Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

QUOTE(debesyse* @ 2016 05 25, 09:58)
o man dar nieko - vos vos pateplioja ir tiek.. greičiau jau prasidėtų, pasibaigtų ir galėčiau toliau planuoti viską. man reikia plano, aš kitaip negaliu ramiai gyventi biggrin.gif

jo, gal dėl vyro turto ir nepavyko apvaisinti ir kitų likusių. bet čia jau niekada nesužinosim kodėl. ir iš tikro nesvarbu.. man apskritai mistika su ta mano vyro spermograma - prieš metus buvo ideali, sveikų buvo gal 50 proc., kiekis daugiau nei pakankamas, nu viskas puikiai. o po metų absoliučiai blogai, viskas, sveikų 0 proc. nežinau kaip taip gali būti. bet yra. tai ką jau..

dabar svarbiausia, kad snaigutės būtų pakankamai stiprios, sėkmingai atitirptų ir prigytų..

Man panašiai. Nors gydytojas liepė ilsėtis dabar ir negalvoti apie tai, bet turiu turėti planą ateičiai, man tada žymiai paprasčiau lotuliukas.gif o dėl spermogramos, gal ji tokiu pat stebuklingu būtų gali pagerėti? blush2.gif o ne analizavot, kas pasikeitė gyvenime jo, dėl ko galėjo suprastėti? g.gif

QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 25, 10:06)
O kokybė kiaušialąsčių - ilgame protokole tikrai išgaunama  thumbup.gif  dėl to ir mes bandysim jį 4u.gif
Gal galit man tundrai paaiskint kuo skiriasi trumpasis ir ilgasis protokolai? Jau zinau tiek, kad ilgaji taiko gerinant kiausialasciu kokybe. Bet kuo jie skiriasi? Be laiko, zinoma smile.gif

Vienu žodžiu, jei trumpai tai:
trumpas protokolas - stimuliuojama vaistais + organizmo pagalba = sunkiau suvaldyti folių augimą, nes dalyvauja procese ir tavo organizmas, užauga folikulai skirtingų dydžių, kai daroma punkcija (nusttaoma pagal didesnius folius) , like ne visada būna subrendę jau.
ilgas protokolas - tavo organizmas visiškai atjungiamas, ir stimuliacija vyksta tik vaistų pagalba, todėl lengviau sukontroliuoti folių augimą. Jie būna vienodo dyžio maždaug, geresnės kokybės.
Atsakyti

Vienu žodžiu, jei trumpai tai:
trumpas protokolas - stimuliuojama vaistais + organizmo pagalba = sunkiau suvaldyti folių augimą, nes dalyvauja procese ir tavo organizmas, užauga folikulai skirtingų dydžių, kai daroma punkcija (nusttaoma pagal didesnius folius) , like ne visada būna subrendę jau.
ilgas protokolas - tavo organizmas visiškai atjungiamas, ir stimuliacija vyksta tik vaistų pagalba, todėl lengviau sukontroliuoti folių augimą. Jie būna vienodo dyžio maždaug, geresnės kokybės.
[/quote]
Aga... O tas ilgasis protokolas kiek gali trukt?
Atsakyti
bent taip rašo, jog 40-50 dienų, bet čia manau individualus dalykas. prasideda ilgasis protokolas nuo ciklo galo (~20-25CD)
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 25, 10:40)
bent taip rašo, jog 40-50 dienų, bet čia manau individualus dalykas. prasideda ilgasis protokolas nuo ciklo galo (~20-25CD)

Aciu! Jau aiskiau smile.gif
Atsakyti
Labas,
kokiu numeriu skambinot į kliniką? nes bandžiau skambinti visais iš eilės tinklalapyje duotais, tai net nesujungdavo, kažkurio numerio vienoje vietoje vienoks kodas, prie kontaktų jau kitoks g.gif. Tik į nurodytą mobilų prisiskambinau, nustebau kad vyriškas balsas atsiliepė, o ne sesutės, tai pasirodo pačiam Mrugač prisiskambinau biggrin.gif. Važiuosim kitą savaitę pirmai konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2016 05 25, 11:25)
Labas,
kokiu numeriu skambinot į kliniką? nes bandžiau skambinti visais iš eilės tinklalapyje duotais, tai net nesujungdavo, kažkurio numerio vienoje vietoje vienoks kodas, prie kontaktų jau kitoks  g.gif. Tik į nurodytą mobilų prisiskambinau, nustebau kad vyriškas balsas atsiliepė, o ne sesutės, tai pasirodo pačiam Mrugač prisiskambinau  biggrin.gif. Važiuosim kitą savaitę pirmai konsultacijai.

