Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(Famili @ 2016 05 27, 10:34)
Inositol (B8 vitaminas) + folio rugštis nebandei? Esu skaičius, kad pagerina kiaušialąstes. Pati dabar iš iherb.com parsisiunčiau didelę talpą inositol ir kartu geriu folio. Pas mus Lietuvoje tai vadimasi Inofolic'u. Nu bet jau kaina, tai  doh.gif pigiau siustis blush2.gif
o pas tave ciklas vyksta? reguliarus?

jo, vyksta, ir visiškai reguliarus. o ką?
man kas keista, kad kai pasidariau šitą tyrimą dvi gydytojos VK pasakė, kad čia normalus tas skaičius. nepatikėjau. kai buvau pas savo ginekologę, ji irgi pasakė, kad viskas čia gerai. pagalvojau, kad nelabai ką supranta. kai pirmą kartą atvykau į Bocian, Mrugacz matė tą tyrimą, nieko nesakė. Prieš skiriant stimuliacijai vaistus dar kartą jam jį parodžiau, pasakiau, kad žemas tas skaičius. O jis pasakė, kad čia viskas yra gerai su tuo skaičium.. Tai jau ir nebežinau ką galvoti.. Kiaušialąstes išaugino kokybiškas, tai gal nėra labai ko nerimauti.. net nežinau iš tikro ką galvoti šitu klausimu.. kažkodėl galvoju, kad nepavyko tikriausiai ne dėl to, kad skaičius mažas..

Aš irgi gėriau inofolicą 9 mėneisus. tiksliau jį gėriau 3 mėnesius pirktą lietuvoj, tada pirkau lenkijoj vieną kartą, o paskui lenkijoj pirkau inofem, 60 pakelių išėjo 55 zlotai. o sudėtis lygiai tokia pati kaip inofolico. bet net inofolic lenkijoj per pusę tai tikrai pigiau, bent jau kai kuriose vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 27, 09:34)
Inositol (B8 vitaminas) + folio rugštis nebandei? Esu skaičius, kad pagerina kiaušialąstes. Pati dabar iš iherb.com parsisiunčiau didelę talpą inositol ir kartu geriu folio. Pas mus Lietuvoje tai vadimasi Inofolic'u. Nu bet jau kaina, tai  doh.gif pigiau siustis blush2.gif

Gėriau pastoviai ir papildus. Šį kartą bandysiu žolėmis:). Prisiskaičiau kokių reikia. Važiuosiu į vaistažolių vaistinę, kad surinktų mišinį.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 27, 09:34)

LT yra pirkti inositolio. Aš gėriau atskirai jį ir folį

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 05 27, 11:50)
LT yra pirkti inositolio. Aš gėriau atskirai jį ir folį

user posted image

nežinau, ar tiesa, bet esu skaičiusi, kad atskirai geriant inozitolį ir inofolic kažkas kitaip būna (nepamenu tiksliai), ne taip gerai veikia, nes inofolic yra ne paprastas inozitolis, o kažkoks mio-inozitolis... bet skaičiau kažkur internete, taigi informacija gali būti ir nelabai teisinga..
Atsakyti
QUOTE(Monika43 @ 2016 05 27, 11:36)
Gėriau pastoviai ir papildus. Šį kartą bandysiu žolėmis:). Prisiskaičiau kokių reikia. Važiuosiu į vaistažolių vaistinę, kad surinktų mišinį.

Apie kokias zoles skaitei, kurios gerina kokybę? įdomu kas dar gerina kokybę...O nenaudojot ovaboost papildu?
Atsakyti
Išverčiau iš rusųwink.gif.
Šalavijas. Nuo graikų laikų naudojamas kaip augalinis hormonas( estrogenas). Gerina kiaušidžių veiklą, skatina folikulų augimą. 1a.š. lapų užpilti stikline verdančio vandens. Po 15 min nukošti. 1/3 stiklinės 3 kart dienoje 30 min iki valgio. 11 dienų po mėnesinių.
Takažolė. Stimuliuoja kiaušides, jaunina ląsteles, subalansuoja hormonus.
3-4 a.š. žolės 0,5 l verdančio vandens. Laikyti 4 val. Nukošti. Po 1/2 stiklinės 4 k.d. 30 min iki valgio. Galima vartoti 3 mėn. Paskui 2 mėn pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(Monika43 @ 2016 05 27, 12:45)
Išverčiau iš rusųwink.gif.
Šalavijas. Nuo graikų laikų naudojamas kaip augalinis hormonas( estrogenas). Gerina kiaušidžių veiklą, skatina folikulų augimą. 1a.š. lapų užpilti stikline verdančio vandens. Po 15 min nukošti. 1/3 stiklinės 3 kart dienoje 30 min iki valgio. 11 dienų po mėnesinių.
Takažolė. Stimuliuoja kiaušides, jaunina ląsteles, subalansuoja hormonus.
3-4 a.š. žolės 0,5 l verdančio vandens. Laikyti 4 val. Nukošti. Po 1/2 stiklinės 4 k.d. 30 min iki valgio. Galima vartoti 3 mėn. Paskui 2 mėn pertrauka.

