Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(blossomm @ 2016 05 30, 20:39)
Sveikos mergaites! 4u.gif bisky darbuose buvau uzsisukus, tai nespejau su forumu doh.gif dariausi pakartotinai tyrimus 10dpi:
Hcg:276
Pgn:21,5
E2: 510
Skambinau gydytojui, liepe toliau gerti duphastona, lutinus, clexane ir t.t. smile.gif  bet mane truputi gasdina daznas pilvo maudimas, lyg sonai dilgcioja..lug ir strenos skauda, kazkaip baisu, vkr prisiskaiciau visko, tai labai issigandau ir tikiuosi ir stengiuos galvoti kad viskas bus gerai! Siandien 14 dpi, ryt eisiu pakartot tyrinus nestuke.gif
Gydytojas liepe atvaziuot uz sav/poros sav ax.gif
Tai va, tokios mano naujienos!
Kaip smile4theworld laikotes?

Šaunūs skaičiukai 4u.gif o pgn čia toks skaitosi ne per žemas? Aišku,dar nuo matavimo vienetų viskas priklauso smile.gif o mes taip ir laikomės laukdami vizito į pl biggrin.gif žiūrėsim ką pasakys ir tada arba startuosim,arba lauksim geresnių laikų... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erute85 @ 2016 05 30, 23:16)
Sveikos merginos,
Jau buvau apstojus dalyvaiti sitoj temoj,bet vis paskaitydavau kaip kam sekasi. Ziuriu, visos su IVF uzsiemusios Bocian klinikoj  smile.gif  Blossomm labai sveikinu su dideliais skaiciukais.
O as pati tai po 3 IUI dabar. Nebegaliu istverti to laukimo,tai galvoju parasysiu,vis tarp bendraminciu lengviau  biggrin.gif
Taip laukiu kai galesiu pasidaryti testuka, bet tuo paciu ir laaabai bijau sad.gif
Sekmes visom kuo greiciau buti  nestuke.gif

Sveika. Laikom kumštukus 4u.gif o kada testuosies ar hcg darysies? Visi trys IUI daryti pl? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 31, 07:01)
Erute85, sekmes jums didziausios!! 4u.gif Zinau, kad tai yrq sunkiausias laikas, kol sulauki rezultatu doh.gif Viskas bus gerai!! nestuke.gif o kodel jus nusprendet iui?Pas kuri gydytoja esate? smile.gif

As lankausi pas Grygoruk. IUI darau su donoru del vyro nevaisingumo ir genetiniu ligu. Tas laukimas tai siaubas. Ir laukiu ir bijau nesekmes sad.gif bet deja nuo to niekur nepabegsiu ir tada toks beviltiskumas apima sad.gif nu zodziu... nesibedavosiu,nes jei pasiseks sita zinute kvailai atrodys smile.gif
Papildyta:
Sveika. Laikom kumštukus 4u.gif o kada testuosies ar hcg darysies? Visi trys IUI daryti pl? smile.gif
[/quote]

10 dpi bus sestadienis,bet jau turbut penktadieni testuka pasidarysiu, nebeistversiu smile.gif visus savo IUI dariausi PL Bocian. Bet pirma dariau be stimuliacijos ir dar nesklandumu buvo is klinikos puses. Tai kaip bandymo dabar net neuzskaitau,bet isgyvenau pirmaji ziauriai skausmingai. Todel dabar laaaabai bandau neprisisvajoti ir realiai ziureti i situacija. Nors nelabai pavyksta sad.gif
Atsakyti
[quote=erute85,2016 05 31, 09:43]
As lankausi pas Grygoruk. IUI darau su donoru del vyro nevaisingumo ir genetiniu ligu. Tas laukimas tai siaubas. Ir laukiu ir bijau nesekmes sad.gif bet deja nuo to niekur nepabegsiu ir tada toks beviltiskumas apima sad.gif nu zodziu... nesibedavosiu,nes jei pasiseks sita zinute kvailai atrodys smile.gif
Papildyta:
[/quote]

