Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

Sveika 4u.gif O tu FET ar jau naujam IVF važiuoji?
Atsakyti
Naujam IVF. Per pirmą (trumpas protokolas) išsistimuliavo virš 20 folikulų, bet kiaušialąstės nebuvo labai kokybiškos, todėl nešaldėm

QUOTE(elenija @ 2016 06 06, 09:39)
Sveika 4u.gif O tu FET ar jau naujam IVF važiuoji?

Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 05, 23:34)
Famili,kaip laikais? Ką planuojat?  smile.gif
Prisiminiau tavo klausimą ir šiandien Inofolico pakuotę apžiūrėjau,tai ant pačio vienos dozės pakelio parašyta kad mio-inositolis yra. Bent jau ant lenkiško Inofolico.
Papildyta:

Erute,gal tu jau po HCG...?  4u.gif

As jau po...deja bet vel nesekmingai sad.gif susirenku save ir ruosiuosi atostogom ir poilsiui nuo visko.
Atsakyti
Sveikutes,

Reikia jusu pagalbos, kadangi esu visiskai "zalia" kas liecia pasiruosima, vaistu leidima pries IVF. ax.gif
Buvau tik 1 karta PL klinikoje. Nusiveziau tyrimus, darytus LT. Pagal juos ir echo gydytojas israse nuo 21cd leistis decapeptyl, o nuo 5 iki 10 cd gonal ir 11 ciklo diena atvykti vizitui. unsure.gif
As nerimauju kada ivyksta OV leidziantis siuos vaistus- ar ji vyksta iprastai kaip ir normalu cikla, ar tik suleidus sprogtukus.. nes man vizitas 11c.d. o ovuliacija iprastai man vyksta 11-12 ciklo diena. Tai bijau, kad nebutu per velu lankytis pas gydytoja verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 06, 09:31)
Sveika 4u.gif na aš kaip ir ilsiuosi dabar, prasidėjus antram ciklui - važiuosim vėl. Tai turėtų būti maždaug rugpjūtį. Kiek Lenkijoje mokėjai už Inofolic? 1 pak. į dieną vartoji?
Aš va šito laukiu Myo Inositol  4u.gif

geriau žiūrėkit ne inofolic, o inofem, čia lygiai tas pats, bet kaina skiriasi.
http://www.aptekagem...-x-60-sasz.html

aš tai gėriau juos 9 mėnesius po pakelį į dieną. ar padėjo, nežinau, kiaušialąstes išpunktavo kokybiškas, bet čia, manau, daugiau ilgo protokolo ir arkliškų dozių vaistų nuopelnas, o ne vitaminų. šiaip ar taip, sėkingam ivf to neužteko ..

QUOTE(mune28 @ 2016 06 06, 11:22)
Sveikutes,

Reikia jusu pagalbos, kadangi esu visiskai "zalia" kas liecia pasiruosima, vaistu leidima pries IVF.  ax.gif
Buvau tik 1 karta PL klinikoje. Nusiveziau tyrimus, darytus LT. Pagal juos ir echo gydytojas israse nuo 21cd leistis decapeptyl, o nuo 5 iki 10 cd gonal ir 11 ciklo diena atvykti vizitui. unsure.gif
As nerimauju kada ivyksta OV leidziantis siuos vaistus- ar ji vyksta iprastai kaip ir normalu cikla, ar tik suleidus sprogtukus.. nes man vizitas 11c.d. o ovuliacija iprastai man vyksta 11-12 ciklo diena.  Tai bijau, kad nebutu per velu lankytis pas gydytoja  verysad.gif

o jum taikomas ilgas protokolas?
man atrodo ivf metu, o ypač, jei taikomas ilgas protokolas, viskas vyksta tik vaistų pagalba..man stimuliavo 12 dienų, sprogdukus leidausi dar po 2 dienų, jei gerai prisimenu. pasitikėkit gydytoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 06 06, 09:31)
Sveika 4u.gif na aš kaip ir ilsiuosi dabar, prasidėjus antram ciklui - važiuosim vėl. Tai turėtų būti maždaug rugpjūtį. Kiek Lenkijoje mokėjai už Inofolic? 1 pak. į dieną vartoji?
Aš va šito laukiu Myo Inositol  4u.gif

Po 2 pak. man liepė vartot per dieną. Apie 8 eur mokėjau už 20 pok.
Žiūrėk gal jums po poilsio ir nebeprireiks pl... mirksiukas.gif o mes tai vakar startavom. Žiūrėsim kaip čia seksis,nes toks įdomesnis variantas esame - aš savo mm taip ir nesulaukiau po KT doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Famili @ 2016 06 06, 09:46)
Naujam IVF. Per pirmą (trumpas protokolas) išsistimuliavo virš 20 folikulų, bet kiaušialąstės nebuvo labai kokybiškos, todėl nešaldėm

Vat man irgi sakė,kad gali būt problema kiaušialąsčių kokybėje,nes kitų problemų nemato.
Papildyta:
QUOTE(erute85 @ 2016 06 06, 09:54)
As jau po...deja bet vel nesekmingai sad.gif susirenku save ir ruosiuosi atostogom ir poilsiui nuo visko.

