Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 25, 09:10)
Merginos, ar pasiskambinus registracijai bus įmanoma susišnekėti angliškai ar pasiruošti ant lapelio rusišką dialogą? biggrin.gif Jeigu taip, tai ko maždaug ten klausia?
Papildyta:
Laikau kumščius  4u.gif
P.S. Mes irgi ruošiamės važinėti iš Kauno... smile.gif

Geriau rusiškai, angliškai registratūroj sunku joms..

O man vis dar šiek tiek kraujavimas yra. paskambino MB į Bocian, gydytojas sakė, kad kaip ir nieko baisuas, leistis vaistus toliau ir šeštadienį atvažiuoti.

Reikia tik nusiraminti kažkaip. Nežinau, ar dėl viso proceso, ar dėl vaistų, ar dėl oro ar dėl dar kažko, nuotaika tragiška. Naktį prabudau, kažkokios baimės puola, užmigt net nėjo doh.gif kosmosas kažkoks..
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 25, 08:10)
Merginos, ar pasiskambinus registracijai bus įmanoma susišnekėti angliškai ar pasiruošti ant lapelio rusišką dialogą? biggrin.gif Jeigu taip, tai ko maždaug ten klausia?
Papildyta:
Laikau kumščius  4u.gif
P.S. Mes irgi ruošiamės važinėti iš Kauno... smile.gif

Sveika smile.gif
jei pradedi šnekėti angliškai tai pakviečia sesutę, kuri šneka angliškai...šneka neblogai, tikrai viskas suprantamai...
o klausė bent manęs kokiai konsultacijai - ar dėl ginekologinių bėdų ir koks laikas tinkamas, ar pirmą kartą lankysimės. O daugiau lyg ir nieko smile.gif

Papildyta:
Man gal pakliuvo kita sesutė kai skambinau nei debesyse*smile.gif bet mes su vyru rusiškai nemokam, tai angliškai susišnekėjom, o gydytojas tai laisvai šneka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 08:26)

O man vis dar šiek tiek kraujavimas yra. paskambino MB į Bocian, gydytojas sakė, kad kaip ir nieko baisuas, leistis vaistus toliau ir šeštadienį atvažiuoti.

Reikia tik nusiraminti kažkaip. Nežinau, ar dėl viso proceso, ar dėl vaistų, ar dėl oro ar dėl dar kažko, nuotaika tragiška. Naktį prabudau, kažkokios baimės puola, užmigt net nėjo  doh.gif  kosmosas kažkoks..

Viskas bus gerai, gydytojas patyręs, tikriausiai tai tikrai nieko baisaus 4u.gif
o kažin gal galima kokių lengvų raminančių iki įsodinimo vartoti ? būna žoliniai 4u.gif ir įsivaizduoju, kad nervas ima, aš vien pagalvoju daugiau apie ivf jau jaučiu kaip stresuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 08:26)

Reikia tik nusiraminti kažkaip. Nežinau, ar dėl viso proceso, ar dėl vaistų, ar dėl oro ar dėl dar kažko, nuotaika tragiška. Naktį prabudau, kažkokios baimės puola, užmigt net nėjo  doh.gif  kosmosas kažkoks..

Jaučiu pilnatis veikia.. Pas mane jau ilgokas laikas vos ne depresija unsure.gif
Kartais pati save pagaunu ant negerų minčių, tada stengiuosi susiimti..
O vakar vyras jau išsigando..kiek nepaskambina, tiek žliumbiu.. Sakė jeigu nenustosiu, mes darbą..grįš ir temps pas psichologą. Žodžiu, bandau ieškoti mano tokio "pasileidimo" priežasties doh.gif
Gal sakau šalutinis poveikis nuo vartotų vaistų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydroji svajonė: 25 balandžio 2016 - 08:57
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 25, 08:50)
Jaučiu pilnatis veikia.. Pas mane jau ilgokas laikas vos ne depresija  unsure.gif
O vakar vyras jau išsigando..kiek nepaskambina, tiek žliumbiu.. Sakė jeigu nenustosiu, mes darbą..grįš ir temps pas psichologą. Žodžiu, bandau ieškoti mano tokio "padileidimo" priežasties  doh.gif
Gal sakau šalutinis poveikis nuo vartotų vaistų?  g.gif

Sveikutes,
as irgi paskutine savaite zliumbiu tiek, kad net paciai baisu... Kazkaip pagalvojau, kad gal tie hormonai dar vis veikia... Kitaip paaiskint toookio jautrumo negaliu...
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 25, 09:50)
Jaučiu pilnatis veikia.. Pas mane jau ilgokas laikas vos ne depresija  unsure.gif
O vakar vyras jau išsigando..kiek nepaskambina, tiek žliumbiu.. Sakė jeigu nenustosiu, mes darbą..grįš ir temps pas psichologą. Žodžiu, bandau ieškoti mano tokio "pasileidimo" priežasties  doh.gif
Gal sakau šalutinis poveikis nuo vartotų vaistų?  g.gif

aš irgi galvoju, kad gal dėl vaistų. atrodo, turėčiau džiaugtis, nes pagaliau pradėjom tą procedūrą, kažkokia reali viltis yra, kad gali pavykti, o ne tik tikėtis stebuklo sulaukti natūraliu būdu..

bet, atrodo, kuo toliau, tuo blogiau. dar tas kraujavimas neduoda ramybės. dar šeštadienį pasakė, kad kiaušidžių nemato, ir, nors patikino, kad po KT taip kartais būna, aš prisigalvoju iki tiek, kad gal nebėra kiaušidžių.. MB net juokiasi, sako, tai kur jos galėjo dingt., neiškrito juk..

reikia kažkaip nusiraminti, nieko čia gero nepriduoda tas nervinimasis..

