Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Famili @ 2016 06 06, 15:32)
O aš net nežinau, dėl to inositol'io, gert negert.. čia skaitosi berods B grupės vitaminas, ir mane labai beria nuo didesnio kiekio. Tai taip, be naudos jaučiu, ir geriu. Pageriu šiek tiek, išberia, negeriu - praieina, ir vėl pradedu gert.. vienu žodžiu belekas biggrin.gif

Aš jau nuo rugsėjo jį geriu. Taip biški su nedidelėm pertraukom ir iki apsilankymo PL tik po 1 pakelį, bet geriu. Žiūrėsim ar bus kažkiek tą kokybę paįtakojęs... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 07, 09:38)
As pas G.Mrugacz. Viena karta tik, kai jis atostogavo, buvau pas Grygoruk.
As KT geriu jau ne pirma karta, bet kad taaaip tepliotu, tai man pirma karta... Na, bet manau, kad isties taip turi but - gal per daug kokio brudo susikaupe  blush2.gif

O su gydytoju kalbėjai apie tai? Ką šis gydytojas tau sako? Ir kada dabar planuojat vizitąį PL? smile.gif
Mūsų gydytojas yra Grygorukas smile.gif
Atsakyti

O su gydytoju kalbėjai apie tai? Ką šis gydytojas tau sako? Ir kada dabar planuojat vizitąį PL? smile.gif
Mūsų gydytojas yra Grygorukas smile.gif
[/quote]
Nekalbejau. Jusu pasiskaicius ir manau, kad taip turi but smile.gif Siandien kaip tik baigiau paskutine tablete. Musu sekantis vizitas 06.17. Cia jis is karto taip paskaiciavo, tai as is anksto ir registravavausi.
Atsakyti
[quote=Dainiuske,2016 06 07, 09:55]
[/quote]
Nekalbejau. Jusu pasiskaicius ir manau, kad taip turi but smile.gif Siandien kaip tik baigiau paskutine tablete. Musu sekantis vizitas 06.17. Cia jis is karto taip paskaiciavo, tai as is anksto ir registravavausi.
[/quote]
Gal pasiskambink jam... Žinai gi, kiekvieno gydytojo nuomonė gali kažkiek skirtis. Aš nepasitikėčiau vien tik forumo nuomone smile.gif
Man irgi buvo paskaičiuota ir paskirta diena iš karto, tai jos ir nepakeitė, nepaisant visų kraujavmų ir nepasirodžiusių mm, nors kelis kartus klausiau ar nereikia pasikeisti vizito datos smile.gif
Atsakyti
skubiai ieškau crinono 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Man čia klausimas pasistojo biggrin.gif
Matau pas mus temoje ne kartą jau merginos ieško crinone. Kaip suprantu LT daktarai jį išrašo? g.gif
Pas mus tipo Lutinus?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 08, 09:15)
labas rytas  4u.gif
Man čia klausimas pasistojo  biggrin.gif
Matau pas mus temoje ne kartą jau merginos ieško crinone. Kaip suprantu LT daktarai jį išrašo?  g.gif
Pas mus tipo Lutinus?

mhm, man atrodo čia tas pats..
Ar Crinone yra pas mus vaistinėse nežinau, VK tikrai yra..
Atsakyti
Sveikutes,

norejau pasiteirauti ar dabar ivf Jus emete nedarbinguma/atostogas? rolleyes.gif
Nes man nepavyks is darvo atsiprasineti beveik kas antra diena vazineti i PL. O ir po isodinimo bijau kokia bus savijauta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 06 08, 09:48)
Sveikutes,
norejau pasiteirauti ar dabar ivf Jus emete nedarbinguma/atostogas?  rolleyes.gif
Nes man nepavyks is darvo atsiprasineti beveik kas antra diena vazineti i PL. O  ir po isodinimo bijau kokia bus savijauta?  g.gif

