada uz keliu dienu kaip suprantu Ovitrelle, o kada punkcija buna ir kada vyro turta priduot? Ar po punkcijos? Ir ar man butina vaziuoti, kai vyro turta pridavinesime? Ir po kiek laiko po punkcijos dazniausiai isodinimas?
Man labai sudetinga su darbu suderinti, tai bandau apskaiciuoti dieneles kazkaip, nes negaliu darbe viena diena imt, paskui staigiai vel ir t.t..atostogaut visa sav irgi nelabai galiu, tai pergyvenu labai
Beje, viena mergaite maciau irgi geguzes 6 vaziuoja, gal susitiksim!