QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 25, 18:44)
Tikiu,kad viskas bus gerai! Ir labai džiaugiuosi,nes tavo skaičiukai suteikia vilties besiruošiant startui
Beje,kiek prisimenu,ir tu ir Debesyse kraujavo gerdama vaistus. Aš irgi kraujuoju gerdama KT ir leisdamasi Gonapeptylį
visą dieną šiandien ašarojau,kad gali mūsų startas nusikelt. Pasiskambinau gydytojui,sakė nebijot ir nieko nekeist.
Cia tikrai neturetum kuo bijoti, labai normalu, kad kazkiek teplioja/kraujuoja. As irgi persigandus buvau, gydytojui net kelis kartus skambinau, bet tikrai sake viskas bus gerai ir taip tikrai gali buti!
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 25, 19:04)
Taip, viskas cia gerai! As dar po to perklausiau gydytojo
niekas nenusikels, viskas bus gerai
As tai kazkaip sunkiai siandien. Darbe sedejau ir vos tramdziau asaras..
Laikykis Debesyse, viskas pries akis!
as irgi po pirmo ivf labai sunkiai laikiausi, bet vistiek teko surinkti save ir eiti vel i preki, tai man prireike net 3 metu
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2016 05 25, 19:04)
Ui vistiek tyliai tyliai sveikinam ir laikom kumsciukus!
gal gali primint buvusio nepastojimo priezastis?
Aciuu!!
as irgi taip tyliai-tyliai dziaugiuos! Tikiuosi uzderes musu temute!!!
Musu buvo neaiskios kilmes nevaisingumas, pas mane lyg endo I stadijos, bet nemanau kad cia butu priezastis. Turejau 1 laparaskopija, 6 Iui, 2 ivf ir dar visokiausiu gydymu, jau 7 metai gydemes viska, kas tik imanoma
o siaip kai bendravau Bocian klinikoje su embriologu, jis sake kad mano storas kiausialasciu dangalas, del to spermatozoidas nesugeba pats prasiskverbti, jeigu teisingai supratau
tai ir dare man ivf+icsi+assisted hatching ir SV. Tai gal tqi is tikruju yra priezastis..