Aš dariau per atostogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mune28 @ 2016 06 08, 10:48)
Sveikutes,
norejau pasiteirauti ar dabar ivf Jus emete nedarbinguma/atostogas?  rolleyes.gif
Nes man nepavyks is darvo atsiprasineti beveik kas antra diena vazineti i PL. O  ir po isodinimo bijau kokia bus savijauta?  g.gif

aš neėmiau. bet man labai gerai "išpuolė" viskas, kažkaip vis šeštadieniais reikėjo atvykti. Tik du kartus važiavom paprastą dieną ir ėmėm laisvas dienas. aš tai po punkcijos būčiau labai norėjusi laisvų dienų, nes kokias 3 dienas pilvas kaip arbūzas buvo, maudė viską.. paskui palaipsniui lengvėjo, atėjus mmm atleido visiškai.. bet ir tai punkcija buvo šeštadienį, bent jau tas sunkiausias dienas į darbą nereikėjo.
atostogų gal labiau reikėtų dėl pačios emocinės būklės, jeigu darbas stresingas, kad geriau vaikščioti ir dėl nieko nestresuoti. nors man pačiai, jei atvirai, labiausiai reikėjo laisvos dienos po to kai sužinojau, jog nepavyko, visa nusibliovus dvi dienas buvau, nieko nenorėjau, pasaulis atrodė griuvo, dirbt absoliučiai nėjo. darbe jau visi matė, kad man kažkas negerai ir nelindo. kažkaip kai buvo pats ivf procesas, ypač po punkcijos, įsodinimo, tokia viltis yra, kad ir šiaip visas aplink gerai..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 08, 11:28)
aš neėmiau. bet man labai gerai "išpuolė" viskas, kažkaip vis šeštadieniais reikėjo atvykti. Tik du kartus važiavom paprastą dieną ir ėmėm laisvas dienas. aš tai po punkcijos būčiau labai norėjusi laisvų dienų, nes kokias 3 dienas pilvas kaip arbūzas buvo, maudė viską.. paskui palaipsniui lengvėjo, atėjus mmm atleido visiškai.. bet ir tai punkcija buvo šeštadienį, bent jau tas sunkiausias dienas į darbą nereikėjo.
atostogų gal labiau reikėtų dėl pačios emocinės būklės, jeigu darbas stresingas, kad geriau vaikščioti ir dėl nieko nestresuoti. nors man pačiai, jei atvirai, labiausiai reikėjo laisvos dienos po to kai sužinojau, jog nepavyko, visa nusibliovus dvi dienas buvau, nieko nenorėjau, pasaulis atrodė griuvo, dirbt absoliučiai nėjo. darbe jau visi matė, kad man kažkas negerai ir nelindo. kažkaip kai buvo pats ivf procesas, ypač po punkcijos, įsodinimo, tokia viltis yra, kad ir šiaip visas aplink gerai..

Uzjauciu, isivaizduoju kaip sunku emociskai buvo... kai tiek buna pastangu, vilciu ideta sad.gif

Man taip pat reikia vaziuoti sestadieni, bet cia po Gonalio ir jauciu, kad proceduros dar teks keleta kartu nuvaziuoti. tai iseina, kad bent jau savaites tikrai reikia..
Rodos ir skaiciau apie eiga, bet vis viena is to streso pasimetus esu blush2.gif - gydytojas paskyre atvykti 11 cd. ir sake, kad pasiplanuoti, kad gali tekti apie 2 savaites tel buti arba vazineti. Tai kaip supratau- teks lankytis dazniau iki ateis laikas leistis sprogtukus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 08, 09:15)
labas rytas  4u.gif
Man čia klausimas pasistojo  biggrin.gif
Matau pas mus temoje ne kartą jau merginos ieško crinone. Kaip suprantu LT daktarai jį išrašo?  g.gif
Pas mus tipo Lutinus?

Lutinus pas mus LT nėra, vietoje jo čia išrašo Crinone. Tai tas pats progesteronas tik kitu pavidalu: lutinus - tabletes, crinone - gelis ir žvakės
Atsakyti
Man labai idomu ar galima pvz būtų naudoti Gepretix 200mg -
Dienos max dozė yra 300mg
Tai pvz ryte kokią Lutinus
O vakare Gepretix
Išvengiant Lutinus vidurdienį
Atsakyti