Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 05, 10:22)
Nuostabaus susitikimo su maziukais!  wub.gif  clap.gif  nail.gif
Papasakosi kaip viskas ejosi, koks gydytojas dare isodinima  4u.gif

Cia jusu pirmas IVF, ane?

taip, cia musu pirmas ir tikiuosi paskutinis IVF! jau po visko esam, truputi neramu nes liko trys embrioniukai, du isodino, bet ju kokybe 8B. kazkodel mane tai gasdina, bet klinikoje teige kad viskas cia gerai. Glostau pilveli, kalbu jau su savo zirniukais tik vyras nuolat irgi klausineja ka reiksia tas 8B smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 05, 18:27)
taip, cia musu pirmas ir tikiuosi paskutinis IVF! jau po visko esam, truputi neramu nes liko trys embrioniukai, du isodino, bet ju kokybe 8B. kazkodel mane tai gasdina, bet klinikoje teige kad viskas cia gerai. Glostau pilveli, kalbu jau su savo zirniukais tik vyras nuolat irgi klausineja ka reiksia tas 8B smile.gif

Sveikinu tapus PUPO!!! wub.gif Ramaus laukimo! 4u.gif
8 reiskia lasteliu skaiciu, A, B, C parodo kokybe. 8 lasteles 3 diena yra tobulas kiekis!
Pas mane blastuku kokybe buvo 4aa, 2ab, 2bb, bet kazkodel irgi sake, kad visi geri unsure.gif 4aa tai tikiu kad geras, bet tie dvejetukai tai g.gif

Ar 3-iaji embriona uzsalde, ar paaugins iki blastuko? 4u.gif

Koks gydytojas isodinima dare? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshka23: 05 liepos 2016 - 19:00
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 05, 20:56)
Sveikinu tapus PUPO!!! wub.gif Ramaus laukimo!  4u.gif
8 reiskia lasteliu skaiciu, A, B, C parodo kokybe. 8 lasteles 3 diena yra tobulas kiekis!
Pas mane blastuku kokybe buvo 4aa, 2ab, 2bb, bet kazkodel irgi sake, kad visi geri unsure.gif 4aa tai tikiu kad geras, bet tie dvejetukai tai  g.gif

Ar 3-iaji embriona uzsalde, ar paaugins iki blastuko? 4u.gif

Koks gydytojas isodinima dare? smile.gif

treciaji augins iki blastutes ir jei viskas bus gerai tai saldys! embrionogui sakiau kad jei uzsisaldys tai ta trecia tikrai panaudosim, neliks palikta snaigute smile.gif
isodinima dare Gregoriuk, man labai patiko kad visa gydyma jis viska dare, nuo pirmos konsultacijos iki isodinimo!
istikro kedej sededama per isodinima apsiverkiau, nu labai graudu buvo ir isejau susigraudinusi, vyras sako ka tau vel dare kad verkei smile.gif bet man tiesiog labai gera ir ramu, as tiek emociju i tai sudejau, tiek energijos kad negali nepavykti:)

o kaip jau su 2-ukais ir 4-ukais sekesi, uzkibo kas nors?
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 05, 19:16)
treciaji augins iki blastutes ir jei viskas bus gerai tai saldys! embrionogui sakiau kad jei uzsisaldys tai ta trecia tikrai panaudosim, neliks palikta snaigute smile.gif
isodinima dare Gregoriuk, man labai patiko kad visa gydyma jis viska dare, nuo pirmos konsultacijos iki isodinimo!
istikro kedej sededama per isodinima apsiverkiau, nu labai graudu buvo ir isejau susigraudinusi, vyras sako ka tau vel dare kad verkei smile.gif bet man tiesiog labai gera ir ramu, as tiek emociju i tai sudejau, tiek energijos kad negali nepavykti:)

o kaip jau su 2-ukais ir 4-ukais sekesi, uzkibo kas nors?

Tikiu, kad labai emocionali isodinimo diena! wub.gif
Man viska dare Pietrzycki, tik isodinima Gregoruk, nes mano gyd. ta diena nedirbo sad.gif

Man ikele 4aa ir 2ab; deja nei vienas neprikibo sad.gif
Turim dar snaigute 2bb, bet netikiu kad pavyks su ja...
Atsakyti
Sveiki. As irgi planuoju IVF bet Minske. Forume merginos rašo kad Rusijoj ir Baltarusijoj prieš pora mėnesiu išrašo gerti tabletes AKTOVEGIN. Jis gerina kraujotaka ir padeda implantacijai. Norėjau paklausti ar Bocian skiriamas tas vaistas ? Baltarusijoj kaina apie 40 euru. Gal Lenkijoj galima pigiau nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(solnce77 @ 2016 07 06, 18:39)
Sveiki. As irgi planuoju IVF bet Minske. Forume merginos rašo kad Rusijoj ir Baltarusijoj prieš pora mėnesiu išrašo gerti tabletes AKTOVEGIN. Jis gerina kraujotaka ir padeda implantacijai.  Norėjau paklausti ar Bocian skiriamas tas vaistas ? Baltarusijoj kaina apie 40 euru. Gal Lenkijoj galima pigiau nusipirkti?

Gal gali papasakoti placiau apie Minsko klinika ir visa procedura? 4u.gif Kokia klinika, kuo stimuliuoja, ar augina iki blastuciu,ar apvaisina visas kiausalastes, kokiu tyrimu reikia jiems rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norejau paklausti kaip jums buvo su isodinimu? po keliu dienu isodino?
pvz jei punkcija siandien tai isodinimas 3 dienu skaitosi penktadieni ar sestadieni?
Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 07 06, 21:35)
Sveikos merginos,

norejau paklausti kaip jums buvo su isodinimu? po keliu dienu isodino?
pvz jei punkcija siandien tai isodinimas 3 dienu skaitosi penktadieni ar sestadieni?

Šeštadienį smile.gif
Atsakyti
Mūsų su žydrosios svajonės embrioniukai buvo B klasės ir abudu implantavosi, dėl vienokių ar kitokių priežasčių vystytis nustojo, bet pas tave viskas bus gerai irnesakyk.gif primink jūsų bėdas ir taikomą protokolą? blush2.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 05, 19:27)

Papildyta:
Kas dabar stimuliacijos procese? Kas PUPO?
Atsakyti
Man iskilo klausimas - per kiek laiko reikia sumoketi uz embrionu saldyma? Ir kaip reikia tai padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 07 07, 12:32)
Man iskilo klausimas - per kiek laiko reikia sumoketi uz embrionu saldyma? Ir kaip reikia tai padaryt?

man įsodinimo metu iš karto pasakė, kad šaldys likusius. Tai iš karto ir sumėkėjom po įsodinimo..
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 07 07, 12:35)
Mūsų su žydrosios svajonės embrioniukai buvo B klasės ir abudu implantavosi, dėl vienokių ar kitokių priežasčių vystytis nustojo, bet pas tave viskas bus gerai  irnesakyk.gif primink jūsų bėdas ir taikomą protokolą? blush2.gif
Papildyta:

pas mus trumpasis protokolas, bedos lietuvoje tai nebuvo jokios, nustate neiaskios kilmes nevaiainguma. nuvaziavus i PL pasirodo vyro tyrimai silpni, o pas mane viskas gerai.
Nenustate LT to.
Atsakyti