Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

Merginos,gal galit nušviest,kokius embrionukus pagal pl naudojamą žymėjimą dar verta šaldyt? Ir iš vis,ar yra kokia nors tikimybė užšaldžius 2 embrionukus?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 20, 22:09)
Merginos,gal galit nušviest,kokius embrionukus pagal pl naudojamą žymėjimą dar verta šaldyt? Ir iš vis,ar yra kokia nors tikimybė užšaldžius 2 embrionukus?

Mes uzsaldem du. Ar kas gausis, ar atitirps, ziuresim.. O jum 4 apsivaisino? Kokios kokybes? Siandien jau vykstat isodinimui?smile.gif

Man rodos jie, jeigu embrionas nekokybiskas, jo nesaldo..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 21, 06:58)
Mes uzsaldem du. Ar kas gausis, ar atitirps, ziuresim.. O jum 4 apsivaisino? Kokios kokybes? Siandien jau vykstat isodinimui?smile.gif

Man rodos jie, jeigu embrionas nekokybiskas, jo nesaldo..

O kokios kokybes jūs užšaldėt? Ar dėl šaldymo per įsodinimą sprendėt,ar po dviejų dienų telefonu susiskambinot? Ir dar,kiek mokėjot už šaldymą? smile.gif
Taip,mums 4 apsivaisino ir du šiandien įsodino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 21, 20:44)
O kokios kokybes jūs užšaldėt? Ar dėl šaldymo per įsodinimą sprendėt,ar po dviejų dienų telefonu susiskambinot? Ir dar,kiek mokėjot už šaldymą?  smile.gif
Taip,mums 4 apsivaisino ir du šiandien įsodino  wub.gif

Man is karto pasake, kad po isodinimo saldys. Apsivaisino keturi, vienas buvo 10A, trys 8B. 10A ir 8B isodino, likusius du uzsalde. O kokie jusu embrioniukai? Dar augins kelias dienas? O mokejau 500 uz embrionu saldyma ir 500 uz kiausialasciu (nes dar saldem tris kiausialastes).

Laikom kumscius kad embrionai puikiai isitvirtintu! Ir laukiam geru ziniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 21, 21:25)
Man is karto pasake, kad po isodinimo saldys. Apsivaisino keturi, vienas buvo 10A, trys 8B. 10A ir 8B isodino, likusius du uzsalde. O kokie jusu embrioniukai? Dar augins kelias dienas? O mokejau 500 uz embrionu saldyma ir 500 uz kiausialasciu (nes dar saldem tris kiausialastes).

Laikom kumscius kad embrionai puikiai isitvirtintu! Ir laukiam geru ziniu wink.gif

Man įsodino lygiai tokius pačius kaip ir Tau,o liko prastesnės kokybės dėl to juos dar paaugins ir žiūrės ar verta šaldyt. O kada jūs planuojat važiuot snaigučių pasiimt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 21, 22:00)
Man įsodino lygiai tokius pačius kaip ir Tau,o liko prastesnės kokybės dėl to juos dar paaugins ir žiūrės ar verta šaldyt. O kada jūs planuojat važiuot snaigučių pasiimt?  smile.gif

Nezinau kol kas.. Liepos pradzioje zadam vaziuoti i klinika, ziuresim ka pasakys gydytojas. Kaip lieps, taip ir darysim smile.gif

O jum paskambins ir pasakys ar saldo?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 21 birželio 2016 - 21:16
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 21, 22:16)
Nezinau kol kas.. Liepos pradzioje zadam vaziuoti i klinika, ziuresim ka pasakys gydytojas. Kaip lieps, taip ir darysim smile.gif

O jum paskambins ir pasakys ar saldo?smile.gif

Aš pati skambinsiu.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 21, 22:33)
Aš pati skambinsiu.

Saugokit dabar save ir savo maziukus smile.gif Ir lauksim puikiu naujienu!
Atsakyti
o gal žinot kas nors kada vasarą Mrugacz atostogauja (jei atostogauja)?
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi aš esu visiškai nauja šioje srityje, tai man, kvailiukei, kyla labai daug klausimų blush2.gif
Kam buvo taikytas ilgas protokolas kelintą apytikriai ciklo dieną darė punkciją? Mano natūralus ciklas buvo 25-27 d.
Ir dar-ar visuomet šaldote, jei būna likusių tinkamos kokybės embrionų? čia gydytojai rekomenduoja ar mūsų pačių pasirinkimas?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mune28: 22 birželio 2016 - 08:32
QUOTE(mune28 @ 2016 06 22, 09:31)
Sveikos,

Kadangi aš esu visiškai nauja šioje srityje, tai man, kvailiukei, kyla labai daug klausimų  blush2.gif
Kam buvo taikytas ilgas protokolas kelintą apytikriai ciklo dieną darė punkciją? Mano natūralus ciklas buvo 25-27 d.
Ir dar-ar visuomet šaldote, jei būna likusių tinkamos kokybės embrionų? čia gydytojai rekomenduoja ar mūsų pačių pasirinkimas?

Ačiū smile.gif

Man buvo taikytas ilgas protokolas, kelinta buvo ciklo dieną punkcijos metu, nežinau, nes ciklo kaip ir nebuvo, bet, jei gerai prisimenu, 12 dienų stimuliavo, dar po 2 buvo punkcija.
dėl šaldymo, tai žinoma, galim rinktis, nieko prievarta nepadarys. bet nelabai įsivaizduoju, kad turint tinkamos komybės embrionus būtų galima jų nešaldyti. yra žmonių kam šaldymas šiek tiek kertasi su įsitikinimais (dėl ko nuolat ir nesutaria mūsų gerbiami politikai), bet embrionai jau yra sukurti, nesugalvoju priežasties dėl ko būtų galima jų nešaldyti.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 22 birželio 2016 - 08:37
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 22, 09:36)
Man buvo taikytas ilgas protokolas, kelinta buvo ciklo dieną punkcijos metu, nežinau, nes ciklo kaip ir nebuvo, bet, jei gerai prisimenu, 12 dienų stimuliavo, dar po 2 buvo punkcija.
dėl šaldymo, tai žinoma, galim rinktis, nieko prievarta nepadarys. bet nelabai įsivaizduoju, kad turint tinkamos komybės embrionus būtų galima jų nešaldyti. yra žmonių kam šaldymas šiek tiek kertasi su įsitikinimais (dėl ko nuolat ir nesutaria mūsų gerbiami politikai), bet embrionai jau yra sukurti, nesugalvoju priežasties dėl ko būtų galima jų nešaldyti.. smile.gif

Na, aš Gonal leidžiuosi dar tik 3 diena, vaistu dave 6 dienos, o 7 diena reikia pasirodyti klinikoje
Tai jus Gonal ledotes 12 dienu?
Atsakyti