Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 30, 08:56)
Man šitie tai nelabai skaudūs buvo. Skaudžiausias Gonapeptylis. Juokingiausia,tai,kad kiekvieno nuvažiavimo metu tikiesi,kad leidžiamų nebepaskirs,bet mums vis pridėdavo po vieną  lotuliukas.gif tai prieš punkciją su ovitreliu vieną dieną gavosi 4 dūriai :-)

aha yra sitas, jog klausi ar bus leidziamu vaistu, o gydytojas sypsosi ir sako "bus bus, buk rami " smile.gif
Atsakyti
oj...man vaistų leidimąsis tai bėda...
sėdi žiūri žiūri į tą adatą.. pažliumbi kai reikia įsidurti ir tada varai lotuliukas.gif
bet po to atradau variantą.. mama suleidžia..aš užsimerkiu, o ji įduria lotuliukas.gif
lengva ranka - kažkaip ne taip skauda kai ji duria.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 30, 11:25)
oj...man vaistų leidimąsis tai bėda...
sėdi žiūri žiūri į tą adatą.. pažliumbi kai reikia įsidurti ir tada varai  lotuliukas.gif
bet po to atradau variantą.. mama suleidžia..aš užsimerkiu, o ji įduria  lotuliukas.gif
lengva ranka - kažkaip ne taip skauda kai ji duria.. ax.gif

man vyras leidzia ir labai tuom dziaugiuosi nes pati nesugebeciau smile.gif bandziau sau leistis, bet paziurejau i adata ir padejau i sona smile.gif istikro po tris injekcijas per diena gauti yra reikalu, vyras jau sake kad gaila jam manes darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 30, 10:00)
man vyras leidzia ir labai tuom dziaugiuosi nes pati nesugebeciau smile.gif bandziau sau leistis, bet paziurejau i adata ir padejau i sona smile.gif istikro po tris injekcijas per diena gauti yra reikalu, vyras jau sake kad gaila jam manes darosi biggrin.gif

Maniškis man negali leisti.. doh.gif
Jam tik išpokavus adatą jau manęs gaila doh.gif
Atsakyti
O man kažkaip su vaistais normaliai viskas buvo.. tik vienų adatos bukos, tai iš pirmo karto kartais neįsidurdavo. MB baisiau būdavo negu man, nusisukdavo, kai durdavausi biggrin.gif
Atsakyti
Man visad vaistus vyras leisdavo; jau tikras seselinas pasidares, galetu klinikoje dirbti biggrin.gif
As pati nebijociau susileisti, bet kazkaip nepatogu viena ranka pilvo kloste laikyti, o kita leistis. Baimes tai nera, netgi idomu ziureti, kaip ta adatele beda ax.gif
O va kai krauja ima man tai jezus marija kaip nefaina, labai bijau...
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif
O man, kaip ir debesyse jokių problemų (apart tų bukų adatų biggrin.gif) mirksiukas.gif ir vyras irgi ramiai stebi, priprato irnesakyk.gif
Mes jau pradėjom morališkai ir finansiškai ruoštis 2 IVF. Ciklas po persileidimo atėjo galima sakyt laiku, per sekančias mmm keliausim į PL, turėtų būti maždaug liepos gale cool.gif

QUOTE(debesyse* @ 2016 06 30, 11:40)
O man kažkaip su vaistais normaliai viskas buvo.. tik vienų adatos bukos, tai iš pirmo karto kartais neįsidurdavo. MB baisiau būdavo negu man, nusisukdavo, kai durdavausi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 30, 12:01)
Sveikos, merginos! 4u.gif
O man, kaip ir debesyse jokių problemų (apart tų bukų adatų biggrin.gif) mirksiukas.gif ir vyras irgi ramiai stebi, priprato irnesakyk.gif
Mes jau pradėjom morališkai ir finansiškai ruoštis 2 IVF. Ciklas po persileidimo atėjo galima sakyt laiku, per sekančias mmm keliausim į PL, turėtų būti maždaug liepos gale cool.gif

Džiugu dėl jūsų smile.gif man po nepavykusio ivf ciklas 28 dienos, tai irgi galiu sakyti, kad viskas tvarkoje.. ruošiamės važiuoti pasiimti snaigučių.. bijau ir net nenoriu galvoti, kas bus, jeigu nepavyks. o bijau visko, kad neatitrps, kad neprigis doh.gif nenoriu galvoti kas bus, jeigu.. vien finansiškai naujam ivf reikės mažiausiai pusmečio.. bet labai tikiuosi, meldžiuosi ir noriu, kad viskas su tom snaigutėm būtų gerai, kai pasiruošim jas pasiimti.