http://sveikata.lryt...kti-dvynuku.htm

As pora arbatu uzsisakius is cia. Viena del cistu, kita pagerinti visa moteriska funkcija smile.gif Taip pat galima ir pagal uzsakyma, tik as nebeuzsakinejau, nes viskas trunka sake kelis menesius... Gal kas susidomes...
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 27, 13:00)
nežinau, ar tiesa, bet esu skaičiusi, kad atskirai geriant inozitolį ir inofolic kažkas kitaip būna (nepamenu tiksliai), ne taip gerai veikia, nes inofolic yra ne paprastas inozitolis, o kažkoks mio-inozitolis... bet skaičiau  kažkur internete, taigi informacija gali būti ir nelabai teisinga..

Na ant pakuotės Inofolic anei vieno žodžio apie tai, kad sudėtyje yra mio-inositol g.gif
Atsakyti
Blossom,kaip laikais? mirksiukas.gif laukiam naujausių žinių iš nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 30, 09:58)
Blossom,kaip laikais?  mirksiukas.gif laukiam naujausių žinių iš  nestuke.gif  biggrin.gif

Sveikos mergaites! 4u.gif bisky darbuose buvau uzsisukus, tai nespejau su forumu doh.gif dariausi pakartotinai tyrimus 10dpi:
Hcg:276
Pgn:21,5
E2: 510
Skambinau gydytojui, liepe toliau gerti duphastona, lutinus, clexane ir t.t. smile.gif bet mane truputi gasdina daznas pilvo maudimas, lyg sonai dilgcioja..lug ir strenos skauda, kazkaip baisu, vkr prisiskaiciau visko, tai labai issigandau ir tikiuosi ir stengiuos galvoti kad viskas bus gerai! Siandien 14 dpi, ryt eisiu pakartot tyrinus nestuke.gif
Gydytojas liepe atvaziuot uz sav/poros sav ax.gif
Tai va, tokios mano naujienos!
Kaip smile4theworld laikotes?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Jau buvau apstojus dalyvaiti sitoj temoj,bet vis paskaitydavau kaip kam sekasi. Ziuriu, visos su IVF uzsiemusios Bocian klinikoj smile.gif Blossomm labai sveikinu su dideliais skaiciukais.
O as pati tai po 3 IUI dabar. Nebegaliu istverti to laukimo,tai galvoju parasysiu,vis tarp bendraminciu lengviau biggrin.gif
Taip laukiu kai galesiu pasidaryti testuka, bet tuo paciu ir laaabai bijau sad.gif
Sekmes visom kuo greiciau buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2016 05 30, 22:16)
Sveikos merginos,
Jau buvau apstojus dalyvaiti sitoj temoj,bet vis paskaitydavau kaip kam sekasi. Ziuriu, visos su IVF uzsiemusios Bocian klinikoj  smile.gif  Blossomm labai sveikinu su dideliais skaiciukais.
O as pati tai po 3 IUI dabar. Nebegaliu istverti to laukimo,tai galvoju parasysiu,vis tarp bendraminciu lengviau  biggrin.gif
Taip laukiu kai galesiu pasidaryti testuka, bet tuo paciu ir laaabai bijau sad.gif
Sekmes visom kuo greiciau buti  nestuke.gif

Erute85, sekmes jums didziausios!! 4u.gif Zinau, kad tai yrq sunkiausias laikas, kol sulauki rezultatu doh.gif Viskas bus gerai!! nestuke.gif o kodel jus nusprendet iui?Pas kuri gydytoja esate? smile.gif
Atsakyti