O kaip apsisprendete padovanoti?
QUOTE(Famili @ 2016 04 25, 19:05)
Man šiek tiek laisvino vidurius, bet viską suverčiau vaistams. Aš jau namuose po punkcijos, išpunktavo 22 folikulus, iš kurių gavo 14 kiaušinėlių, likę buvo tušti. 6 apvaisins, likusius padovanojome. Beliko sulaukti trečiadienio, žiūrėsim kaip jie ten dauginsis. Pasirinkom brangesnę procedūrą. Ir nuoširdus patarimas, merginos MAŽIAU STRESO! Atsipalaiduokit ir klausykit gydytojų patarimų
Labai stengiuos nestresuot. Bet tas kraujavimas dar viduriavimas. Kazkaip paprasciau isivaizdavau viska..
Linkiu, kad visi sekmingai apsivaisintu!
QUOTE(erborista @ 2016 04 25, 18:43)
O kaip apsisprendete padovanoti?
Lėmė 2 dalykai: pirmas-kad šaldytos kiaušialąstės prastai apsivaisina atšildytos, antras-mano rezervas pakankamas, o yra moterų kurios neturi jo visiškai, gal kam padės susilaukti vaikelio. Lenkijoje apvaisina tik 6 kiaušialąstes.
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 18:48)
Labai stengiuos nestresuot. Bet tas kraujavimas dar viduriavimas. Kazkaip paprasciau isivaizdavau viska..
Ačiū, aš kaip niekad rami.. Iš savo pusės padariau viską, o kaip lemta-matysim
QUOTE(Famili @ 2016 04 25, 21:10)
Lėmė 2 dalykai: pirmas-kad šaldytos kiaušialąstės prastai apsivaisina atšildytos, antras-mano rezervas pakankamas, o yra moterų kurios neturi jo visiškai, gal kam padės susilaukti vaikelio. Lenkijoje apvaisina tik 6 kiaušialąstes.
Jus saunuole. Visom prasmem. Didziausios sekmes jums. Viskas turi buti gerai.
O as vis dar kraujuoju. Bet guodziu save, kad jei gydytojas liepe toliau vartot vaistus, atvaziuot anksciau neliepe, tai turbut zino ka daro ir viskas yra gerai. Tikiuosi.
QUOTE(Famili @ 2016 04 25, 19:05)
Man šiek tiek laisvino vidurius, bet viską suverčiau vaistams. Aš jau namuose po punkcijos, išpunktavo 22 folikulus, iš kurių gavo 14 kiaušinėlių, likę buvo tušti. 6 apvaisins, likusius padovanojome. Beliko sulaukti trečiadienio, žiūrėsim kaip jie ten dauginsis. Pasirinkom brangesnę procedūrą. Ir nuoširdus patarimas, merginos MAŽIAU STRESO! Atsipalaiduokit ir klausykit gydytojų patarimų
Šaunu, kad viskas praėjo puikiai. Manau, kad tokios pozityvios mintys atneš Jums labai pozityvius rezultatus Ach, kad man taip pavyktų suvaldyt mintis
Norėjau dar pasiteirauti Jūsų, ar folikulų stebėjimui taip pat vykote į PL ar stebėjote Kaune?
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 25, 21:25)
Šaunu, kad viskas praėjo puikiai. Manau, kad tokios pozityvios mintys atneš Jums labai pozityvius rezultatus Ach, kad man taip pavyktų suvaldyt mintis
Norėjau dar pasiteirauti Jūsų, ar folikulų stebėjimui taip pat vykote į PL ar stebėjote Kaune?