Erute85 4u.gif 4u.gif 4u.gif Išsiilsėk,išsiliūdėk ir kibk į naujus planus,nors dabar ir atrodo,kad nieko nebesinori... 4u.gif
Atsakyti

Žiūrėk gal jums po poilsio ir nebeprireiks pl... mirksiukas.gif o mes tai vakar startavom. Žiūrėsim kaip čia seksis,nes toks įdomesnis variantas esame - aš savo mm taip ir nesulaukiau po KT doh.gif
IR gydytojas nekreipia demesio, kad ir nera mm po kt? Jie man kazkokie keistuoliai atrodo, bet vis tiek kazkodel visur jais pasitikiu smile.gif
Atsakyti
O aš net nežinau, dėl to inositol'io, gert negert.. čia skaitosi berods B grupės vitaminas, ir mane labai beria nuo didesnio kiekio. Tai taip, be naudos jaučiu, ir geriu. Pageriu šiek tiek, išberia, negeriu - praieina, ir vėl pradedu gert.. vienu žodžiu belekas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 06, 14:39)
Žiūrėk gal jums po poilsio ir nebeprireiks pl...  mirksiukas.gif o mes tai vakar startavom. Žiūrėsim kaip čia seksis,nes toks įdomesnis variantas esame - aš savo mm taip ir nesulaukiau po KT  doh.gif
IR gydytojas nekreipia demesio, kad ir nera mm po kt? Jie man kazkokie keistuoliai atrodo, bet vis tiek kazkodel visur jais pasitikiu smile.gif

Na kreipia tą dėmesį. Juk apžiūrėjo viską ir įvertino gleivinės,gimdos,kiaušidžių būklę. Sakė būna,kad organizmas ir taip sureaguoja. Be to,aš kraujavau gerdama KT. Du kartus skambinau konsultuotis ir abu kartus man kantriai paaiškino,kad taip būna ir,kad nestresuočiau. Turiu pasitikėt gydytoju,nes kitaip bus šakės. LT besidarydama procedūras vis abejojau gydytojos sprendimais ir savigyda bei savigrauža užsiėmiau. Nieko gero iš to. Vienintelis dalykas kuo turiu užsiimti dabar - pozityvus mąstymas ir ramybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 06, 22:03)
Na kreipia tą dėmesį. Juk apžiūrėjo viską ir įvertino gleivinės,gimdos,kiaušidžių būklę. Sakė būna,kad organizmas ir taip sureaguoja. Be to,aš kraujavau gerdama KT. Du kartus skambinau konsultuotis ir abu kartus man kantriai paaiškino,kad taip būna ir,kad nestresuočiau. Turiu pasitikėt gydytoju,nes kitaip bus šakės. LT besidarydama procedūras vis abejojau gydytojos sprendimais ir savigyda bei savigrauža užsiėmiau. Nieko gero iš to. Vienintelis dalykas kuo turiu užsiimti dabar - pozityvus mąstymas ir ramybė  biggrin.gif

Supratau. Ir as dabar geriu kt ir mane baisiai nervuoja tas nemalonus tepliojimas, tai irgi visko prisigalvoju, bet pilnai pasitikiu gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 06 06, 23:14)
Supratau. Ir as dabar geriu kt ir mane baisiai nervuoja tas nemalonus tepliojimas, tai irgi visko prisigalvoju, bet pilnai pasitikiu gydytoju.

Aš pirmąkart gyvenime gėriau KT, tai man buvo didelis stresas ir dar labai prasta savijauta, bet kažkaip paskambinus gydytojui nusiramindavau. O tu pas kurį gydytoją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 06, 22:42)
Aš pirmąkart gyvenime gėriau KT, tai man buvo didelis stresas ir dar labai prasta savijauta, bet kažkaip paskambinus gydytojui nusiramindavau. O tu pas kurį gydytoją?  smile.gif

As pas G.Mrugacz. Viena karta tik, kai jis atostogavo, buvau pas Grygoruk.
As KT geriu jau ne pirma karta, bet kad taaaip tepliotu, tai man pirma karta... Na, bet manau, kad isties taip turi but - gal per daug kokio brudo susikaupe blush2.gif
Atsakyti