Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(ailima @ 2016 05 25, 16:55)
Sveikinu!!!!!
Duphastona gal ir be recepto parduotu,esu kažkada pirkusi
PRG-progesteronas
E2-estradiolis

Sveikinimu dar nepriemu, nes dar taip viskas trapu ir ne visi tyrimai padaryti blush2.gif bet vistiek aciu uz palaikyma ir uz tyrimu pavadinimus 4u.gif
Debesyse, wub.gif pati ir apsiverkiau ir 3 kartus tikrinau tyrima negalejau patiketi.. Bet dar daug kas laukia ir net neisivaizuoju ka ir kaip toliau daryti..tikiuosi viskas bus gerai ir sulauksiu savo maziuku nestuke.gif o is taves nupirksiu vaistukus ir perduosiu tau virusiuka, kad jusu saldyti zirniukai prisitvirtintu pas mama! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 17:08)
Mergaites, tyliai-tyliai-tyliai noriu pagerinti sios temutes statistika-vkr pasidariau hcg, 8 dpi 85,9.. wub.gif  nestuke.gif negaliu patiketi....po 7 metu....
Norejau jusu uzklausti, gydytojas sake gauti recepta Lietuvoje utrogestano(zvakutes vietoje lutinus) ir duphastonui, bandysiu skambint savo gydytojai, bet gal netycia zinote kas parduoda? Gal pas kazka liko ar lutinus ar duphastonas? Buciau labai dekinga!!!
Papildyta:
Ir patarkyt, gydytojas dar sake pasidaryti penktad hcg, tada prd(?) ir estradiol (?) gal galite sutrumpininus pasakyti? As visai zalia nzn, niekada gyvenime nesidariau doh.gif

Blossomm,oi,kaip sveikinu su akį džiuginančiais skaičiukais 4u.gif wub.gif laikykit stipriai stipriai!
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 25, 18:16)
Blossomm,oi,kaip sveikinu su akį džiuginančiais skaičiukais  4u.gif  wub.gif laikykit stipriai stipriai!

Aciu-aciu!! wub.gif Dar sveikinimu nepriemu, ryt visus tyrimus dar pasidarysiu, tikiuosi viskas bus gerai ir labai, labai saugosiu savo mazylius!!! nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 19:33)
Aciu-aciu!!  wub.gif Dar sveikinimu nepriemu, ryt visus tyrimus dar pasidarysiu, tikiuosi viskas bus gerai ir labai, labai saugosiu savo mazylius!!! nestuke.gif  nestuke.gif

Nuostabu! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 19:33)
Aciu-aciu!!  wub.gif Dar sveikinimu nepriemu, ryt visus tyrimus dar pasidarysiu, tikiuosi viskas bus gerai ir labai, labai saugosiu savo mazylius!!! nestuke.gif  nestuke.gif

Tikiu,kad viskas bus gerai! Ir labai džiaugiuosi,nes tavo skaičiukai suteikia vilties besiruošiant startui smile.gif
Beje,kiek prisimenu,ir tu ir Debesyse kraujavo gerdama vaistus. Aš irgi kraujuoju gerdama KT ir leisdamasi Gonapeptylį doh.gif visą dieną šiandien ašarojau,kad gali mūsų startas nusikelt. Pasiskambinau gydytojui,sakė nebijot ir nieko nekeist.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 25, 19:44)
Tikiu,kad viskas bus gerai! Ir labai džiaugiuosi,nes tavo skaičiukai suteikia vilties besiruošiant startui smile.gif
Beje,kiek prisimenu,ir tu ir Debesyse kraujavo gerdama vaistus. Aš irgi kraujuoju gerdama KT ir leisdamasi Gonapeptylį  doh.gif visą dieną šiandien ašarojau,kad gali mūsų startas nusikelt. Pasiskambinau gydytojui,sakė nebijot ir nieko nekeist.

Taip, viskas cia gerai! As dar po to perklausiau gydytojo smile.gif niekas nenusikels, viskas bus gerai wink.gif

As tai kazkaip sunkiai siandien. Darbe sedejau ir vos tramdziau asaras..
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 18:23)
Sveikinimu dar nepriemu, nes dar taip viskas trapu ir ne visi tyrimai padaryti blush2.gif bet vistiek aciu uz palaikyma ir uz tyrimu pavadinimus 4u.gif
Debesyse,  wub.gif pati ir apsiverkiau ir 3 kartus tikrinau tyrima negalejau patiketi.. Bet dar daug kas laukia ir net neisivaizuoju ka ir kaip toliau daryti..tikiuosi viskas bus gerai ir sulauksiu savo maziuku nestuke.gif  o is taves nupirksiu vaistukus ir perduosiu tau virusiuka, kad jusu saldyti zirniukai prisitvirtintu pas mama! nestuke.gif

