Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 25, 19:18)
As skambinausi tiesiai gydytojui. Konsultacijoje nekalbejom kodel nepavyko. As neklausiau, jis nesake prielaidu... Man gal ir patinka si klinika tuo, kad apie nesekmes nekalba ir neduoda blogu prognoziu... Laikykis... Dauguma praejom si skausma, bet gyvenimas nesustoja... O viltis mirsta paskutine...

Man butu svarbu zinoti gydytojo prielaidas kodel nepavyko, kad kita karta galima butu tai istaisyti; nesinori kad tik sakytu jog viskas puiku, bandykit vel sad.gif Dar norisi pasitarti del tyrimu kuriuos verta pasidaryti, galvoju daryti histeroskopija + LP, tai kada po ivf idomu jau galima juos daryti, ar galima abu kartu, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 25, 20:23)
Man butu svarbu zinoti gydytojo prielaidas kodel nepavyko, kad kita karta galima butu tai istaisyti; nesinori kad tik sakytu jog viskas puiku, bandykit vel sad.gif Dar norisi pasitarti del tyrimu kuriuos verta pasidaryti, galvoju daryti histeroskopija + LP, tai kada po ivf idomu jau galima juos daryti, ar galima abu kartu, ir pan.

Et.. Uzjauciu..
Man dare lp ir histero kartu, paprasyk savo ginekologes siuntimo, as dariausi is karto po metu nepastojimo, ivf dariausi tik dar po pusantru metu..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 25, 22:08)
Et.. Uzjauciu..
Man dare lp ir histero kartu, paprasyk savo ginekologes siuntimo, as dariausi is karto po metu nepastojimo, ivf dariausi tik dar po pusantru metu..

Kur jums dare sias operacijas? Antakalnyje?
Su viena narkoze abi operacijas dare?
Tik po 1,5 metu leido ivf daryti? Ar patys nusprendete tik po 1,5 metu daryti? Ar pavyko ivf?
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 25, 19:23)

As pries tai jau apturejau 2 laporoskopijas ir 1 histeroskopija, gal todel ir nera tokiu kalbu ir klausimu... Cia viskas ypatingai individualu...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 26, 09:25)
As pries tai jau apturejau 2 laporoskopijas ir 1 histeroskopija, gal todel ir nera tokiu kalbu ir klausimu... Cia viskas ypatingai individualu...

Man kol kas tik HycoSy buvo darytas, nes tipo beda buvo pas vyra, manes nenorejo tirti daugiau. Bet dabar teks ir paciai issitirti daugiau.
O po LP greitai atsigaunama? Kada i darba galima grizti?
Kiek laiko po LP praejus darete ivf?
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 26, 09:44)
Man kol kas tik HycoSy buvo darytas, nes tipo beda buvo pas vyra, manes nenorejo tirti daugiau. Bet dabar teks ir paciai issitirti daugiau.
O po LP greitai atsigaunama? Kada i darba galima grizti?
Kiek laiko po LP praejus darete ivf?

Po lp mane isleido sekancia diena, bet tik del komplikuotu operaciju - salino dideles miomas ir cistas, tuo paciu patikrino kiausintakiu pratekamuma, apkarpe apendecito operacijos saaugas. Biuleteni siule 3 dienoms, bet neemiau ir turbut net ne visiems siulo, nes po tokiu operaciju paprastai ta pacia diena isleidzia namo. Ivf dariausi praejus keliems metams, todel jei jus tik del tyrimu, tai reiktu kalbet su gydytoju. Tokia mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 26, 10:05)
Po lp mane isleido sekancia diena, bet tik del komplikuotu operaciju - salino dideles miomas ir cistas, tuo paciu patikrino kiausintakiu pratekamuma, apkarpe apendecito operacijos saaugas. Biuleteni siule 3 dienoms, bet neemiau ir turbut net ne visiems siulo, nes po tokiu operaciju paprastai ta pacia diena isleidzia namo. Ivf dariausi praejus keliems metams, todel jei jus tik del tyrimu, tai reiktu kalbet su gydytoju. Tokia mano patirtis.

Aciu uz info! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 26, 09:41)
Kur jums dare sias operacijas? Antakalnyje?
Su viena narkoze abi operacijas dare?
Tik po 1,5 metu leido ivf daryti? Ar patys nusprendete tik po 1,5 metu daryti? Ar pavyko ivf?

Taip, dare antakalny. Viena narkoze, gal valanda truko abi operacijos. Po operaciju dave puse metu naturaliai pastot, po to bandem iui, tada darem pusmecio pertrauka ir tada ivf. Nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 26, 13:00)
Taip, dare antakalny. Viena narkoze, gal valanda truko abi operacijos. Po operaciju dave puse metu naturaliai pastot, po to bandem iui, tada darem pusmecio pertrauka ir tada ivf. Nepavyko.

O per kiek laiko nuo uzsirasymo operuoja? Ilgos eiles laukti?
Ar galima pasirinkti gyd. pas kuri nori operuotis?
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 26, 14:17)
O per kiek laiko nuo uzsirasymo operuoja? Ilgos eiles laukti?
Ar galima pasirinkti gyd. pas kuri nori operuotis?

Kai as operavausi buvo galima tik pasirinkti ar pas skyriaus vedeja ar ne. Jei ne, tada pas ka papulsi pas ta. Eiles kaip pasiseks, bet jei ne pas vedeja, tai bent anksciau ilgos nebuvo.
Atsakyti
Merginos, o jums LP metu driliavo kiausides?
As l.bijau kad to nedarytu, nes mano amh ir taip neblizga...
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 26, 17:57)
Merginos, o jums LP metu driliavo kiausides?
As l.bijau kad to nedarytu, nes mano amh ir taip neblizga...

Man ne. Pries operacija gi kalbesit su gydytoju, viska pasakys ka darys ir jus pasakysit, ko nenorit smile.gif
Atsakyti