Paskambino iš Bocian klinikos, ryt įsodinimas. Apsivaisino 4 kiaušialastės iš 6.
QUOTE(Famili @ 2016 04 27, 16:13)
Paskambino iš Bocian klinikos, ryt įsodinimas. Apsivaisino 4 kiaušialastės iš 6.
didžiausios sekmės
nedėkok
QUOTE(Famili @ 2016 04 27, 16:13)
Puiku! O nesakė kiek įsodins? Ir ar augins kažką iki 5 d.?
Laikau kumščius už Jus
Kol kas nieko nesakė, ryt viską susižinosiu
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 27, 21:18)
QUOTE(Famili @ 2016 04 27, 22:03)
Kol kas nieko nesakė, ryt viską susižinosiu
Didziausios sekmes! Kumstukai suspausti! Saugokit save kiek tik imanoma!
O kas del isodinimu kiekio - sake, kad daugiau 2 nesodina... Man taip embriologas paaiskino. Likusius augina dar ir tada ziuri ar gales uzsaldyti ar ne. Musu nebeaugo, todel viska reikes is pradziu
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2 vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę) šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais
QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 08:45)
Labas rytas! Na ką vakar įsodino man 2 vienas B7 kitas B6 (3-čia diena), likusius 2 pasiliko auginti toliau, vienas iš jų silpnokas kitas berods C6. Pasak embriologo, įsodino gerus. Žiūrėsim, prisiskaičiau istorijų kaip su A nepastodavo, o su C - pasisekdavo po įsodinimo 10 min pagulėjau ant kėdės, vėliau dar ~20-30min lovoje ir namo (p-er parduotuvę) šiandien paskutinė darbo dieną prie savaitę atostogų, kurios buvo suplanuotos dar praeitais metais
O dabar belieka tik ypatingai save saugot Ka dabar daryciau as - tikrai pasistengciau kuo daugiau gulet... Ir siek tiek kojytes pakelt. Zodziu - teigiamos emocijos+saves lepinimas Sekmes, sekmes, sekmes
QUOTE(Famili @ 2016 04 29, 09:45)
laikom kumštukus
ir gerų atostogų
Turiu labai gerą straipsnį (skaitančioms rusiškai čia ) kur sako, kad būtinai reikia judėti - nes tada kraujotaka (tame tarpe ir gimdos) gerėja, o tai embrioniukui (-kams) gerai. Gimda tai raumuo, kuri neturi tuščios ertmės (tas pats kaip sudėtos maldai plaštakos) tai "išsiridenti" embrionas negali visa viltis į embrionų ir endometriumo kokybę!
Mano buvo B8.. Užsikabino
Tad sėkmės.. Ir saugok save. Būtinai stebėk PRG
Tad sėkmės.. Ir saugok save. Būtinai stebėk PRG
aga, planuoju kitą sav. pasidaryti PRG