Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 13:36)
Merginos, aktuali informacija dėl nedarbingumo biuletenio IVF metu, gydantis užsienyje.
Pasirodo tvarka tokia: punkcijos dieną pasiėmi dokumentus, įrodančius, kad tau atliko punkciją, Lietuvoje važiuoji į vertimų biurą, vėliau pas notarą, visus dokumentus pristatai savo šeimos gydytojai, ji kreipiasi į Sodrą dėl biuletenio atgaline data. Sodra daro "susirinkimą" ir sprendžia ar duoti tau ar ne blink.gif Taip, taip teisingai supratot, gali ir nepaskirti unsure.gif nu ar normalį mūsų šalies politika šiuo klausimu!!! doh.gif schmoll.gif

Siuo klausimu bandziau uzklausti savo buhalteres. Taip, tai vienas is variantu, bet ne vienintelis. Kitas yra kazkokia forma E116. Tada jau kontaktuoja pacios PL ir LT sodros. Bet kazka placiau pakomentuot nelabai galiu, nes pati ne viska iki galo supratau, bet sitas variantas yra paprastesnis.
Atsakyti
Aš pabudus vyrui sakau, koks fainas anesteziologas lotuliukas.gif jis man: "gal pinigų papildomai norėjo už fainumą?" (ech sugadinti mes jau doh.gif ), sakau: "nu laba diena, ir tai kokias sumas čia paliekam" ir vėl miegot lotuliukas.gif

QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 26, 12:20)
Prajuokinai smile.gif Jo, ir kalba labai panasi smile.gif Jo gimines is baltarusijos smile.gif IR anksciau daznai vaziuodavo i svecius per Vilniu smile.gif Bajeristas smile.gif As net pagalvojau, kad gal taip pinigeliu nori, kaip pas mus anesteziologai vaiskto pries operacijas ir renkasi...

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 13:40)
Aš pabudus vyrui sakau, koks fainas anesteziologas lotuliukas.gif jis man: "gal pinigų papildomai norėjo už fainumą?" (ech sugadinti mes jau  doh.gif ), sakau: "nu laba diena, ir tai kokias sumas čia paliekam" ir vėl miegot  lotuliukas.gif

Mergaites, sakykit, kaip jus jautetes po punkcijos? As is pradziu lyg ir neblogai jauciausi, bet jau vaziuojant namo man taip bloga buvo, kad galvojau stabdyt vyra ir atpilinet... O gal as kazkaip ne taip elgiausi? Pagulejau apie 20-30 min. ir keliausi. Gert iskart nedave, bent jau man vyras pasake, kad dar valanda negalima gert. Gal mes kazka ne taip surpatom? Nebenoriu dar syki taip bjauriai jaustis, todel klausiu jusu.
Atsakyti
Į mano užklausą dėl šio klausimo atsakė Sodros vadovybė. Nes šeimos gydytoja, paprasti Sodros gydytojai tikslaus atsakimo neturėjo. Reikia užklausti dėl šios formos 4u.gif

QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 26, 13:40)
Siuo klausimu bandziau uzklausti savo buhalteres. Taip, tai vienas is variantu, bet ne vienintelis. Kitas yra kazkokia forma E116. Tada jau kontaktuoja pacios PL ir LT sodros. Bet kazka placiau pakomentuot nelabai galiu, nes pati ne viska iki galo supratau, bet sitas variantas yra paprastesnis.

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 13:50)
Į mano užklausą dėl šio klausimo atsakė Sodros vadovybė. Nes šeimos gydytoja, paprasti Sodros gydytojai tikslaus atsakimo neturėjo. Reikia užklausti dėl šios formos 4u.gif

