Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(blossomm @ 2016 06 12, 21:04)
Labukas smile4theworld!  smile.gif kokios puikios naujienos! 4u.gif  Kada planuojama punkcija? Tikrai daug folikuliuku, tai manau ir galutinis rezultatas bus labai geras!!! nestuke.gif
Del papildu-mums irgi pries cikla tiek daug skyre, kad jau net grafika turejau, kada ka gerti ir su savim nesiojau doh.gif
O mes katik is Bocian-turim nuostabiu naujienu.. nestuke.gif Laukiames dvynuku ir mums jau 7 savaites!! wub.gif  Tad labai-labai visoms linkiu didziausios sekmes laukiant savo stebukleliu ir tikrai rekomenduoju sia klinika, aisku dar viskas pries akis, ir mums daug teks nueiti ir del visko be galo bijau.. Bet esu labai laiminga ir tikiu kad viskas bus gerai ir pas mane ir pas jus visus! nestuke.gif

Blossom, kaip dziaugiuosi uz jus!!! Pati geriausia naujiena pastaruoju metu!!! Netgi dviguba naujiena!!! Cia tiek vilties vel ineset... Saugokit save ir savo stebukliukus...
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 12, 23:10)
Blossom, kaip dziaugiuosi uz jus!!! Pati geriausia naujiena pastaruoju metu!!! Netgi dviguba naujiena!!! Cia tiek vilties vel ineset... Saugokit save ir savo stebukliukus...

Aciu, mergaites uz palaikyma! 4u.gif pasirodo reikia tik islaukti ir visu musu laukia stebukleliai nestuke.gif Tad prasiusiu sioje temeleje virusiuka, kad kuo daugiau nestukiu butu! nestuke.gif
Smile4theworld sekmes jums didziausios! 4u.gif kad mazi zirniukai prisitvirtintu pas mama!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 06 13, 07:51)
Aciu, mergaites uz palaikyma! 4u.gif pasirodo reikia tik islaukti ir visu musu laukia stebukleliai nestuke.gif Tad prasiusiu sioje temeleje virusiuka, kad kuo daugiau nestukiu butu! nestuke.gif
Smile4theworld sekmes jums didziausios! 4u.gif kad mazi zirniukai prisitvirtintu pas mama!! nestuke.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai thumbup.gif
Aš šiandien pridaviau kraują kariotipų tyrimui, sulauksim atsakymų iš genetikų ir vyksim į PL smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Planuojam ir mes važiuoti gydytis į Lenkiją, kadangi ilgi laukimo metai ir daug (7 IUI, 3 IVF) procedūrų LT rezultato nedavė. verysad.gif Ieškodama informacijos užmačiau dar vieną kliniką Lenkijoje Invicta. Gal kuriai teko susidurti? Domintų informacija, kodėl būtent Bocian kliniką rinkotės.
Taip pat dar klausimas prieš kiek laiko reikėtų registruotis pirmai konsultacijai? Procedūrą planuotume darytis rugpjūčio mėn., tačiau norėčiau nuvažiuoti gerokai anksčiau.
Būčiau labai dėkinga už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simeja @ 2016 06 14, 18:42)
Sveikos merginos,

Planuojam ir mes važiuoti gydytis į Lenkiją, kadangi ilgi laukimo metai ir daug (7 IUI, 3 IVF) procedūrų LT rezultato nedavė. verysad.gif  Ieškodama informacijos užmačiau dar vieną kliniką Lenkijoje Invicta. Gal kuriai teko susidurti? Domintų informacija, kodėl būtent Bocian kliniką rinkotės.
Taip pat dar klausimas prieš kiek laiko reikėtų registruotis pirmai konsultacijai? Procedūrą planuotume darytis rugpjūčio mėn., tačiau norėčiau nuvažiuoti gerokai anksčiau.
Būčiau labai dėkinga už informaciją. 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Apie Invicta kiek skaičiau geri atsiliepimai. Ypač ta kur Gdanske. Jeigu ji būtų nors kiek arčiau, rinkčiausi ją. Deja dabar fiziškai neprivažinėsiu. O bendroj sumoj kiek pasiskaičiavau IVF kaina gaunasi panaši į TR.
Šiaip siūlyčiau mėnesį iki procedūros per pirmas mm dienas važiuoti. O registruotis galite pvz liepą susergat ir skambinat, kad užrašytų Jus 3 CD.

Blossomm sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 15, 06:41)
Labas rytas  4u.gif
Apie Invicta kiek skaičiau geri atsiliepimai. Ypač ta kur Gdanske. Jeigu ji būtų nors kiek arčiau, rinkčiausi ją. Deja dabar fiziškai neprivažinėsiu. O bendroj sumoj kiek pasiskaičiavau IVF kaina gaunasi panaši į TR.
Šiaip siūlyčiau mėnesį iki procedūros per pirmas mm dienas važiuoti. O registruotis galite pvz liepą susergat ir skambinat, kad užrašytų Jus 3 CD.

