Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 01, 17:44)
8 val PL laiku punkcija! aciu merginos uz kumscius smile.gif

Buterfly, kaip laikaisi? Kaip punkcija praejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam reikia, turiu 3 dezutes crinono pardavimui. Parduosiu pigiau nei lt klinikose, del kainos galima tartis.Rasykit a.z.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 02, 13:15)
Buterfly, kaip laikaisi? Kaip punkcija praejo?  mirksiukas.gif

katik gryzom namo, dabar jau savijauta gera, tik pilvo apacia kaip vandens pripilta, bet gal taip turi buti. Ispunktavo 5 kiausialastes, sake pats tas, daugiau nereikia. Narkoze praejo na, hmmm... atsimenu kaip anesteziologas kalbino kalbino ir viskas, atsibundu lovoje, apsiverkuai ir vyras klausia ar gerai jauciuosi nes sake atvede apsiverkusia visa. nieko nepamenu, tik galva plyso ir vaiksciojau pasieniais.
Labai keistai cia pabudino is narkozes, nes vaisingumo klinikoje kai budino tai viskas vyko kedej, leido paguleti, padejo atsitoti ir jau bavau blaivia galva, o cia toks jausmas kad leisgyve paleido ir viskas
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 02, 16:42)
katik gryzom namo, dabar jau savijauta gera, tik pilvo apacia kaip vandens pripilta, bet gal taip turi buti. Ispunktavo 5 kiausialastes, sake pats tas, daugiau nereikia. Narkoze praejo na, hmmm... atsimenu kaip anesteziologas kalbino kalbino ir viskas, atsibundu lovoje, apsiverkuai ir vyras klausia ar gerai jauciuosi nes sake atvede apsiverkusia visa. nieko nepamenu, tik galva plyso ir vaiksciojau pasieniais.
Labai keistai cia pabudino is narkozes, nes vaisingumo klinikoje kai budino tai viskas vyko kedej, leido paguleti, padejo atsitoti ir jau bavau blaivia galva, o cia toks jausmas kad leisgyve paleido ir viskas

Man irgi pilva maude po punkcijos; ir kiausides skaudejo bei dujos labai kaupesi kelias dienas po jos.
Mane irgi anesteziologas kalbino, matyt stengiasi taip demesi nukreipti ax.gif Kadangi as lenkiskai kazkiek sneku, tai mane kalbino kaip Auros vartai lietuviskai, dar ten kazka apie baznycias, o mano galva visai neveike is baimes, galvojau ko jis lenda pries manes su tom baznyciom lotuliukas.gif
Man narkoze irgi biski kitaip nei VK jautesi; as taip jauciasi kad ne iki galo uzmigau, nieko beveik nejauciau, nemaciau, bet samones iki galo nepraradau; ir netgi per miglas atsimenu kaip mane vede iki lovos, dar ju klausiau negi as pati eisiu...
Bet PL narkoze man lengvesne gal buvo, nors diena jauciausi apsnudus, bet sirdis ramiai dirbo, o po VK narkozes tai pulsas uzkildavo iki 100, sirdis kaldavo visa diena sad.gif
O kokios tavo buvo stimuliuojanciu vaistu dozes? Nes 5 kiausialastes nera daug, bet gal specialiai stengiasi kad butu iki 6, nes PL moterims iki 35m. gali tik max. 6 kiausialastes vaisinti.
Koks gydytojas dare punkcija? 4u.gif
Pailsek ir lauksim geru ziniu apie pupsikus! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 02, 19:05)
Man irgi pilva maude po punkcijos; ir kiausides skaudejo bei dujos labai kaupesi kelias dienas po jos.
Mane irgi anesteziologas kalbino, matyt stengiasi taip demesi nukreipti  ax.gif Kadangi as lenkiskai kazkiek sneku, tai mane kalbino kaip Auros vartai lietuviskai, dar ten kazka apie baznycias, o mano galva visai neveike is baimes, galvojau ko jis lenda pries manes su tom baznyciom  lotuliukas.gif
Man narkoze irgi biski kitaip nei VK jautesi; as taip jauciasi kad ne iki galo uzmigau, nieko beveik nejauciau, nemaciau, bet samones iki galo nepraradau; ir netgi per miglas atsimenu kaip mane vede iki lovos, dar ju klausiau negi as pati eisiu...
Bet PL narkoze man lengvesne gal buvo, nors diena jauciausi apsnudus, bet sirdis ramiai dirbo, o po VK narkozes tai pulsas uzkildavo iki 100, sirdis kaldavo visa diena sad.gif
O kokios tavo buvo stimuliuojanciu vaistu dozes? Nes 5 kiausialastes nera daug, bet gal specialiai stengiasi kad butu iki 6, nes PL moterims iki 35m. gali tik max. 6 kiausialastes vaisinti.
Koks gydytojas dare punkcija? 4u.gif
Pailsek ir lauksim geru ziniu apie pupsikus! thumbup.gif  wub.gif