10 dpi bus sestadienis,bet jau turbut penktadieni testuka pasidarysiu, nebeistversiu smile.gif visus savo IUI dariausi PL Bocian. Bet pirma dariau be stimuliacijos ir dar nesklandumu buvo is klinikos puses. Tai kaip bandymo dabar net neuzskaitau,bet isgyvenau pirmaji ziauriai skausmingai. Todel dabar laaaabai bandau neprisisvajoti ir realiai ziureti i situacija. Nors nelabai pavyksta sad.gif
[/quote]
Kad ir kaip sunku, rask savyje tikėjimo... 4u.gif Kartais, tik jo ir gero nusiteikimo tetrūksta iki sėkmės smile.gif
Mes irgi lankomės pas Grygoruk'ą. O kaip gydytojas pakonsultavo dėl jūsų situacijos? Pas tave pačia jokių problemų nemato?
Atsakyti

Kad ir kaip sunku, rask savyje tikėjimo... 4u.gif Kartais, tik jo ir gero nusiteikimo tetrūksta iki sėkmės smile.gif
Mes irgi lankomės pas Grygoruk'ą. O kaip gydytojas pakonsultavo dėl jūsų situacijos? Pas tave pačia jokių problemų nemato?
[/quote]

Ne,pas mane problemu beveik nera. Po 2 nesekmingo IUI ir laparoskopija pasidariau,rado endometrioze 1 stadijos,bet Grygoruk to net nesureiksmino. Pirmas IUI buvo neprofesionalus, 2 IUI stimuliavausi,bet vaistus cia LT man israse gydytoja. O dabartinis jau su stimuliacija ir stebejimu Lenkijoj. Uzaugo du folikulai, sake dvynuku tikimybe yra,tai dar labiau viltis auga smile.gif o kaip bus tai nezinia. Islauksiu, zinoma, kur gi daugiau detis smile.gif o kaip noreciau dvynuku 4u.gif Pati is dvyniu esu, zinau kaip gera tureti artima siela smile.gif
Atsakyti
[quote=erute85,2016 05 31, 11:55]
[/quote]

Ne,pas mane problemu beveik nera. Po 2 nesekmingo IUI ir laparoskopija pasidariau,rado endometrioze 1 stadijos,bet Grygoruk to net nesureiksmino. Pirmas IUI buvo neprofesionalus, 2 IUI stimuliavausi,bet vaistus cia LT man israse gydytoja. O dabartinis jau su stimuliacija ir stebejimu Lenkijoj. Uzaugo du folikulai, sake dvynuku tikimybe yra,tai dar labiau viltis auga smile.gif o kaip bus tai nezinia. Islauksiu, zinoma, kur gi daugiau detis smile.gif o kaip noreciau dvynuku 4u.gif Pati is dvyniu esu, zinau kaip gera tureti artima siela smile.gif
[/quote]
O kodėl pirmasis IUI buvo neprofesionalus? Kokiais vaistais dabar stimuliavo Grygorukas? smile.gif
Aš per pirmą IUI turėjau tik vieną folį,o per antrą - du. Tai čia geras rezultatas visai smile.gif
Atsakyti
[quote=smile4theworld,2016 05 31, 14:55]
[/quote]
O kodėl pirmasis IUI buvo neprofesionalus? Kokiais vaistais dabar stimuliavo Grygorukas? smile.gif
Aš per pirmą IUI turėjau tik vieną folį,o per antrą - du. Tai čia geras rezultatas visai smile.gif
[/quote]