Blossomm sveikinimai  thumbup.gif

Ačiū Jums 4u.gif Dabar belieka apsispręsti dėl klinikos. Kaip ir norėtųsi rinktis Invicta, tik gaila, kad nėra LT merginų atsiliepimų kaip ten iš tikrųjų viskas yra, nes aprašymuose tai labai patraukliai viskas atrodo.
Mes taip ir planuojame, nuvažiuoti liepos pradžioje, o procedūrą rugpjūtį daryti.
Atsakyti
Sveikutes

Norejau pasiteirauti ar leidziantis Gonapeptyl jums menesines budavo laiku? man jos kazko veluoja ir pradejau labai nerimauti blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Busimos mamytes,

norejau pasiteirauti ar kuri jusu emete nedarbinguma laikotarpiui, kuri vazinejote i PL? blush2.gif
tiksliau ar musu seimos gydytojas israsytu nedarbinguma? ar tas pazymejimas negaliotu, kadangi isvykstame uz LT ribu? g.gif

Aciu Jums smile.gif
Atsakyti
Su LT išrašytu nedarbingumu negalima vykti už LT ribų.
Atsakyti
QUOTE(arlauskute @ 2016 06 16, 15:06)
Su LT išrašytu nedarbingumu negalima vykti už LT ribų.

Mano draugas kai turėjo nedarbingumą jam liepė raštiškai pasirašyti, kad jis supranta, jog jam leidžiama vykti tik iki gydymo įstaigos ir vaistinės, priešingu atveju nedarbingumas bus anuliuotas doh.gif taikant šitą, kaip ir galima išvykti būtų - juk vykstame pas gydytojus. Kitas dalykas yra tas, kad pagal Lt įstatymus mum nedarbingumas dėl pagalbinio apvaisinimo procedūros nepriklauso (nes įstatymu iš viso šita procedūra neįtvirtinta), tai kaip ir neaktualu tada, ar galima išvykti ar ne. Jei ir išduos nedarbingumą, tai ne dėl ivf, dėl ko nors kito..
Bet šiaip man atrodo, kad tem tikrais atvejais turint nedarbingumą galima išvykti - juk žmonės sergant vyksta gydytis į užsienį ir turi nedarbingumą. Bet tikrai ne ivf atveju.

Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 06 16, 09:39)
Sveikutes

Norejau pasiteirauti ar leidziantis Gonapeptyl jums menesines budavo laiku? man jos kazko veluoja ir pradejau labai nerimauti blush2.gif  schmoll.gif

Man mm nepasirodė kai leidaus gonapeptylį ir gėriau kt. Bet kraujavau ciklo vidury.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 16, 16:31)
Mano draugas kai turėjo nedarbingumą jam liepė raštiškai pasirašyti, kad jis supranta, jog jam leidžiama vykti tik iki gydymo įstaigos ir vaistinės, priešingu atveju nedarbingumas bus anuliuotas  doh.gif  taikant šitą, kaip ir galima išvykti būtų - juk vykstame pas gydytojus. Kitas dalykas yra tas, kad pagal Lt įstatymus mum nedarbingumas dėl pagalbinio apvaisinimo procedūros nepriklauso (nes įstatymu iš viso šita procedūra neįtvirtinta), tai kaip ir neaktualu tada, ar galima išvykti ar ne. Jei ir išduos nedarbingumą, tai ne dėl ivf, dėl ko nors kito..
Bet šiaip man atrodo, kad tem tikrais atvejais turint nedarbingumą galima išvykti - juk žmonės sergant vyksta gydytis į užsienį ir turi nedarbingumą. Bet tikrai ne ivf atveju.

Ačiū smile.gif

Taip, čia labai slidus ir diskutuotinas reikalas.
Tikriausiai bus ramiausia, jei pasiimsiu kasmetines atostogas ...
Nes net neisivaizduoju kiek dar kartų reikės maždaug važiuoti. Dabar leidžiuosi Gonapeptyl, pirmadienį pradedu Gonal ir 11 cd reikia pas gydytoja.. ir klausimas kiek tuomet kartų dar teks važiuoti iki punkcijos?
Merginos, o kiek maždaug kartų jums teko važinėti ?

Papildyta:
Papildyta:
Neuzsirasiau kuriuo laiku reikia leistis GONAL?
kokiomis valandomis leidziates jus?
kazkur skaiciau, kad reikia popiet tarp 14-16 val? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mune28: 17 birželio 2016 - 09:17