Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

Laba rytas smile.gif

Merginos, o jus niekuomet nesikooperavote, nesiderinote vaziuoti keliese?

KLausiu del to, kad man sekancia savaite manau reikes ir ne viena karta vaziuoti. Vyras manes nuvezti negaes, o pati viena- bijau, kad pasiklysiu, stresuosiu Bialystoke vairuodama smile.gif
Tai garsiai mastau- ar geriau likti kelioms dienoms ten, ar vazineti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 06 23, 07:36)
Laba rytas  smile.gif

Merginos, o jus niekuomet nesikooperavote, nesiderinote vaziuoti keliese?

KLausiu del to, kad man sekancia savaite manau reikes ir ne viena karta vaziuoti. Vyras manes nuvezti negaes, o pati viena- bijau, kad pasiklysiu, stresuosiu Bialystoke vairuodama smile.gif
Tai garsiai mastau- ar geriau likti kelioms dienoms ten, ar vazineti...? g.gif

Mes nuo 8 stimuliaciju dienos iki isodinimo nuomojom buta, ir gyvenom Bialystoke smile.gif
Bet atostogas reikia imti, nes uztruko apie 2 savaites...
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 07:36)
Aciu uz palaikyma, mergyt!  4u.gif
Su kiekviena nesekme tikejimo lieka vis maziau... pirmuoju IUI, ir pirmuoju IVF stipriai tikejau ir laukiau teigiamo atsakymo, deja...

O kokia tavo istorija? smile.gif
Siuo metu bandai, ar jau esi nestuke?  smile.gif

Mes bandysim antra karta ivf. Deja, pirmas nepavyko, bet ranku nenuleidziam... Ir tikrai zinau, kad mums pavyks! Jums taip pat! Ir visoms, kurios tik svajoja apie tai!
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 23, 07:41)
Mes bandysim antra karta ivf. Deja, pirmas nepavyko, bet ranku nenuleidziam... Ir tikrai zinau, kad mums pavyks! Jums taip pat! Ir visoms, kurios tik svajoja apie tai!

O kokios jusu bedos, jei ne paslaptis? 4u.gif

Pas mus vyro turto labai labai mazai; tai PL darem del to, kad su donoro sperma Lenkijoje galima daryti, ir jeigu nepavyks, reiskia ir pas mane yra bedu, ko LT gydytojai nenori tirti, nes sako kad jusu beda aiski - vyro turtas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 07:45)
O kokios jusu bedos, jei ne paslaptis?  4u.gif

Pas mus vyro turto labai labai mazai; tai PL darem del to, kad su donoro sperma Lenkijoje galima daryti, ir jeigu nepavyks, reiskia ir pas mane yra bedu, ko LT gydytojai nenori tirti, nes sako kad jusu beda aiski - vyro turtas sad.gif

Bedos pas mane - kiausintakiu nepraeinamumas, gal dar endometrioze, nors man apie ja niekas nieko, tik po laporoskopiju apie ja suzinojau...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 23, 07:49)
Bedos pas mane - kiausintakiu nepraeinamumas, gal dar endometrioze, nors man apie ja niekas nieko, tik po laporoskopiju apie ja suzinojau...

O jusu pirmas bandymas buvo Bociane, ar kitoj klinikoj?
Pas kuri gydytoja Bociane lankotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 07:52)
O jusu pirmas bandymas buvo Bociane, ar kitoj klinikoj?
Pas kuri gydytoja Bociane lankotes? smile.gif

LT apie metus lankiausi pas V.Klima Santariskiu klinikose, bet jis nesugebejo per tuos metus cistos panaikint net... Pasake, kad reikia daryti ivf ir sustojau... Tada isgirdau apie Bocian ir dziaugiuosi, kad visa si patirtis mano tik is PL... Vaisingumo klinikoje vyras daresi spermograma, kur buvo atsakymas, kad pas ji mazai spermiuku, o visur kitur kazkodel jo tyrimai yra puikus... Tai ka as ir begaliu pridurt... O Bociane lankomes pas G.Mrugacz.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 23, 08:23)
LT apie metus lankiausi pas V.Klima Santariskiu klinikose, bet jis nesugebejo per tuos metus cistos panaikint net... Pasake, kad reikia daryti ivf ir sustojau... Tada isgirdau apie Bocian ir dziaugiuosi, kad visa si patirtis mano tik is PL... Vaisingumo klinikoje vyras daresi spermograma, kur buvo atsakymas, kad pas ji mazai spermiuku, o visur kitur kazkodel jo tyrimai yra puikus... Tai ka as ir begaliu pridurt... O Bociane lankomes pas G.Mrugacz.

Ar gerai suprantu, kad pirmasis IVF Bociane nepavyko, ir dabar ruosiates antram bandymui? 4u.gif
Mes pas gyd. B.Pietrzycki; labai malonus gydytojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 08:40)
Mes nuo 8 stimuliaciju dienos iki isodinimo nuomojom buta, ir gyvenom Bialystoke smile.gif
Bet atostogas reikia imti, nes uztruko apie 2 savaites...

Mes vaziuosime sekmadieni ir bus matyti, ka pasakys gydytojas- kada sekantis vizitas. Tuomet arba liksiu Bialystoke, o vyras gris, arba grisiu ir sekanti karta bandysiu vaziuoti viena. Man atostogos pagal grafika liepos pabaigoje, todel nelabai pavyks paimti dabar. Galvojau paimti nedarbinguma, bet su juo negalima vykti uz LT ribu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 22, 23:57)
O kiek jums metų,jei ne paslaptis? Ir kokios jūsų problemos gydytojo nuomone?  smile.gif

man 29, vyrui 40, iki siol pas mus buvo nenustatytos kilmes nevaisingumas, nes turimai abieju buvo geri, vakar kai padare tyrimus, pasirodo vyro turtas gana prastokas, vos 1% a tipo spermatozoidu ir 4 % b tipo, visi kiti d tipo. tai jis itaria kad tai ir yra pagrindine priezastis. gavo vyras papildu kruva, siaip nuteike teigiamai, nes man mane viskas gerai, hormonai, pratekammas ir tt kaip " is vadovelio " anot gydytojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 23, 10:06)
man 29, vyrui 40, iki siol pas mus buvo nenustatytos kilmes nevaisingumas, nes turimai abieju buvo geri, vakar kai padare tyrimus, pasirodo vyro turtas gana prastokas, vos 1% a tipo spermatozoidu ir 4 % b tipo, visi kiti d tipo. tai jis itaria kad tai ir yra pagrindine priezastis. gavo vyras papildu kruva, siaip nuteike teigiamai, nes man mane viskas gerai, hormonai, pratekammas ir tt kaip " is vadovelio " anot gydytojo smile.gif

Buterfly, kokiu papildu vyrai israse? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 12:34)
Buterfly, kokiu papildu vyrai israse?  4u.gif

pavadinimu dabar neturiu, bet vieni papildai geriami tabletemis, o kiti purskiami i burna.
Atsakyti