Būtų priėmę normalų įstatymą pas mus, kažkaip gal optimistiškenės nuotaikos šitu klausimu būtų. bet dabar, jeigu šitas įstatymas įsigalios, apsaugok Dieve, kad neprireiktų šitos procedūros Lietuvoje..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 30, 15:25)
Džiugu dėl jūsų smile.gif man po nepavykusio ivf ciklas 28 dienos, tai irgi galiu sakyti, kad viskas tvarkoje..  ruošiamės važiuoti pasiimti snaigučių.. bijau ir net nenoriu galvoti, kas bus, jeigu nepavyks. o bijau visko, kad neatitrps, kad neprigis  doh.gif  nenoriu galvoti kas bus, jeigu.. vien finansiškai naujam ivf reikės mažiausiai pusmečio.. bet labai tikiuosi, meldžiuosi ir noriu, kad  viskas su tom snaigutėm būtų gerai, kai pasiruošim jas pasiimti.

Būtų priėmę normalų įstatymą pas mus, kažkaip gal optimistiškenės nuotaikos šitu klausimu būtų. bet dabar, jeigu šitas įstatymas įsigalios, apsaugok Dieve, kad neprireiktų šitos procedūros Lietuvoje..

as asmeniskai niekada nesikreipsiu i LT del IVF, pradedant dvigubai didesnemis kainomis, baigiant istatymais ir gydytojais. Tikrai geriau tuos pinigus isvesiu i uzsieni nei paliksiu lietuvoje, kuriai nelabai as rupiu. Paskaiciavome su vyru vaistu kainas cia ir PL, tai galiu pasakyti kas PL kainuoja apie 90 eur tas LT 200 eur... tik pinigus darosi is musu ir tiek, taip kad kaimynai PL ne tik is lietuviu apsipirkimu gyvena, bet ir is gydymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 30, 13:58)
as asmeniskai niekada nesikreipsiu i LT del IVF, pradedant dvigubai didesnemis kainomis, baigiant istatymais ir gydytojais. Tikrai geriau tuos pinigus isvesiu i uzsieni nei paliksiu lietuvoje, kuriai nelabai as rupiu. Paskaiciavome su vyru vaistu kainas cia ir PL, tai galiu pasakyti kas PL kainuoja apie 90 eur tas LT 200 eur... tik pinigus darosi is musu ir tiek, taip kad kaimynai PL ne tik is lietuviu apsipirkimu gyvena, bet ir is gydymo smile.gif

Isbandzius Bocian, as irgi nebenoriu i LT klinikas, na nebent i BAK...
Bociane vien echo apziuru technika kokia, ohoho, palyginus su VK; o kainos gerokai zemesnes.
VK uz kiekviena tarpine apziura ima pinigus, ir nieko ten tiksliai nematuoja, o Bociane tarpines apziuros nemokamos, viska tiksliai matuoja, iveda info, kraujo tyrimus daro.

Man gydytojas irgi siulo snaigute paimti, mazai as tikiu FET, bet reikes bandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshka23: 30 birželio 2016 - 14:08
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 30, 14:58)

man asmeniškai pinigų nesusitaupė (nors, jei atvirai, tikėjausi, kad susitaupys), kiek kas darėsi Lt - bendroje sumoje mokėjo tiek pat (o man dar kainavo ir kelionės, kurių buvo gal 6). Ir mum labai daug kainavo vaistai.
Bet Lt man užteko apsilankyti vaisingumo klinikoje - ačiū, nebenoriu.

