Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 30, 16:07)
Isbandzius Bocian, as irgi nebenoriu i LT klinikas, na nebent i BAK...
Bociane vien echo apziuru technika kokia, ohoho, palyginus su VK; o kainos gerokai zemesnes.
VK uz kiekviena tarpine apziura ima pinigus, ir nieko ten tiksliai nematuoja, o Bociane tarpines apziuros nemokamos, viska tiksliai matuoja, iveda info, kraujo tyrimus daro.

Man gydytojas irgi siulo snaigute paimti, mazai as tikiu FET, bet reikes bandyti...

BAK lankiausi stimuliacijoms ir IUI tai galiu pasakyti kad tikrai tik pinigu nori, uz vaistu suleidima 6 eur ima, o Bociane svirkstu prikrove i namus ir vaistus leido kai reikejo ir ne cento nepaeme uz tai. Mums tikrai pigiau gaunasi PL nes vien vaistu kainos per puse pigesnes neinpas mus
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 30, 15:21)
BAK lankiausi stimuliacijoms ir IUI tai galiu pasakyti kad tikrai tik pinigu nori, uz vaistu suleidima 6 eur ima, o Bociane svirkstu prikrove i namus ir vaistus leido kai reikejo ir ne cento nepaeme uz tai. Mums tikrai pigiau gaunasi PL nes vien vaistu kainos per puse pigesnes neinpas mus

Jo, ir man kelis kartus leido vaistus, ir jokiu pinigu neime.
Ir kas fainiausia, kad po nepavykusio bandymo su gydytoju telefonu labai normaliai pakalbejau, viska labai strukturuotai apzvelge, pasake konkreciai ka toliau siulo daryti, atsake i mano klausimus. O juk galejo sakyti, atvaziuok, tada pakalbesim, ir paimti pinigus uz konsultacija.

Aisku, gal ir Bociane mums nieko nesigaus, bet kol kas klinika atrodo nebloga vien del bendravimo kulturos.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 30, 15:29)
Snaigute netikiu, nes jeigu sviezi blastukai neprikibo (A44 ir 2AB kokybes), tai snaigute 2BB mazai sansu isties turi sad.gif

nenuvertinkit taip savo snaigutės blush2.gif yra begalės istorijų, kai merginos su A nepastoja, o su B pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 30, 16:21)
nenuvertinkit taip savo snaigutės blush2.gif yra begalės istorijų, kai merginos su A nepastoja, o su B pavyksta  mirksiukas.gif

Minimali viltis visada lieka, kitaip neverta butu net bandyti ax.gif
Bet kai 3 ivf nesigavo, tai sunku su tuo tikejimu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 30, 16:21)
nenuvertinkit taip savo snaigutės blush2.gif yra begalės istorijų, kai merginos su A nepastoja, o su B pavyksta  mirksiukas.gif

Mano B užsikabino bigsmile.gif
Tik va prg pavedė
Atsakyti
Mano B irgi užsikabino, bet dėl neaiškių priežaščių nustojo vystytis. Žydroji svajonė kokie planai Jūsų?

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 30, 17:45)
Mano B užsikabino  bigsmile.gif
Tik va prg pavedė

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 30, 19:08)
Mano B irgi užsikabino, bet dėl neaiškių priežaščių nustojo vystytis. Žydroji svajonė kokie planai Jūsų?

Kaip noreciau kad man butu kibimas, man niekada nebuvo, nei iui, nei ivf, nei fet...man jau fobija issivyste hcg = 0 atsakymui blink.gif
Atsakyti
O kokios bėdos? Kaip gydytojai tai komentuoja? Koks protokolas buvo taikomas?

QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 30, 20:27)
Kaip noreciau kad man butu kibimas, man niekada nebuvo, nei iui, nei ivf, nei fet...man jau fobija issivyste hcg = 0 atsakymui blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 30, 19:27)

Pas mus vyro turto l.mazai, tai gydytojai LT sake, kad del to ir nepavyko pirmi 2 ivf, kad bandytume vel, nes kiausialastes vaisinosi, uzaugo blastuku, bet nekibo man...
Man is zinomu bedu tik hipotiroze, bet geriu tiroxina ir tth iki 2 laikosi.

Bociane darem su donoro sperma, tai kaip ir eliminavom pagrindine beda, bet visvien nesigavo. Gyd. sako, kad negali pasakyti kodel nesigavo, gali buti embrionai genetsikai netvarkingi gal, o nedarant PGD, to nezinosi. Protokolas buvo trumpas. Gyd. sake, kad visas procesas puikus buvo - nemazai kiausialasciu, nemazai is ju apsivaisino, embrionu daugumos kokybe gera, buvo blastuku.
Tai padariau kariotipu genetinius tyrimus, darysiu hystero, ir gal LP.
Liudniausia, kad neaisku kodel nesigauna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshka23: 01 liepos 2016 - 06:21
QUOTE(Famili @ 2016 06 30, 19:08)

Be planų. Atostogos. Po to vyras važiuos uždirbinėti IVF`ui.
Pasikeitėm automobilį, nes senasis jau pradėjo per daug finansų valgyti. Tikėsimės, kad dabar nebereiks jokių investicijų daugiau į nieką.
Atsakyti
Rytoj Butelfly punkcija, laikysim kumscius stipriai! mirksiukas.gif
Kelinta valanda laikyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 07 01, 17:19)
Rytoj Butelfly punkcija, laikysim kumscius stipriai!  mirksiukas.gif
Kelinta valanda laikyti?  4u.gif

8 val PL laiku punkcija! aciu merginos uz kumscius smile.gif
Atsakyti