QUOTE(_buterfly_ @ 2016 07 02, 16:42)
katik gryzom namo, dabar jau savijauta gera, tik pilvo apacia kaip vandens pripilta, bet gal taip turi buti. Ispunktavo 5 kiausialastes, sake pats tas, daugiau nereikia. Narkoze praejo na, hmmm... atsimenu kaip anesteziologas kalbino kalbino ir viskas, atsibundu lovoje, apsiverkuai ir vyras klausia ar gerai jauciuosi nes sake atvede apsiverkusia visa. nieko nepamenu, tik galva plyso ir vaiksciojau pasieniais.
Labai keistai cia pabudino is narkozes, nes vaisingumo klinikoje kai budino tai viskas vyko kedej, leido paguleti, padejo atsitoti ir jau bavau blaivia galva, o cia toks jausmas kad leisgyve paleido ir viskas
Man irgi pilva maude po punkcijos; ir kiausides skaudejo bei dujos labai kaupesi kelias dienas po jos.
Mane irgi anesteziologas kalbino, matyt stengiasi taip demesi nukreipti
Kadangi as lenkiskai kazkiek sneku, tai mane kalbino kaip Auros vartai lietuviskai, dar ten kazka apie baznycias, o mano galva visai neveike is baimes, galvojau ko jis lenda pries manes su tom baznyciom
Man narkoze irgi biski kitaip nei VK jautesi; as taip jauciasi kad ne iki galo uzmigau, nieko beveik nejauciau, nemaciau, bet samones iki galo nepraradau; ir netgi per miglas atsimenu kaip mane vede iki lovos, dar ju klausiau negi as pati eisiu...
Bet PL narkoze man lengvesne gal buvo, nors diena jauciausi apsnudus, bet sirdis ramiai dirbo, o po VK narkozes tai pulsas uzkildavo iki 100, sirdis kaldavo visa diena
O kokios tavo buvo stimuliuojanciu vaistu dozes? Nes 5 kiausialastes nera daug, bet gal specialiai stengiasi kad butu iki 6, nes PL moterims iki 35m. gali tik max. 6 kiausialastes vaisinti.
Koks gydytojas dare punkcija?
Pailsek ir lauksim geru ziniu apie pupsikus!