punktavo Grygoriuk, jis sake kad pats tas 5 kaisalastes, daugiau ir nereikia. tikiusibkd viskas bus gerai, lauksiu skambucio is klinikos. mane stimuliavo su puregon or menopur, dozes nebuvo dideles, as taip galvoju gal todel kad ne pas mane bedos yra, o pas vyra. Pasitikiu gydytoju ir manau jis zino kodel manes nestimuliavo stipriai
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 02, 19:06)
punktavo Grygoriuk, jis sake kad pats tas 5 kaisalastes, daugiau ir nereikia. tikiusibkd viskas bus gerai, lauksiu skambucio is klinikos. mane stimuliavo su puregon or menopur, dozes nebuvo dideles, as taip galvoju gal todel kad ne pas mane bedos yra, o pas vyra. Pasitikiu gydytoju ir manau jis zino kodel manes nestimuliavo stipriai

Man skyre Menopur po 0.75 ir Elnova 100 vienkartine doze.
Galvojau maza doze, bet uzaugo net 14 kiausialasciu rolleyes.gif

O koks tavo amh?

Atsakyti
Man kai dare punkcija tai pabudau kedeje, padejo ateiti iki lovos, bet jau eidama buvau visiskai samoninga. Esu turejus 4 narkozes, po sitos tikrai kaip po geru narkotiku jauciausi, kai tik atvede i lova, tai gulejau ir mb pasakojau, kokia ta narkoze nuostabi biggrin.gif bet yra buve ir narkoziu po kuriu blioviau.. Net nzn nuo ko cia priklauso..

Manau 5 kiausialasciu uztenka, ypac tik kai 6 gali apvaisint. Man ispunktavo 11, 1 buvo tuscia, 1 nelabai geros kokybes.. Ir jas is vienos kiausides ispunktavo, kita folikulu neaugino. Speju, jos laikas jau baigesi.. Bet mane ir stimuliavo menopur 300 dozem 12 dienu.. Tai kaip ir nemazom..

Laikom kumstukus, kad visos puikiai apsivaisintu!;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 02 liepos 2016 - 21:34
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 02, 21:28)
Man skyre Menopur po 0.75 ir Elnova 100 vienkartine doze.
Galvojau maza doze, bet uzaugo net 14 kiausialasciu rolleyes.gif

O koks tavo amh?

as AMH tyrimo neturiu, dar nedariau. man menopur irgi po 0,75 ir puregon po 200 israse, na bet jau manejau pasitikiu gydytoju, kuris beje man labai patiko, ramus, taktiskas, nedaugzodziauja, bet atsako viska ko klausi
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 03, 08:10)
as AMH tyrimo neturiu, dar nedariau. man menopur irgi po 0,75 ir puregon po 200 israse, na bet jau manejau pasitikiu gydytoju, kuris beje man labai patiko, ramus, taktiskas, nedaugzodziauja, bet atsako viska ko klausi

Tavo gydytojas Gregoruk?
Man jis isodinima dare smile.gif

Laikom kumscius kad maziukai puikiai augtu meiles laboratorijoje! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, kaip dabar klinikoje su užimtumu? Ar sumažėjo šiek tiek lankytojų? Ar pilna?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 07 04, 09:18)
Merginos, kaip dabar klinikoje su užimtumu? Ar sumažėjo šiek tiek lankytojų? Ar pilna?

Niekas nepasikeite - pilna zmoniu.
Atsakyti
Buterfly, galbut jau turi ziniu is klinikos kaip sekasi tavo maziukams? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti