Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

čia reikėtų manau su gydytoju kalbėti.. o dėl ko nori tokios schemos?
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 08, 16:58)
čia reikėtų manau su gydytoju kalbėti..  o dėl ko nori tokios schemos?

Litinus man nepasiteisino. Galvoju jeigu didesnę dozę vakarais gaut, gal jis kiltų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 08, 18:42)
Litinus man nepasiteisino. Galvoju jeigu didesnę dozę vakarais gaut, gal jis kiltų.  g.gif

O apie leidžiamą progesteroną negalvojai? Manau efektyviau negu tabletes ar žvakės
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 08, 21:39)
O apie leidžiamą progesteroną negalvojai? Manau efektyviau negu tabletes ar žvakės

Galvojau, bet LT sakė jo neparduoda. g.gif
Atsakyti
Gal bandyt prašyt mergaičių, kurios į TR skrenda blush2.gif man tai iš Rusijos parvežė 10 vnt. ampulių dėl visa ko blush2.gif

QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 08, 22:55)
Galvojau, bet LT sakė jo neparduoda.  g.gif

Atsakyti
Blossom, kaip tau sekasi? Gal jau buvai pas gydytoją ir matei savo žirniuką...? wub.gif
Atsakyti
Beje, trumpai papasakosiu savo situaciją. Žinau, kad toms, kurios domisi ir ieško info, tai yra labai naudinga, nes pati labai "gaudžiau" visas tokias žinias smile.gif
Taigi, mes jau turėjome tris vizitus į šią kliniką ir esame pradėję stimuliuotis.
Kol kas išlaidos tokios:
Konsultacijos ir tyrimai - 750 zl.
Vaistai ir papildai - 2990 zl.
Kelionės ir parkavimas - apie 90 eurų.
Lankomės pas gydytoją C. Grygoruką. Nuvykome lyg ir su neaiškios kilmės nevaisingumu, bet gydytojo teigimu, mums gali kišti koją PKS (pagal jį, yra tam tikrų požymių). Pirmas vizitas buvo 2 ciklo dieną ir labai tikėjausi, kad galėsime tą patį ciklą startuoti, bet gydytojas nusprendė, jog mėnesį skiriame pasiruošimui ir startuojame po mėnesio. Stimuliuojančių vaistų dozės, kiek suprantu, man nėra labai didelės, tačiau nemažai skirta vaistų bei papildų man ir vyrui, kad pavyktų pasiekti gerą kiaušialąsčių bei spermos kokybę.
Turime užauginę 12 folikulų. Manau, kad skaičius optimalus. Juo labiau, kad dėl mano amžiaus, bus vaisinamos tik 6 kiaušialąstės. Todėl mano atveju, itin svarbu yra ne kiekybė, o kokybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 11, 11:14)
Beje, trumpai papasakosiu savo situaciją. Žinau, kad toms, kurios domisi ir ieško info, tai yra labai naudinga, nes pati labai "gaudžiau" visas tokias žinias smile.gif
Taigi, mes jau turėjome tris vizitus į šią kliniką ir esame pradėję stimuliuotis.
Kol kas išlaidos tokios:
Konsultacijos ir tyrimai - 750 zl.
Vaistai ir papildai - 2990 zl.
Kelionės ir parkavimas - apie 90 eurų.
Lankomės pas gydytoją C. Grygoruką. Nuvykome lyg ir su neaiškios kilmės nevaisingumu, bet gydytojo teigimu, mums gali kišti koją PKS (pagal jį, yra tam tikrų požymių). Pirmas vizitas buvo 2 ciklo dieną ir labai tikėjausi, kad galėsime tą patį ciklą startuoti, bet gydytojas nusprendė, jog mėnesį skiriame pasiruošimui ir startuojame po mėnesio. Stimuliuojančių vaistų dozės, kiek suprantu, man nėra labai didelės, tačiau nemažai skirta vaistų bei papildų man ir vyrui, kad pavyktų pasiekti gerą kiaušialąsčių bei spermos kokybę.
Turime užauginę 12 folikulų. Manau, kad skaičius optimalus. Juo labiau, kad dėl mano amžiaus, bus vaisinamos tik 6 kiaušialąstės. Todėl mano atveju, itin svarbu yra ne kiekybė, o kokybė smile.gif

