Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(debesyse* @ 2016 06 01, 22:43)
g.gif  man po kt prasidejo mmm po triju dienu. Ir gydytojas sake, kad praejus keliom dienom po paskutines tabletes turi prasidet kraujavimas..
Nzn, as daryciau turbut nestumo testa. Maza kas. Stebuklu buna. Jeigu neigiamas ir vis tiek neprasidetu kraujavimas, vizito nenukelciau, vaziuociau ir ziureciau ka sakys gydytojas..

Tikrai negali būti teigiamas, nes dėl visų tų tepliojimų/kraujavimų aš taip blogai jaučiausi, o dar sirgom abu su vyru, tai ND buvo minimaliau negu minimaliai doh.gif Bandysiu gal rytoj vakare pasiskambint gydytojui, jeigu nesusirgsiu... Taip nelengva mums tas laisvas dienas gaut, tai nesinori tuščiai važinėt.
Atsakyti
Merginos,

O kaip istaikot ovuliacijos diena iui procedurai kai be stimuliaciju? Kai svetur, neprivazinesi kas diena ar pora kad echo paziuretu ar jau ovuliuosi ar ne..ar as klystu?
Gal pasidalinsit patirtim... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GeraBloga @ 2016 06 02, 22:17)
Merginos,

O kaip istaikot ovuliacijos diena iui procedurai kai be stimuliaciju? Kai svetur, neprivazinesi kas diena ar pora kad echo paziuretu ar jau ovuliuosi ar ne..ar as klystu?
Gal pasidalinsit patirtim... 4u.gif

Labukas,

Ar su stimuliacija ar be su ovuliacija tas pats. Apie 10-12 ciklo diena ( turbut daktaras pasakys tiksliai kuria) nuvaziuoji pamatuoti folikulo dydi, tada skambini daktarui ir pasakai kokio dydzio folikulas. Tada daktaras pasako kada susileisti ovitrelle ir po 36 h atvaziuoji daryti IUI (tiksliai po kiek laiko atvaziuoti irgi daktaras pasako).
Atsakyti
Merginos,gal kuri nors netyčia birželio 10 d. vykstat į pl? Turiu problemą su nuvykimu,sakau gal išeitų pasikoperuot...? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 06 02, 23:20)
Labukas,

Ar su stimuliacija ar be su ovuliacija tas pats. Apie 10-12 ciklo diena ( turbut daktaras pasakys tiksliai kuria) nuvaziuoji pamatuoti folikulo dydi, tada skambini daktarui ir pasakai kokio dydzio folikulas. Tada daktaras pasako kada susileisti ovitrelle ir po 36 h atvaziuoji daryti IUI (tiksliai po kiek laiko atvaziuoti irgi daktaras pasako).

Aaa,aisku dabar, aciu! Ovitrelis darba padaro:)

Dar tik klausimas kur vykstat matuoti foliu dydzio? I ta pacia klinika ar cia savo mieste pas gine?..jei jau reikua skambinti gydytojui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GeraBloga @ 2016 06 03, 19:45)
Aaa,aisku dabar, aciu! Ovitrelis darba padaro:)

Dar tik klausimas kur vykstat matuoti foliu dydzio? I ta pacia klinika ar cia savo mieste pas gine?..jei jau reikua skambinti gydytojui... 4u.gif

As Vilniuj Maxmedoj matuoju. Cia vienintele vieta kuria radau kur moketi reikia tik uz folio matavima ir neima dar + kaip us ginekologo uz konsultacija.
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 06 01, 20:17)
Ooo..malonu, kad kažkam palikau įspūdį jog po 3 metų beveik atsimeni  biggrin.gif  ax.gif  4u.gif
Turėjau IVF - pabėgo mano lelius nukritus prg.
O Tave atsimenu iš Odisėjos niko  blush2.gif
Man atrodo kortas mečiau?  blush2.gif

Metei daug kam aha, bet aš kažkaip pabijojau blush2.gif
Aš praktiškai visas prisimenu iš to laiko kai pradėjau planuot, kažkaip matyt suartina bendros temos ir skauduliai ypač smile.gif
Dėl pabėgusio tai gaila labai, bet gerai nors užsikabino, o kitam kartui jau PRG turbūt labai stebėsit ir kelsit ir viskas išeis puikiai thumbup.gif
Aš pavartau IVF temutes irgi jau, nes tikriausiai tai mano paskutinė viltis, tik irgi dar neišeina pradėt dėl visokių niuansų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 06 03, 21:51)
As Vilniuj Maxmedoj matuoju. Cia vienintele vieta kuria radau kur moketi reikia tik uz folio matavima ir neima dar + kaip us ginekologo uz konsultacija.

Oo aciu jums! Labai naudinga informacija! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2016 06 04, 16:27)
Metei daug kam aha, bet aš kažkaip pabijojau  blush2.gif
Aš praktiškai visas prisimenu iš to laiko kai pradėjau planuot, kažkaip matyt suartina bendros temos ir skauduliai ypač smile.gif
Dėl pabėgusio tai gaila labai, bet gerai nors užsikabino, o kitam kartui jau PRG turbūt labai stebėsit ir kelsit ir viskas išeis puikiai  thumbup.gif
Aš pavartau IVF temutes irgi jau, nes tikriausiai tai mano paskutinė viltis, tik irgi dar neišeina pradėt dėl visokių niuansų smile.gif

Mano pagrindinis niuansas pinigai doh.gif
Ir žinoma neprognozuojamas vyro darbas.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Gal kurios nors turite jums nebereikalingo Crinon 8 % gelio ? Nupirkciau is jusu.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 27, 15:07)
Na ant pakuotės Inofolic anei vieno žodžio apie tai, kad sudėtyje yra mio-inositol g.gif

Famili,kaip laikais? Ką planuojat? smile.gif
Prisiminiau tavo klausimą ir šiandien Inofolico pakuotę apžiūrėjau,tai ant pačio vienos dozės pakelio parašyta kad mio-inositolis yra. Bent jau ant lenkiško Inofolico.
Papildyta:
QUOTE(erute85 @ 2016 06 03, 21:51)

Erute,gal tu jau po HCG...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 05, 23:34)
Famili,kaip laikais? Ką planuojat?  smile.gif
Prisiminiau tavo klausimą ir šiandien Inofolico pakuotę apžiūrėjau,tai ant pačio vienos dozės pakelio parašyta kad mio-inositolis yra. Bent jau ant lenkiško Inofolico.

Sveika 4u.gif na aš kaip ir ilsiuosi dabar, prasidėjus antram ciklui - važiuosim vėl. Tai turėtų būti maždaug rugpjūtį. Kiek Lenkijoje mokėjai už Inofolic? 1 pak. į dieną vartoji?
Aš va šito laukiu Myo Inositol 4u.gif
Atsakyti