QUOTE(blossomm @ 2016 05 30, 20:39)
Sveikos mergaites! bisky darbuose buvau uzsisukus, tai nespejau su forumu dariausi pakartotinai tyrimus 10dpi:
Hcg:276
Pgn:21,5
E2: 510
Skambinau gydytojui, liepe toliau gerti duphastona, lutinus, clexane ir t.t. bet mane truputi gasdina daznas pilvo maudimas, lyg sonai dilgcioja..lug ir strenos skauda, kazkaip baisu, vkr prisiskaiciau visko, tai labai issigandau ir tikiuosi ir stengiuos galvoti kad viskas bus gerai! Siandien 14 dpi, ryt eisiu pakartot tyrinus
Gydytojas liepe atvaziuot uz sav/poros sav
Tai va, tokios mano naujienos!
Kaip smile4theworld laikotes?
Hcg:276
Pgn:21,5
E2: 510
Skambinau gydytojui, liepe toliau gerti duphastona, lutinus, clexane ir t.t. bet mane truputi gasdina daznas pilvo maudimas, lyg sonai dilgcioja..lug ir strenos skauda, kazkaip baisu, vkr prisiskaiciau visko, tai labai issigandau ir tikiuosi ir stengiuos galvoti kad viskas bus gerai! Siandien 14 dpi, ryt eisiu pakartot tyrinus
Gydytojas liepe atvaziuot uz sav/poros sav
Tai va, tokios mano naujienos!
Kaip smile4theworld laikotes?
Šaunūs skaičiukai o pgn čia toks skaitosi ne per žemas? Aišku,dar nuo matavimo vienetų viskas priklauso o mes taip ir laikomės laukdami vizito į pl žiūrėsim ką pasakys ir tada arba startuosim,arba lauksim geresnių laikų...
Papildyta:
QUOTE(erute85 @ 2016 05 30, 23:16)
Sveikos merginos,
Jau buvau apstojus dalyvaiti sitoj temoj,bet vis paskaitydavau kaip kam sekasi. Ziuriu, visos su IVF uzsiemusios Bocian klinikoj Blossomm labai sveikinu su dideliais skaiciukais.
O as pati tai po 3 IUI dabar. Nebegaliu istverti to laukimo,tai galvoju parasysiu,vis tarp bendraminciu lengviau
Taip laukiu kai galesiu pasidaryti testuka, bet tuo paciu ir laaabai bijau
Sekmes visom kuo greiciau buti
Jau buvau apstojus dalyvaiti sitoj temoj,bet vis paskaitydavau kaip kam sekasi. Ziuriu, visos su IVF uzsiemusios Bocian klinikoj Blossomm labai sveikinu su dideliais skaiciukais.
O as pati tai po 3 IUI dabar. Nebegaliu istverti to laukimo,tai galvoju parasysiu,vis tarp bendraminciu lengviau
Taip laukiu kai galesiu pasidaryti testuka, bet tuo paciu ir laaabai bijau
Sekmes visom kuo greiciau buti
Sveika. Laikom kumštukus o kada testuosies ar hcg darysies? Visi trys IUI daryti pl?