Labukas smile4theworld! smile.gif kokios puikios naujienos! 4u.gif Kada planuojama punkcija? Tikrai daug folikuliuku, tai manau ir galutinis rezultatas bus labai geras!!! nestuke.gif
Del papildu-mums irgi pries cikla tiek daug skyre, kad jau net grafika turejau, kada ka gerti ir su savim nesiojau doh.gif
O mes katik is Bocian-turim nuostabiu naujienu.. nestuke.gif Laukiames dvynuku ir mums jau 7 savaites!! wub.gif Tad labai-labai visoms linkiu didziausios sekmes laukiant savo stebukleliu ir tikrai rekomenduoju sia klinika, aisku dar viskas pries akis, ir mums daug teks nueiti ir del visko be galo bijau.. Bet esu labai laiminga ir tikiu kad viskas bus gerai ir pas mane ir pas jus visus! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 06 12, 22:04)
Labukas smile4theworld!  smile.gif kokios puikios naujienos! 4u.gif  Kada planuojama punkcija? Tikrai daug folikuliuku, tai manau ir galutinis rezultatas bus labai geras!!! nestuke.gif
Del papildu-mums irgi pries cikla tiek daug skyre, kad jau net grafika turejau, kada ka gerti ir su savim nesiojau doh.gif
O mes katik is Bocian-turim nuostabiu naujienu.. nestuke.gif Laukiames dvynuku ir mums jau 7 savaites!! wub.gif  Tad labai-labai visoms linkiu didziausios sekmes laukiant savo stebukleliu ir tikrai rekomenduoju sia klinika, aisku dar viskas pries akis, ir mums daug teks nueiti ir del visko be galo bijau.. Bet esu labai laiminga ir tikiu kad viskas bus gerai ir pas mane ir pas jus visus! nestuke.gif

Sveikinimai jums didžiausi! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuostabios naujienos! wub.gif Gavot tai, ko nusipelnėt už visus savo vargus smile.gif Dabar kad tik su D pagalba sklandžiai viskas sektųsi ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 12, 21:25)
Sveikinimai jums didžiausi!  4u.gif  4u.gif  4u.gif Nuostabios naujienos!  wub.gif Gavot tai, ko nusipelnėt už visus savo vargus  smile.gif Dabar kad tik su D pagalba sklandžiai viskas sektųsi ir toliau smile.gif

Tikrai taip! ax.gif nestuke.gif o kada jums punkcija?
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 06 12, 22:38)
Tikrai taip!  ax.gif  nestuke.gif o kada jums punkcija?

Greičiausiai bus savaitgalį smile.gif Merginos, o kas ten tiksliai įeina į tą pigesnę ir brangesnę procedūrą? Ar gydytojas pats pasako, kurią mums geriau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 06 12, 22:04)
Labukas smile4theworld!  smile.gif kokios puikios naujienos! 4u.gif  Kada planuojama punkcija? Tikrai daug folikuliuku, tai manau ir galutinis rezultatas bus labai geras!!! nestuke.gif
O mes katik is Bocian-turim nuostabiu naujienu.. nestuke.gif Laukiames dvynuku ir mums jau 7 savaites!! wub.gif  Tad labai-labai visoms linkiu didziausios sekmes laukiant savo stebukleliu ir tikrai rekomenduoju sia klinika, aisku dar viskas pries akis, ir mums daug teks nueiti ir del visko be galo bijau.. Bet esu labai laiminga ir tikiu kad viskas bus gerai ir pas mane ir pas jus visus! nestuke.gif

Nuostabu wub.gif

Cia tikrai pas geriausias atpildas uz visas kancias. Ir dar dvigubai!

Didziausios sekmes jums toliau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 12, 22:43)
Greičiausiai bus savaitgalį smile.gif Merginos, o kas ten tiksliai įeina į tą pigesnę ir brangesnę procedūrą? Ar gydytojas pats pasako, kurią mums geriau rinktis?

Pigesne ivf+isci. Brangesne papildomai imsi (atrenka morfologiskai sveikus spermatozoidus), embriono apdangalo (ar kaip jis vadinasi) subraizymas ir dar kazkas, bet neatimenu kas. Gydytojas po punkcijos viska paaiskina ir pasirenki ka darysi. Mum dar pries ivf sake, kad reikes imsi, tai mes nieko daugiau ir negalvojom smile.gif
Atsakyti