Gydytojas nustatė mums trumpą protokolą 3CD, 9CD paskyrė pasimatymą folių apžiūrai, o 12CD punkcija. Stebėjo folius tik 1 kartą o šiaip dar prieš mūsų startą, mes su vyrų norėjom prašyt Mrugaciaus, kad apžiūrą čia Kaune darytų, nes galvojom, kad teks važinėti kas antrą dieną, bet klydom
QUOTE(Famili @ 2016 04 25, 22:39)
Gydytojas nustatė mums trumpą protokolą 3CD, 9CD paskyrė pasimatymą folių apžiūrai, o 12CD punkcija. Stebėjo folius tik 1 kartą o šiaip dar prieš mūsų startą, mes su vyrų norėjom prašyt Mrugaciaus, kad apžiūrą čia Kaune darytų, nes galvojom, kad teks važinėti kas antrą dieną, bet klydom
Aš bandysiu rytoj skambintis ir registruotis vizitui maždaug po dviejų sav. Tai būtų ciklo pradžia. Galvojame gal pavyktų ir tą patį ciklą startuot su IVF. Nežinau kiek tai realu, bet bandysim...
O kaip Jums gydytojas?
Man jis labai patinka. Kažkaip pasitikiu juo, per daug neklausinėju apie IVF, kad paskui neprisigalvočiau. Viską ką man reikia žinoti - pasako bendraujam rusiškai. Ir labai patiko anisteziologas
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 25, 21:43)
O kaip Jums gydytojas?
QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 09:58)
Man jis labai patinka. Kažkaip pasitikiu juo, per daug neklausinėju apie IVF, kad paskui neprisigalvočiau. Viską ką man reikia žinoti - pasako bendraujam rusiškai. Ir labai patiko anisteziologas
As lygiai taip pat - gydytojo per daug nieko neklausineju - manau, kad gaunu pakankamai informacijos (cia apie gyd. Mrugacz). O ir isties taip zymiai ramiau.
O kas del anesteziologo - tai jis tikrai fainuolis toks Turbut visas pakalbina
QUOTE(Famili @ 2016 04 26, 09:58)
Kaip dabar atsimenu anesteziologą ...
Tu iš Baltarusijos?
Ne.. Iš Lietuvos
Aaa...
Iš Vilniaus...
Kas tavo gydytojas?
Mrugach...
Autas
Prabundu.. Pirmi žodžiai..
Joooo.. Sakei išVilniaus..ten gražu
Pokalbis lyg nebūtų nutrūkęs
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 26, 12:17)
Kaip dabar atsimenu anesteziologą ...
Tu iš Baltarusijos?
Ne.. Iš Lietuvos
Aaa...
Iš Vilniaus...
Kas tavo gydytojas?
Mrugach...
Autas
Tu iš Baltarusijos?
Ne.. Iš Lietuvos
Aaa...
Iš Vilniaus...
Kas tavo gydytojas?
Mrugach...
Autas
Prajuokinai Jo, ir kalba labai panasi Jo gimines is baltarusijos IR anksciau daznai vaziuodavo i svecius per Vilniu Bajeristas As net pagalvojau, kad gal taip pinigeliu nori, kaip pas mus anesteziologai vaiskto pries operacijas ir renkasi...
Merginos, aktuali informacija dėl nedarbingumo biuletenio IVF metu, gydantis užsienyje.
Pasirodo tvarka tokia: punkcijos dieną pasiėmi dokumentus, įrodančius, kad tau atliko punkciją, Lietuvoje važiuoji į vertimų biurą, vėliau pas notarą, visus dokumentus pristatai savo šeimos gydytojai, ji kreipiasi į Sodrą dėl biuletenio atgaline data. Sodra daro "susirinkimą" ir sprendžia ar duoti tau ar ne Taip, taip teisingai supratot, gali ir nepaskirti nu ar normalį mūsų šalies politika šiuo klausimu!!!
Pasirodo tvarka tokia: punkcijos dieną pasiėmi dokumentus, įrodančius, kad tau atliko punkciją, Lietuvoje važiuoji į vertimų biurą, vėliau pas notarą, visus dokumentus pristatai savo šeimos gydytojai, ji kreipiasi į Sodrą dėl biuletenio atgaline data. Sodra daro "susirinkimą" ir sprendžia ar duoti tau ar ne Taip, taip teisingai supratot, gali ir nepaskirti nu ar normalį mūsų šalies politika šiuo klausimu!!!