Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 19, 18:33)
O kada tau baigiasi? Mes ateinančią savaitę įsodinimui kažkada važiuosim.
Beje,merginos, Fraxiparinas leidžiasi į pilvą ar ne?

Man ketvirtadieniui nebeuztenka, tai vaistuku reikia ketvirtadienio vakarui... Jei vaziuotumet anksciau, gal galit pranest? O kada jums buvo ar dar bus punkcija?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 19, 19:41)
Man ketvirtadieniui nebeuztenka, tai vaistuku reikia ketvirtadienio vakarui... Jei vaziuotumet anksciau, gal galit pranest? O kada jums buvo ar dar bus punkcija?

Jei mums bus įsodininas trijų dienų,tada važiuosim antradienį.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 19, 21:03)
Jei mums bus įsodininas trijų dienų,tada važiuosim antradienį.

Kaip puiku... Ir kaip dziaugiuosi, kad jau turesit tikra vilti...
O as rytoj pasiskambinsiu gydytojui ir pasiklausiu ka daryt.
O jus pas koki gydytoja? Mes tai su G.Mrugacz bendraujam. Ir dar - is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 19, 22:53)
Kaip puiku... Ir kaip dziaugiuosi, kad jau turesit tikra vilti...
O as rytoj pasiskambinsiu gydytojui ir pasiklausiu ka daryt.
O jus pas koki gydytoja? Mes tai su G.Mrugacz bendraujam. Ir dar - is kokio jus miesto?

Mes pas Grygoruką lankomės ir esam iš Kauno smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Merginos, o i PL jus visuomet su vyyrais vazinejt? Ar buna, kad tenka ir vienoms pacioms vairuoti? tiesiog mastau ar man pacai vienai pavyktu nuvaziuoti ir nesustresuoti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 06 20, 08:01)
Labas rytas,

Merginos, o i PL jus visuomet su vyyrais vazinejt? Ar buna, kad tenka ir vienoms pacioms vairuoti? tiesiog mastau ar man pacai vienai pavyktu nuvaziuoti ir nesustresuoti  blush2.gif  smile.gif

As jau kelinta karta vaziuoju be vyro, nes jam tiesiog neiseina kaskart... Gydytojo tik tiksliai pasiklausiau kada butinai jis bus reikalingas ir tada jau vaziuosim su juo. Zinoma, kai jis namuose, visada vaziuojam kartu, bet tik viena karta (is pradziu du - spermogramos tyrima turi padaryt anksciau) ir per punkcija. Man asmeniskai svarbu dar, kad jis butu ir isodinimo diena... O daugiau jis nera butinas. Nors visada smagiau jauciuosi su juo, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 06 20, 09:01)
Labas rytas,

Merginos, o i PL jus visuomet su vyyrais vazinejt? Ar buna, kad tenka ir vienoms pacioms vairuoti? tiesiog mastau ar man pacai vienai pavyktu nuvaziuoti ir nesustresuoti  blush2.gif  smile.gif

Šiaip jeigu su vyru viskas ok, tai jo reikia tik pirmos konsultacijos ir punkcijos metu. Kitus kartus gali važiuot viena. Bet aš važiavau su vyru, nes pati labai senai nevairavusi esu ir jokio patogaus būdo viešuoju transportu nusigauti neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 20, 07:30)
Mes pas Grygoruką lankomės ir esam iš Kauno  smile.gif

Pagaliau susisiekiau su gydytoju, tai sake, kad nieko baisaus del tos vienos dienos... Aciu jums... Bet nuo dabar laaabai atidziai ziuresiu receptus ir grafikus...
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 20, 09:41)
Šiaip jeigu su vyru viskas ok, tai jo reikia tik pirmos konsultacijos ir punkcijos metu. Kitus kartus gali važiuot viena. Bet aš važiavau su vyru, nes pati labai senai nevairavusi esu ir jokio patogaus būdo viešuoju transportu nusigauti neradau  doh.gif

Man dabar reikia 11 cd vaziuoti kraujo priduoti, bet sake atvaziuoti su vyru. Tai kadangi ispuola iseigine- viskas gerai- vaziuosim drauge. bet nezinau kiek dar kartu reikes vaziuoti iki punkcijos, todel mastau ar man geriau likti PL ar pajegsiu viena vazineti. Tiesiog nedrasu kaip pavyks po pati Bialystoka pravaziuoti, bet manau pajegsiu smile.gif
Atsakyti
na ka mes treciadieni startuojam! ilgai laukem, skaiciavom, stiprejom psihologiskai ir pagaliau pasiryzom! treciadieni vaziuojam pirmam apsilankymui ir jau pasiryze IVF, truputi ima jauduliukas, bet tikiu kad viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2016 06 20, 09:34)
na ka mes treciadieni startuojam! ilgai laukem, skaiciavom, stiprejom psihologiskai ir pagaliau pasiryzom! treciadieni vaziuojam pirmam apsilankymui ir jau pasiryze IVF, truputi ima jauduliukas, bet tikiu kad viskas bus ok smile.gif

Didziausios sekmes jums!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kam reikia Crinone 8 proc. ? Turiu 3 dez. Rasykit az.
Atsakyti