O šiaip prieš kelias savaites ėjau citologinio tyrimo darytis. Mano gydytoja atostogavo, nuėjau pas kitą. Esu turėjusi gimdos kaklelio konizaciją, tai tyrimus darausi dažnai ir tik skystoje terpėj. Gydytoja mane pradėjo guosti, kokia aš vargšė, kad kaip čia man taip galėjo atsitikti ir pan, toks vaizdas susidarė, kad esu pasmerkta kažkokia. Nors imant tyrimą pasakė, kad konizacija padaryta idealiai, nežinant neįmanoma pasakyt, kad tas kaklelis trumpintas. Tai viskas kaip ir gerai, bet išėjau keistos savijautos iš jos.. O kai pirmą kartą važiavom į Bocian turėjom diagnozę - neaiškios kilmės nevaisingumas. Bocian paaiškėjo, kad ta diagnozė visgi kita. MB morfologija absoliučiai tragiška. Bet gydytojas iš karto - nėra gerai, bet yra išeitis, yra tas ir tas ir viskas čia bus gerai. Nė vieno žodžio apie tai, kad kažkas gali nepavykti, nors kai morfologiškai sveikų spermatozoidų 0 proc., tai realu, kad jų ir neras sveikų.. Bet jis net neleido mum apie tai galvoti, greitai paaiškino, kokie yra mikroskopai ir kad su dar blogesne SG viskas būna gerai. ivf nepavyko, bet sveikų spermatozoidų rado, išaugino daug kokybiškų kiaušialąsčių, turėjom net ką šaldyti. Vien dėl elgesio su pacientu, nuteikimo ir pan. nenorėčiau kito gyvytojo. O pinigai ar ten ten vis tiek yra nesuvokiamai dideli..
Papildyta:
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 30, 15:07)
Isbandzius Bocian, as irgi nebenoriu i LT klinikas, na nebent i BAK...
Bociane vien echo apziuru technika kokia, ohoho, palyginus su VK; o kainos gerokai zemesnes.
VK uz kiekviena tarpine apziura ima pinigus, ir nieko ten tiksliai nematuoja, o Bociane tarpines apziuros nemokamos, viska tiksliai matuoja, iveda info, kraujo tyrimus daro.

Man gydytojas irgi siulo snaigute paimti, mazai as tikiu FET, bet reikes bandyti...

jūs Bocian turit snaigute? kodėl abejojate?
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 30, 14:21)
man asmeniškai pinigų nesusitaupė (nors, jei atvirai, tikėjausi, kad susitaupys), kiek kas darėsi Lt - bendroje sumoje mokėjo tiek pat (o man dar kainavo ir kelionės, kurių buvo gal 6). Ir mum labai daug kainavo vaistai.
Bet Lt man užteko apsilankyti vaisingumo klinikoje - ačiū, nebenoriu.

O šiaip prieš kelias savaites ėjau citologinio tyrimo darytis. Mano gydytoja atostogavo, nuėjau pas kitą. Esu turėjusi gimdos kaklelio konizaciją, tai tyrimus darausi dažnai ir tik skystoje terpėj. Gydytoja mane pradėjo guosti, kokia aš vargšė, kad kaip čia man taip galėjo atsitikti ir pan, toks vaizdas susidarė, kad esu pasmerkta kažkokia. Nors imant tyrimą pasakė, kad konizacija padaryta idealiai, nežinant neįmanoma pasakyt, kad tas kaklelis trumpintas. Tai viskas kaip ir gerai, bet išėjau keistos savijautos iš jos.. O kai pirmą kartą važiavom į Bocian turėjom diagnozę - neaiškios kilmės nevaisingumas. Bocian paaiškėjo, kad ta diagnozė visgi kita. MB morfologija absoliučiai tragiška. Bet gydytojas iš karto -  nėra gerai, bet yra išeitis, yra tas ir tas ir viskas čia bus gerai. Nė vieno žodžio apie tai, kad kažkas gali nepavykti, nors kai morfologiškai sveikų spermatozoidų 0 proc., tai realu, kad jų ir neras sveikų.. Bet jis net neleido mum apie tai galvoti, greitai paaiškino, kokie yra mikroskopai ir kad su dar blogesne SG viskas būna gerai. ivf nepavyko, bet sveikų spermatozoidų rado, išaugino daug kokybiškų kiaušialąsčių, turėjom net ką šaldyti. Vien dėl elgesio su pacientu, nuteikimo ir pan. nenorėčiau kito gyvytojo. O pinigai ar ten ten vis tiek yra nesuvokiamai dideli..
Papildyta:
jūs Bocian turit snaigute? kodėl abejojate?

Mes darem VK ziema vaistai + IMSI + embsioskopas + saldaymas, ir mums kainavo apie 4500 EUR (ir cia mes dar turejome 15 proc. nuolaida ICSI procedurai).
O Bociane mums vaistai + ICSI + saldymas nekainavo 3000 EUR; jeigu butume eme embrioskopa + IMSI, gal butu lygiai 3000 EUR, bet ir tai zenkliai pigiau nei VK.
Tai galima sakyti Bociane darant IVF ir gyvenant 2 savaites Bialystoke normaliame bute su pilna tecnika + einant pavalgyti vos ne kasdien normaliai mieste ir turint atostogas, ir tai isleidom pinigu maziau nei VK.
Vaistai tai jo, brangus ten...vaistai gal puse kainos viso proceso dudaro, bet IVF tikrai nera bangus palyginus.

Snaigute netikiu, nes jeigu sviezi blastukai neprikibo (A44 ir 2AB kokybes), tai snaigute 2BB mazai sansu isties turi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshka23: 30 birželio 2016 - 14:37