Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(mune28 @ 2016 06 22, 10:12)
Na, aš Gonal leidžiuosi dar tik 3 diena, vaistu dave 6 dienos, o 7 diena reikia pasirodyti klinikoje
Tai jus Gonal ledotes 12 dienu?

Man stimuliavo su Menopur. Pradžioje išrašė 6 dienom, 7 dieną važiavau į kliniką, išrašė dar 2 dienom, tada vėl važiavau, vėl išrašė 2 dienom, tada vėl važiavau, išrašė dar 2 dienom. kartu išrašė ir ovitrele, jį susileidau 13tą dieną, 15 dieną, jei gerai prisimenu, važiavau punkcijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 22, 11:40)
Man stimuliavo su Menopur. Pradžioje išrašė 6 dienom, 7 dieną važiavau į kliniką, išrašė dar 2 dienom, tada vėl važiavau,  vėl išrašė 2 dienom, tada vėl važiavau, išrašė dar 2 dienom. kartu išrašė ir ovitrele, jį susileidau  13tą dieną, 15 dieną, jei gerai prisimenu, važiavau punkcijai smile.gif

Aciu uz informacija! smile.gif blush2.gif
Dabar bent jau apytikriau zinosiu kiek dar manes laukia kelioniu
Atsakyti
gryztam is Bocian, abu labai patenkinti, startavom su Ivf, gavom puregon, menopur ir cetrotide. Kita savaite lekiam folikulu stebeti! mano rezultatai idealus, vyro turtas silpnokas... bet gavo ir tas vaistu smile.gif labai teigiamai nusiteike vaziuojam namo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 22, 19:21)
gryztam is Bocian, abu labai patenkinti, startavom su Ivf, gavom puregon, menopur ir cetrotide. Kita savaite lekiam folikulu stebeti! mano rezultatai idealus, vyro turtas silpnokas... bet gavo ir tas vaistu smile.gif labai teigiamai nusiteike vaziuojam namo smile.gif

Saunu! Lauksim jusu ziniu smile.gif Ir tikrai - dar ne karta is ten negrizinejom su nerimu, o priesingai - visada pilni vilciu! Sekmes jums! Tiesa, pas koki gydytoja lankotes? Ir koki protokola jums taikys - trumpaji ar ilgaji?
Papildyta:
QUOTE(blossomm @ 2016 06 13, 05:51)
Aciu, mergaites uz palaikyma! 4u.gif pasirodo reikia tik islaukti ir visu musu laukia stebukleliai nestuke.gif Tad prasiusiu sioje temeleje virusiuka, kad kuo daugiau nestukiu butu! nestuke.gif
Smile4theworld sekmes jums didziausios! 4u.gif kad mazi zirniukai prisitvirtintu pas mama!! nestuke.gif

Blossom, kaip jus laikotes?
Atsakyti
[quote=Dainiuske,2016 06 22, 21:41]Saunu! Lauksim jusu ziniu smile.gif Ir tikrai - dar ne karta is ten negrizinejom su nerimu, o priesingai - visada pilni vilciu! Sekmes jums! Tiesa, pas koki gydytoja lankotes? Ir koki protokola jums taikys - trumpaji ar ilgaji?
Papildyta:

Del protokolo kazkaip nepaklausiau... tiek info gavau, kad pamirsau  pakalusti. O gydytojas tai musu Grygoriuk, po vaisingumo klinikos patirties jis man tobulas gydytojas pasirode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _buterfly_: 22 birželio 2016 - 19:50
Del protokolo kazkaip nepaklausiau... tiek info gavau, kad pamirsau  pakalusti. O gydytojas tai musu Grygoriuk, po vaisingumo klinikos patirties jis man tobulas gydytojas pasirode smile.gif
[/quote]
Dziaugiuosi, kad Lietuvos vaisingumo klinikas mums pavyko praleisti ir neturim tos patirties, bent jau tik siek tiek.
Atsakyti
Sveikos mergaites, as naujoke Supermamoj ir sioj temoj, bet jau beveik senas vilkas IVF reikaluose 4u.gif Dareme musu 3 ivf bandyma, sikart Bocian klinikoje. Laukiu rezultato ir sirdis jaucia, kad ir vel nepasiseke...negaliu nustoti verkti verysad.gif
Atsakyti
[quote=_buterfly_,2016 06 22, 20:49]
[quote=Dainiuske,2016 06 22, 21:41]Saunu! Lauksim jusu ziniu smile.gif Ir tikrai - dar ne karta is ten negrizinejom su nerimu, o priesingai - visada pilni vilciu! Sekmes jums! Tiesa, pas koki gydytoja lankotes? Ir koki protokola jums taikys - trumpaji ar ilgaji?
Papildyta:

[/quote]
O kiek jums metų,jei ne paslaptis? Ir kokios jūsų problemos gydytojo nuomone? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 22, 20:23)
Sveikos mergaites, as naujoke Supermamoj ir sioj temoj, bet jau beveik senas vilkas IVF reikaluose  4u.gif Dareme musu 3 ivf bandyma, sikart Bocian klinikoje. Laukiu rezultato ir sirdis jaucia, kad ir vel nepasiseke...negaliu nustoti verkti verysad.gif

Sveikute, kada dareisi IVF ir kodel tokia negera nuojauta? Gal tiesiog hormonai selioja ir isties viskas gerai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 22, 22:07)
Sveikute, kada dareisi IVF ir kodel tokia negera nuojauta? Gal tiesiog hormonai selioja ir isties viskas gerai? wink.gif

Dareme birzelio vidury. Absoliuciai nera jokiu pojuciu, nei krutine jautri, nei silpna, nei pykina, nieko. Zinau kad kartais pojuciu nebuna, bet as tikrai jausciau jeigu butu uzkibe...o man niekada nekimba, nei per ivf, nei fet, nei iui. Hcg visada 0 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshka23 @ 2016 06 23, 06:09)
Dareme birzelio vidury. Absoliuciai nera jokiu pojuciu, nei krutine jautri, nei silpna, nei pykina, nieko. Zinau kad kartais pojuciu nebuna, bet as tikrai jausciau jeigu butu uzkibe...o man niekada nekimba, nei per ivf, nei fet, nei iui. Hcg visada 0  verysad.gif

Negalima taip galvot neigiamai!!! Juolab, kad procedura daryta visai neseniai... Auksciau nosiuka ir tik pozityvas!!! Mintys ir svajones turi savybe materealizuotis!!! Nekviesk sau nelaimiu... Viskas bus gerai!!!
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 23, 07:07)
Negalima taip galvot neigiamai!!! Juolab, kad procedura daryta visai neseniai... Auksciau nosiuka ir tik pozityvas!!! Mintys ir svajones turi savybe materealizuotis!!! Nekviesk sau nelaimiu... Viskas bus gerai!!!

Aciu uz palaikyma, mergyt! 4u.gif
Su kiekviena nesekme tikejimo lieka vis maziau... pirmuoju IUI, ir pirmuoju IVF stipriai tikejau ir laukiau teigiamo atsakymo, deja...

O kokia tavo istorija? smile.gif
Siuo metu bandai, ar jau esi nestuke? smile.gif
Atsakyti