QUOTE(Famili @ 2016 05 27, 10:34)
Inositol (B8 vitaminas) + folio rugštis nebandei? Esu skaičius, kad pagerina kiaušialąstes. Pati dabar iš iherb.com parsisiunčiau didelę talpą inositol ir kartu geriu folio. Pas mus Lietuvoje tai vadimasi Inofolic'u. Nu bet jau kaina, tai pigiau siustis
o pas tave ciklas vyksta? reguliarus?
o pas tave ciklas vyksta? reguliarus?
jo, vyksta, ir visiškai reguliarus. o ką?
man kas keista, kad kai pasidariau šitą tyrimą dvi gydytojos VK pasakė, kad čia normalus tas skaičius. nepatikėjau. kai buvau pas savo ginekologę, ji irgi pasakė, kad viskas čia gerai. pagalvojau, kad nelabai ką supranta. kai pirmą kartą atvykau į Bocian, Mrugacz matė tą tyrimą, nieko nesakė. Prieš skiriant stimuliacijai vaistus dar kartą jam jį parodžiau, pasakiau, kad žemas tas skaičius. O jis pasakė, kad čia viskas yra gerai su tuo skaičium.. Tai jau ir nebežinau ką galvoti.. Kiaušialąstes išaugino kokybiškas, tai gal nėra labai ko nerimauti.. net nežinau iš tikro ką galvoti šitu klausimu.. kažkodėl galvoju, kad nepavyko tikriausiai ne dėl to, kad skaičius mažas..
Aš irgi gėriau inofolicą 9 mėneisus. tiksliau jį gėriau 3 mėnesius pirktą lietuvoj, tada pirkau lenkijoj vieną kartą, o paskui lenkijoj pirkau inofem, 60 pakelių išėjo 55 zlotai. o sudėtis lygiai tokia pati kaip inofolico. bet net inofolic lenkijoj per pusę tai tikrai pigiau, bent jau kai kuriose vaistinėse.