Ui vistiek tyliai tyliai sveikinam ir laikom kumsciukus! mirksiukas.gif gal gali primint buvusio nepastojimo priezastis?
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 17:08)
Mergaites, tyliai-tyliai-tyliai noriu pagerinti sios temutes statistika-vkr pasidariau hcg, 8 dpi 85,9.. wub.gif  nestuke.gif negaliu patiketi....po 7 metu....
Norejau jusu uzklausti, gydytojas sake gauti recepta Lietuvoje utrogestano(zvakutes vietoje lutinus) ir duphastonui, bandysiu skambint savo gydytojai, bet gal netycia zinote kas parduoda? Gal pas kazka liko ar lutinus ar duphastonas? Buciau labai dekinga!!!
Papildyta:
Ir patarkyt, gydytojas dar sake pasidaryti penktad hcg, tada prd(?) ir estradiol (?) gal galite sutrumpininus pasakyti? As visai zalia nzn, niekada gyvenime nesidariau doh.gif

na pagaliau 4u.gif pralaužėm ledus blush2.gif aš turiu lutinus 15vnt. rašyk jei reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 25, 18:44)
Beje,kiek prisimenu,ir tu ir Debesyse kraujavo gerdama vaistus. Aš irgi kraujuoju gerdama KT ir leisdamasi Gonapeptylį  doh.gif visą dieną šiandien ašarojau,kad gali mūsų startas nusikelt. Pasiskambinau gydytojui,sakė nebijot ir nieko nekeist.

Cia tikrai neturetum kuo bijoti, labai normalu, kad kazkiek teplioja/kraujuoja. As irgi persigandus buvau, gydytojui net kelis kartus skambinau, bet tikrai sake viskas bus gerai ir taip tikrai gali buti! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 25, 19:04)
Taip, viskas cia gerai! As dar po to perklausiau gydytojo smile.gif niekas nenusikels, viskas bus gerai wink.gif

Laikykis Debesyse, viskas pries akis! nestuke.gif as irgi po pirmo ivf labai sunkiai laikiausi, bet vistiek teko surinkti save ir eiti vel i preki, tai man prireike net 3 metu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2016 05 25, 19:04)
Ui vistiek tyliai tyliai sveikinam ir laikom kumsciukus! mirksiukas.gif gal gali primint buvusio nepastojimo priezastis?

Aciuu!! blush2.gif as irgi taip tyliai-tyliai dziaugiuos! Tikiuosi uzderes musu temute!!! nestuke.gif
Musu buvo neaiskios kilmes nevaisingumas, pas mane lyg endo I stadijos, bet nemanau kad cia butu priezastis. Turejau 1 laparaskopija, 6 Iui, 2 ivf ir dar visokiausiu gydymu, jau 7 metai gydemes viska, kas tik imanoma doh.gif o siaip kai bendravau Bocian klinikoje su embriologu, jis sake kad mano storas kiausialasciu dangalas, del to spermatozoidas nesugeba pats prasiskverbti, jeigu teisingai supratau mirksiukas.gif tai ir dare man ivf+icsi+assisted hatching ir SV. Tai gal tqi is tikruju yra priezastis..
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 16:08)
Papildyta:

Labai nuosirdziai dziaugiuosi ir is visu jegu laikau suspaudus kumstukus kad pasisektu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 25, 20:04)

Na tikiuosi,kad viskas taip ir bus. Gydytojas ir jūs nuraminot mane 4u.gif o tai mm ateis normalios?
Debesyse,laikykis group.gif tiesiog dabar reikės išsiverkt,išsiliūdėt,truputį leist organizmui ir emocijoms pailsėt ir su naujom jėgom važiuot i susitikimą su savo snaigučiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 26, 07:55)
Na tikiuosi,kad viskas taip ir bus. Gydytojas ir jūs nuraminot mane  4u.gif o tai mm ateis normalios?
Debesyse,laikykis  group.gif tiesiog dabar reikės išsiverkt,išsiliūdėt,truputį leist organizmui ir emocijoms pailsėt ir su naujom jėgom važiuot i susitikimą su savo snaigučiais  mirksiukas.gif

man asmeniškai buvo taip, kad baigus gert KT man prasidėjo kraujavimas, truko kaip visada, 5 ar 6 dienas, tada nuo 7 dienos pradėjo stimuliuoti ir antrą stimuliacijos dieną pradėjau kraujuoti, vėl kraujavau 5-6 dienas. tai turėjau kaip ir dvejas mėnesines iš eilės. ir gydytojas sakė, kad tai absoliučiai normalu.. tai po to daugiau ir nebesigilinau..

o to emocinio pagerėjimo aš jau nebežinau kada tikėtis. aišku, kiek čia laiko tepraėjo. šiandien net pėsti į darbą ėjau, galvojau prasieisiu, gal kažkaip geriau bus. kur tau, ėjau ir visą laiką galvojau, kaip čia labai nebliaut, nes kažkaip nekaip atrodysiu darbe nusibliovus.. tikiuosi praeis šitas košmaras. ir greitai..
Atsakyti