Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

http://www.15min.lt/...keti-662-506844
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 27 balandžio 2016 - 13:06
Paskambino iš Bocian klinikos, ryt įsodinimas. Apsivaisino 4 kiaušialastės iš 6.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 27, 16:13)
Paskambino iš Bocian klinikos, ryt įsodinimas. Apsivaisino 4 kiaušialastės iš 6.

didžiausios sekmės wub.gif

nedėkok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 27, 16:13)

Puiku! O nesakė kiek įsodins? Ir ar augins kažką iki 5 d.?
Laikau kumščius už Jus 4u.gif
Atsakyti
Kol kas nieko nesakė, ryt viską susižinosiu 4u.gif

QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 27, 21:18)
Puiku! O nesakė kiek įsodins? Ir ar augins kažką iki 5 d.?
Laikau kumščius už Jus  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 27, 22:03)
Kol kas nieko nesakė, ryt viską susižinosiu 4u.gif

Didziausios sekmes! Kumstukai suspausti! Saugokit save kiek tik imanoma!
O kas del isodinimu kiekio - sake, kad daugiau 2 nesodina... Man taip embriologas paaiskino. Likusius augina dar ir tada ziuri ar gales uzsaldyti ar ne. Musu nebeaugo, todel viska reikes is pradziu sad.gif
Atsakyti
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2 wub.gif vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas verysad.gif kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo biggrin.gif po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę) lotuliukas.gif 4u.gif šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 08:45)
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2  wub.gif vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas verysad.gif kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo biggrin.gif po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę) lotuliukas.gif  4u.gif  šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais 4u.gif

O dabar belieka tik ypatingai save saugot smile.gif Ka dabar daryciau as - tikrai pasistengciau kuo daugiau gulet... Ir siek tiek kojytes pakelt. Zodziu - teigiamos emocijos+saves lepinimas smile.gif Sekmes, sekmes, sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 09:45)
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2  wub.gif vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas verysad.gif kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo biggrin.gif po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę) lotuliukas.gif  4u.gif  šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais 4u.gif

laikom kumštukus wub.gif

ir gerų atostogų wink.gif
Atsakyti
Turiu labai gerą straipsnį (skaitančioms rusiškai čia ) kur sako, kad būtinai reikia judėti - nes tada kraujotaka (tame tarpe ir gimdos) gerėja, o tai embrioniukui (-kams) gerai. Gimda tai raumuo, kuri neturi tuščios ertmės (tas pats kaip sudėtos maldai plaštakos) tai "išsiridenti" embrionas negaliuser posted image visa viltis į embrionų ir endometriumo kokybę! thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mano buvo B8.. Užsikabino 4u.gif
Tad sėkmės.. Ir saugok save. Būtinai stebėk PRG
Atsakyti
aga, planuoju kitą sav. pasidaryti PRG
Atsakyti