QUOTE(mune28 @ 2016 06 17, 10:19)
Ačiū
Taip, čia labai slidus ir diskutuotinas reikalas.
Tikriausiai bus ramiausia, jei pasiimsiu kasmetines atostogas ...
Nes net neisivaizduoju kiek dar kartų reikės maždaug važiuoti. Dabar leidžiuosi Gonapeptyl, pirmadienį pradedu Gonal ir 11 cd reikia pas gydytoja.. ir klausimas kiek tuomet kartų dar teks važiuoti iki punkcijos?
Merginos, o kiek maždaug kartų jums teko važinėti ?
Papildyta:
Papildyta:
Neuzsirasiau kuriuo laiku reikia leistis GONAL?
kokiomis valandomis leidziates jus?
kazkur skaiciau, kad reikia popiet tarp 14-16 val?
Nes net neisivaizduoju kiek dar kartų reikės maždaug važiuoti. Dabar leidžiuosi Gonapeptyl, pirmadienį pradedu Gonal ir 11 cd reikia pas gydytoja.. ir klausimas kiek tuomet kartų dar teks važiuoti iki punkcijos?
Papildyta:
Papildyta:
Yra LABAI SVARBU leistis tiksliai kaip gyd paskyre ir tuo paciu metu. Man gydytoja pabreze, kad max 10-15 min gali buti paklaida ( Cia dar LT dariausi) ir skyre pries einant miegoti, paklausus kelinta einam miegoti, tai gavosi 10pm.
Siulau pasiskambinti savo gydytojui.
Sekmes!
QUOTE(Pagre @ 2016 06 17, 13:02)
Yra LABAI SVARBU leistis tiksliai kaip gyd paskyre ir tuo paciu metu. Man gydytoja pabreze, kad max 10-15 min gali buti paklaida ( Cia dar LT dariausi) ir skyre pries einant miegoti, paklausus kelinta einam miegoti, tai gavosi 10pm.
Sekmes!
Sekmes!
Aciu, butinai reikes pasiskambinti
O Jus kas nors LT tikrino, stebejo folius?
QUOTE(mune28 @ 2016 06 17, 13:06)
IVF as dariau LT. Bet girdziu jau ne pirma karta is moteriskiu, kad tiksliai nezino ar neisidemi, kaip hormonai turi buti vartojami stimuliacijos metu, todel labai norejau pakomentuoti ir atsakyti i Jusu klausima, kad juos butina tiksliai leistis. Taip pat tai galioja ir prg vaistu vartojimui po embrionu idejimo, kad nebutu hormonu svyravimu.
Man folius tikrino tik viena karta tarp stimuliacijos paskyrimo ir puncijos, bet manau cia viskas priklauso nuo kiekvienos atvejo ir diagnozes. Man gavosi taip: 1cd pirmas vizitas ir stimuliacijos paskyrimas bei planas; 8 cd kontolinis foliu patikrinimas ir ovitrelle ivedimas 10cd; 12 cd punkcija. Iki 10cd naudojau gonali ir cetrotidas tokiom paciom dozem nieko nekeiciant, kaip ir nuo 1cd, nes viskas stimuliavosi pagal plana. bet butinai skambinkit ir konsultuokites su Jus priziurinciu gydytoju : didziausios Jums sekmes!
QUOTE(mune28 @ 2016 06 17, 10:19)
Ačiū
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Mums punkcija bus ketvirtas nuvažiavimas
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 17, 16:23)
Mums punkcija bus ketvirtas nuvažiavimas
Na, me su savimi vezemes visus tyrimus, tai iskart ir paskyre gonapeptyl ir gonal. dabar 11 cd bus antras vaziavimas. tik idomu kiek dar kartu reikes vaziuoti iki punkcijos. Gydytojas perspejo, kkad gali uztrukti apie 2 savaites. Priklausomai kaip auga foliai
o as kazkaip tikejausi, kad dabar nuvyksiu ir sekantis vaziavimas jau bus punkcijai
Sveikos, moterytes, susiduriau su problema - israse Menopur 7 dienoms, bet grizus pasiskaiciavau, kad turiu tik 6-ioms... Gal kas turit 2 ampules po 75 ml arba siomis dienomis vaziuosit i Lenkija? As panikoj!!!
QUOTE(mune28 @ 2016 06 18, 09:51)
Na, me su savimi vezemes visus tyrimus, tai iskart ir paskyre gonapeptyl ir gonal. dabar 11 cd bus antras vaziavimas. tik idomu kiek dar kartu reikes vaziuoti iki punkcijos. Gydytojas perspejo, kkad gali uztrukti apie 2 savaites. Priklausomai kaip auga foliai
o as kazkaip tikejausi, kad dabar nuvyksiu ir sekantis vaziavimas jau bus punkcijai
Na,man punkcija buvo 14 stimuliacijos dieną ,t.y. šiandien jeigu pas tave viskas augs pagal planą,tai gali būti,kad kitas atvažiavimas ir bus tik punkcijai
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 18, 19:08)
Sveikos, moterytes, susiduriau su problema - israse Menopur 7 dienoms, bet grizus pasiskaiciavau, kad turiu tik 6-ioms... Gal kas turit 2 ampules po 75 ml arba siomis dienomis vaziuosit i Lenkija? As panikoj!!!
Man vaistuku reiktu ketvirtadieniui, tai gal atsiras, kas vaziuos iki to laiko?..
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 18, 19:08)
Sveika,as turiu, bet tik viena 75, galioja iki 2017 m.
QUOTE(Alison @ 2016 06 19, 14:53)
Sveika,as turiu, bet tik viena 75, galioja iki 2017 m.
Man viena doze 150... Bandysiu rytoj skambint i klinika ir gali but, kad teks del 2 ampuliu vaziuot ten... Bet vis tiek jums aciu!
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 19, 17:58)
Man viena doze 150... Bandysiu rytoj skambint i klinika ir gali but, kad teks del 2 ampuliu vaziuot ten... Bet vis tiek jums aciu!
O kada tau baigiasi? Mes ateinančią savaitę įsodinimui kažkada važiuosim.
Beje,merginos, Fraxiparinas leidžiasi į pilvą ar ne?