Greiciausiai jus teisi, nes dabar pasigooglinau ir ta forma E116 skamba taip "Šią formą išduoda gydytojas, dirbantis šalies, kurioje asmuo dirba, sveikatos draudimo įstaigoje. Ją reikia pateikti asmens sveikatos draudimo įstaigai." O mes juk LT dirbam, todel turbut mums tik jusu pateiktas variantas tinkamas...
Atsakyti
Po punkcijos aš 45 min pamiegojau palatoje, dar 15 min. tiesiog pagulėjau. Vyras po val. davė atsigerti. Buvo silpna (nieko nevalgiau ir negeriau tą dieną), skaudėjo pilvą (buvo gerokai išpustas) šiek tiek pykino. Palaukėm gydytojo konsultacijos, nuvažiavom pavalgyt į kavinę, pasidarė šiek tiek geriau, bet labai miego norėjau, todėl mašinoje beveik visą kelią pramiegojau tongue.gif ir dar durnė, atsisakiau vaistų nuo skausmo doh.gif vakare gryžus namo vėl pavalgiau, išgėriau nuo skausmo vaistų ir užmigau iki ryto. Šiandien jau darbe blush2.gif pilvas jautrus dar, bet nuskausmint tikrai nereikia thumbup.gif

QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 26, 13:46)
Mergaites, sakykit, kaip jus jautetes po punkcijos? As is pradziu lyg ir neblogai jauciausi, bet jau vaziuojant namo man taip bloga buvo, kad galvojau stabdyt vyra ir atpilinet... O gal as kazkaip ne taip elgiausi? Pagulejau apie 20-30 min. ir keliausi. Gert iskart nedave, bent jau man vyras pasake, kad dar valanda negalima gert. Gal mes kazka ne taip surpatom? Nebenoriu dar syki taip bjauriai jaustis, todel klausiu jusu.

Papildyta:
Aš irgi pasidomėjau google, tai čia galioja Lietuvos piliečiams dirbantiems užsienyje g.gif

QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 26, 13:55)
Greiciausiai jus teisi, nes dabar pasigooglinau ir ta forma E116 skamba taip "Šią formą išduoda gydytojas, dirbantis šalies, kurioje asmuo dirba, sveikatos draudimo įstaigoje. Ją reikia pateikti asmens sveikatos draudimo įstaigai." O mes juk LT dirbam, todel turbut mums tik jusu pateiktas variantas tinkamas...

Atsakyti
Na ką, startuoju ir aš gegužės 6 d. su gydytoju Grygoruk'u ax.gif
Atsakyti
Po punkcijos jaučiausi visai neblogai. Pagulėjau kokias 15 min.. net ir atsigėriau biggrin.gif
Padėjo vyras apsirengti ir nuvažiavom į pardę prekintis.. po to į butą, kurį buvom išsinuomavę. Aš gulėjau, o jis vakarienę gamino... nu taip liuks kai rūpinasi kiti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 26, 16:57)
Na ką, startuoju ir aš gegužės 6 d. su gydytoju Grygoruk'u  ax.gif

nu ką... sėkmės bigsmile.gif 4u.gif
ačiū nerašykit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 26, 17:57)

Sekmes didziausios!

O man jau 4 stimuliacijos diena, liko dar trys. Ir vis dar kraujuoju. Negaliu sulaukti vizito. Ziauriai baisu.. Kazkaip galvojau lengviau bus viskas..
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 26, 18:26)

nu ką... sėkmės  bigsmile.gif  4u.gif
ačiū nerašykit  cool.gif

Nerašau mirksiukas.gif Tikiuosi, kad su gydytoju lengviau susikalbėsim negu su registratore...
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 26, 16:57)

Džiugu girdėti!!! 4u.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 26, 17:26)
Po punkcijos jaučiausi visai neblogai. Pagulėjau kokias 15 min.. net ir atsigėriau  biggrin.gif
Padėjo vyras apsirengti ir nuvažiavom į pardę prekintis.. po to į butą, kurį buvom išsinuomavę. Aš gulėjau, o jis vakarienę gamino... nu taip liuks kai rūpinasi kiti  thumbup.gif
Papildyta:

nu ką... sėkmės  bigsmile.gif  4u.gif
ačiū nerašykit  cool.gif

O kap po punkcijos nekraujavo? Po lutinus žvakučių?
Atsakyti
gal kuriai liko Gonalio? wink.gif nupirkčiau
Atsakyti