Pirma IUI kai dariau, po folikulu matavimo neprisiskambinau Grygoruk,tai paskambinau i klinika. Kazkoks kitas gydytojas man pasake susileisti Ovitrelle ir kita diena atvaziuoti,tai IUI dare kai po Ovitrelle nebuvo praeje net 24h, o as dar tokia ziopla buvau kai pirmas kartas. Dabar tai jau ir pati daigiau zinau,pati isvadas pasidaryciau. Dabar zinau,kad man ovuliacija po Ovitrelle tik po 38-40 h vyksta. Tai padarius po maziau nei 24h jokio rezultato ir nebuvo.
Antra IUI su Clostilbegyd stimuliavausi,tai irgi tik vienas folis buvo.
O dabar Grygoruk sudare plana: 5 dienas Puregon +2 paskutines puregon+ Menopur.
O jus kiek IUI turejot? Kur daret?
Atsakyti
[quote=erute85,2016 05 31, 15:14]
[/quote]

Pirma IUI kai dariau, po folikulu matavimo neprisiskambinau Grygoruk,tai paskambinau i klinika. Kazkoks kitas gydytojas man pasake susileisti Ovitrelle ir kita diena atvaziuoti,tai IUI dare kai po Ovitrelle nebuvo praeje net 24h, o as dar tokia ziopla buvau kai pirmas kartas. Dabar tai jau ir pati daigiau zinau,pati isvadas pasidaryciau. Dabar zinau,kad man ovuliacija po Ovitrelle tik po 38-40 h vyksta. Tai padarius po maziau nei 24h jokio rezultato ir nebuvo.
Antra IUI su Clostilbegyd stimuliavausi,tai irgi tik vienas folis buvo.
O dabar Grygoruk sudare plana: 5 dienas Puregon +2 paskutines puregon+ Menopur.
O jus kiek IUI turejot? Kur daret?
[/quote]
Aš du IUI turėjau. Abu VK :-)
Atsakyti
Tai gerai kad tik du foliai,daugiau trijų skaito blogai,kitur net nedaro IUI.Skaito,kad nepasiseks. 4u.gif
Papildyta:
Tai gerai kad tik du foliai,daugiau trijų blogai,kitur net nedaro IUI.Skaito,kaip nepavykęs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 05 26, 11:52)
Mergaitukės...po  4u.gif  kurioms nepavyko... Einam toliau..
Blossom...įsisek kur grafkę į rūbus, kad kokia akis nenužiūrėtų. Aš rimtai...

Labuka, prisimenu tave iš planiukių, naudojaus Odisėjos niku prieš tai smile.gif vis tu žinodavai apie mėnulio dienas ir kitus burtus smile.gif
Tai jūs planuojat IVF? O gal jau darėt vieną?
debesyse, seku ir tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeilesVaikai: 01 birželio 2016 - 15:03
Merginos,nesuprantu kur mano mm... unsure.gif penktadienį išgėriau paskutinę kt,o jų dar nėr doh.gif Penktadienį mums vizitas numatytas...
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2016 06 01, 15:03)
Labuka, prisimenu tave iš planiukių, naudojaus Odisėjos niku prieš tai smile.gif vis tu žinodavai apie mėnulio dienas ir kitus burtus smile.gif
Tai jūs planuojat IVF? O gal jau darėt vieną?
debesyse, seku ir tave smile.gif

Ooo..malonu, kad kažkam palikau įspūdį jog po 3 metų beveik atsimeni biggrin.gif ax.gif 4u.gif
Turėjau IVF - pabėgo mano lelius nukritus prg.
O Tave atsimenu iš Odisėjos niko blush2.gif
Man atrodo kortas mečiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 06 01, 22:02)
Merginos,nesuprantu kur mano mm... unsure.gif penktadienį išgėriau paskutinę kt,o jų dar nėr  doh.gif  Penktadienį mums vizitas numatytas...

g.gif man po kt prasidejo mmm po triju dienu. Ir gydytojas sake, kad praejus keliom dienom po paskutines tabletes turi prasidet kraujavimas..
Nzn, as daryciau turbut nestumo testa. Maza kas. Stebuklu buna. Jeigu neigiamas ir vis tiek neprasidetu kraujavimas, vizito nenukelciau, vaziuociau ir ziureciau ka sakys gydytojas..
Atsakyti