Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 15:39)
Aciu! bigsmile.gif
O jis parduodamas vaistinese? Ar pirkote Bociane?

Mes pirkom Bociano vaistinėj smile.gif
Atsakyti
siandien maciau masina su LT numeriais prie klinikos smile.gif netiketa smile.gif
gryztam po stebejimo ir tyrimu, sestadieni bus punkcija, tai sakykit norejau paklausti kaip su rubais operacijai? Ka vezetes? idomu ilga vyro maike tinka ar nelabai, nes dabar suku galva kad nieko neturiu pasiimti su savimi
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 28, 16:56)
siandien maciau masina su LT numeriais prie klinikos smile.gif netiketa smile.gif
gryztam po stebejimo ir tyrimu, sestadieni bus punkcija, tai sakykit norejau paklausti kaip su rubais operacijai? Ka vezetes? idomu ilga vyro maike tinka ar nelabai, nes dabar suku galva kad nieko neturiu pasiimti su savimi

O cia jusu skoda buvo? smile.gif
Punkcijai reikia naktinuku ir slepeciu. Siaip sita turejo paaiskint klinikoje... Ir butinai nieko nevalgyti+negerti!
Ir nepamirst vyro!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainiuske: 28 birželio 2016 - 17:52
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 28, 19:49)
Punkcijai reikia naktinuku ir slepeciu. Siaip sita turejo paaiskint klinikoje... Ir butinai nieko nevalgyti+negerti!

jop musu smile.gif na aiskino viska, tik as pradejau mintyse kratyti spinta ir galvoju jog nieko neturiu smile.gif o kokiais jus reikalais jei nepaslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 28, 17:49)

As tolia bobusiska pizama pirkau Bialystoko turgelyje, kad punkcijai tureciau lotuliukas.gif
Kaip Dainiuske ir sako, nevalgyti, negerti 6 val. iki punkcijos, nesideti papuosalu, kremu ir parfumu irgi geriau nenaudoti smile.gif
Kokius vaistukus skyre iki punkcijos?
Man Doxiciklina ir Betafine.
Na ir Ovitrelle aisku 36 val. iki punkcijos; l.svarbu laiku ji susileisti ir laiku i punkcija atvykti.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 28, 20:29)
As tolia bobusiska pizama pirkau Bialystoko turgelyje, kad punkcijai tureciau  lotuliukas.gif
Kaip Dainiuske ir sako, nevalgyti, negerti 6 val. iki punkcijos, nesideti papuosalu, kremu ir parfumu irgi geriau nenaudoti smile.gif
Kokius vaistukus skyre iki punkcijos?
Man Doxiciklina ir Betafine.
Na ir Ovitrelle aisku 36 val. iki punkcijos; l.svarbu laiku ji susileisti ir laiku i punkcija atvykti.

man tuos pacius skyre, bet jau tos adatos kaip man pabodo sad.gif visas pilvas melynas ir subadytas, greiciau jau tabletes liktu smile.gif as galvoju vesiuos ilga maike iki keliu, kad nereiktu pirkti nieko. mes punkcijai ryte turime buti tai labai gerai, atsikelsiu ir is po duso begte iki klinikos, organizmas nesupras net kad rytas ir dar kavos negavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 28, 18:48)
man tuos pacius skyre, bet jau tos adatos kaip man pabodo sad.gif visas pilvas melynas ir subadytas, greiciau jau tabletes liktu smile.gif as galvoju vesiuos ilga maike iki keliu, kad nereiktu pirkti nieko. mes punkcijai ryte turime buti tai labai gerai, atsikelsiu ir is po duso begte iki klinikos, organizmas nesupras net kad rytas ir dar kavos negavo smile.gif

O jums jau nurode kokius vaistus po punkcijos reikes vartoti?
Man vienas is vaistu buvo Clexane, krauja skystinantis, tai ji irgi leistis i pilva reikia; man nuo sito tai likdavo melyniu unsure.gif O nuo stimuliuojanciu ir Cetroitode nebuvo melyniu.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 28, 21:08)
O jums jau nurode kokius vaistus po punkcijos reikes vartoti?
Man vienas is vaistu buvo Clexane, krauja skystinantis, tai ji irgi leistis i pilva reikia; man nuo sito tai likdavo melyniu  unsure.gif O nuo stimuliuojanciu ir Cetroitode nebuvo melyniu.

nurode jau visa grafika ir vaistus, tai taip yra Clexane, bet ju vaistineje neturejo sestadieni teks uzsikti nusipirkti, tai ir nepagalvojau apie juos, kad ledizami, o vargeli sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 28, 19:43)
nurode jau visa grafika ir vaistus, tai taip yra Clexane, bet ju vaistineje neturejo sestadieni teks uzsikti nusipirkti, tai ir nepagalvojau apie juos, kad ledizami, o vargeli sad.gif

Clexane ir mums neturejo, tai dave vaista kitu pavadinimu su tokia pacia veikliaja medziaga; sake kad Bocian gydytojai zino, kad jie daro toki keitima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meshka23: 28 birželio 2016 - 19:47
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 28, 20:47)
Clexane ir mums neturejo, tai dave vaista kitu pavadinimu su tokia pacia veikliaja medziaga; sake kad Bocian gydytojai zino, kad jie daro toki keitima.

Davė Fraxipariną :-) jis man mažiausiai skaudus,tik adatos kažkokios bukos :-)
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 28, 23:10)
Davė Fraxipariną :-) jis man mažiausiai skaudus,tik adatos kažkokios bukos :-)

skaudziauisas turbut menopur, ir puregon kol issivaiksto tai gelia taip nemenkai !
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 29, 11:07)
skaudziauisas turbut menopur, ir puregon kol issivaiksto tai gelia taip nemenkai !

Man šitie tai nelabai skaudūs buvo. Skaudžiausias Gonapeptylis. Juokingiausia,tai,kad kiekvieno nuvažiavimo metu tikiesi,kad leidžiamų nebepaskirs,bet mums vis pridėdavo po vieną lotuliukas.gif tai prieš punkciją su ovitreliu vieną dieną gavosi 4 dūriai :-)
Atsakyti