Papildyta:
QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 25, 09:58)
Sveikutes,
as irgi paskutine savaite zliumbiu tiek, kad net paciai baisu... Kazkaip pagalvojau, kad gal tie hormonai dar vis veikia... Kitaip paaiskint toookio jautrumo negaliu...

aš vakar apsiverkiau, nes atėjom pas tėvus, o jie turi katiną (aš negaliu pakęst katinų, jie man smirda), pasakiau, kad smirda tas katinas, tėtis pasakė, kad nesmirda. ir spėkit, stoviu ir ašaros kaip pupos riedėt pradėjo doh.gif tėvai taip ir liko stovėt žado netekę.

neturiu net kaip pakomentuot savo elgesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 25 balandžio 2016 - 09:22
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 09:21)
aš irgi galvoju, kad gal dėl vaistų. atrodo, turėčiau džiaugtis, nes pagaliau pradėjom tą procedūrą, kažkokia reali viltis yra, kad gali pavykti, o ne tik tikėtis stebuklo sulaukti natūraliu būdu..

bet, atrodo, kuo toliau, tuo blogiau. dar tas kraujavimas neduoda ramybės. dar šeštadienį pasakė, kad kiaušidžių nemato, ir, nors patikino, kad po KT taip kartais būna, aš prisigalvoju iki tiek, kad gal nebėra kiaušidžių.. MB net juokiasi, sako, tai kur jos galėjo dingt., neiškrito juk..

reikia kažkaip nusiraminti, nieko čia gero nepriduoda tas nervinimasis..
Papildyta:
aš vakar apsiverkiau, nes atėjom pas tėvus, o jie turi katiną (aš negaliu pakęst katinų, jie man smirda), pasakiau, kad smirda tas katinas, tėtis pasakė, kad nesmirda. ir spėkit, stoviu ir ašaros kaip pupos riedėt pradėjo  doh.gif tėvai taip ir liko stovėt žado netekę.

neturiu net kaip pakomentuot savo elgesio.

Vaje, reikia kazkaip susiimt... O dar jums pries tas proceduras kaip tik turi but tik pozityvas! Ir apskritai - juk zinom, kad mintys materealizuojasi, todel visos tik apie savo stebukliukus galvojam ir placiausios sypsenos veiduose! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 04 25, 10:27)
Vaje, reikia kazkaip susiimt... O dar jums pries tas proceduras kaip tik turi but tik pozityvas! Ir apskritai - juk zinom, kad mintys materealizuojasi, todel visos tik apie savo stebukliukus galvojam ir placiausios sypsenos veiduose! smile.gif

tikrai taip smile.gif

viskas turi būti gerai smile.gif prisipirkau vaistų už 800 Eur, tai reikia džiaugtis dabar, o ne žliumbt juos vartojant biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o viduriavimas stimuliacijos metu nieko blogo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 13:30)
Sakykit, o viduriavimas stimuliacijos metu nieko blogo?  doh.gif

Neviduriavau g.gif
Gal per daug nervinies? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 04 25, 14:58)
Neviduriavau  g.gif
Gal per daug nervinies? g.gif

MB irgi taip sako..

bet paprastai nervinimasis neveikia manęs taip, kad fiziškai atsilieptų. nors aš ir nesinervinu šiaip labai..
Atsakyti
QUOTE(Gerda13 @ 2016 04 25, 09:46)
Sveika smile.gif
jei pradedi šnekėti angliškai tai pakviečia sesutę, kuri šneka angliškai...šneka neblogai, tikrai viskas suprantamai...
o klausė bent manęs kokiai konsultacijai - ar dėl ginekologinių bėdų ir koks laikas tinkamas, ar pirmą kartą lankysimės. O daugiau lyg ir nieko

Ačiū už atsakymą. Mes irgi nelabai kalbam rusiškai. Pasakyk gal dar kažką pasakyčiau pasiruošus,brt jeigu paklaustų kažko,tai greičiausiai nesuprasčiau doh.gif reiks bandyt pasipraktikuot ir anglišlai kalbėt. Rytoj planuoju registruotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 04 25, 13:30)
Sakykit, o viduriavimas stimuliacijos metu nieko blogo?  doh.gif

Man šiek tiek laisvino vidurius, bet viską suverčiau vaistams. Aš jau namuose po punkcijos, išpunktavo 22 folikulus, iš kurių gavo 14 kiaušinėlių, likę buvo tušti. 6 apvaisins, likusius padovanojome. Beliko sulaukti trečiadienio, žiūrėsim kaip jie ten dauginsis. Pasirinkom brangesnę procedūrą. Ir nuoširdus patarimas, merginos MAŽIAU STRESO! Atsipalaiduokit ir klausykit gydytojų patarimų wink.gif
Atsakyti