Jei is mobilaus skambint, tai +48857447700. Tikrai atsiliepia smile.gif Cia registratura.
Atsakyti
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 25, 12:27)
Jei is mobilaus skambint, tai +48857447700. Tikrai atsiliepia smile.gif Cia registratura.

Iš kart bandžiau šituo bent kelis kartus, bet net 'šaukimo' signalo nebuvo g.gif, tylu tylu, po kurio laiko atsijungia.. tik dabar pamačiau kad kitoje vietoje šitas numeris be tarptautinio kodo, iš to jaudulio ir tuo tiesiog taip skambinau doh.gif ir dar galvoju numeris lyg ir tas pats, bet kodai skiriasi blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2016 05 25, 11:29)
Man panašiai. Nors gydytojas liepė ilsėtis dabar ir negalvoti apie tai, bet turiu turėti planą ateičiai, man tada žymiai paprasčiau lotuliukas.gif o dėl spermogramos, gal ji tokiu pat stebuklingu būtų gali pagerėti? blush2.gif o ne analizavot, kas pasikeitė gyvenime jo, dėl ko galėjo suprastėti? g.gif 

neturiu supratimo, nes niekas nepasikeitė. MB niekada nerūkė, alkoholio iš esmės irgi negeria, šiek tiek sportuoja, žiūrim ką valgom ir pan. nerandu jokio logiško paaiškinimo.

QUOTE(Famili @ 2016 05 25, 11:40)

mano ilgas protokolas buvo toks, kad prasidėjus mmm nuo 3 ciklo dienos gėriau KT, po to 18 ciklo dieną suleido vaistus į užpakalį (neklausiau kokius, bet kaip suprantu tuos stabdančius veiklą), tada dar po dviejų savaičių pradėjo stimuliuoti, stimuliavo 12 dienų ir tada toliau jau kaip visoms..
Atsakyti
Aš irgi šį mėnesį geriu KT bei glucophage. Ir nuo 17 ciklo dienos pradėjau leistis gonapeptyl. Man lyg ir sakė,kad taikys "short protocol",bet man kažkaip tai panašu į ilgą... Gal aš ne taip kažką supratau? g.gif
Atsakyti
Mergaites, tyliai-tyliai-tyliai noriu pagerinti sios temutes statistika-vkr pasidariau hcg, 8 dpi 85,9.. wub.gif nestuke.gif negaliu patiketi....po 7 metu....
Norejau jusu uzklausti, gydytojas sake gauti recepta Lietuvoje utrogestano(zvakutes vietoje lutinus) ir duphastonui, bandysiu skambint savo gydytojai, bet gal netycia zinote kas parduoda? Gal pas kazka liko ar lutinus ar duphastonas? Buciau labai dekinga!!!
Papildyta:
Ir patarkyt, gydytojas dar sake pasidaryti penktad hcg, tada prd(?) ir estradiol (?) gal galite sutrumpininus pasakyti? As visai zalia nzn, niekada gyvenime nesidariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 17:08)
Mergaites, tyliai-tyliai-tyliai noriu pagerinti sios temutes statistika-vkr pasidariau hcg, 8 dpi 85,9.. wub.gif  nestuke.gif negaliu patiketi....po 7 metu....
Norejau jusu uzklausti, gydytojas sake gauti recepta Lietuvoje utrogestano(zvakutes vietoje lutinus) ir duphastonui, bandysiu skambint savo gydytojai, bet gal netycia zinote kas parduoda? Gal pas kazka liko ar lutinus ar duphastonas? Buciau labai dekinga!!!
Papildyta:
Ir patarkyt, gydytojas dar sake pasidaryti penktad hcg, tada prd(?) ir estradiol (?) gal galite sutrumpininus pasakyti? As visai zalia nzn, niekada gyvenime nesidariau doh.gif

Nuostabu! Net asarot pradejau wub.gif saugok labai mazutelius!
As turiu likusiu vaistuku, grisiu namo parasysiu tiksliai kiek ir ko turiu..
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 25, 17:08)
Mergaites, tyliai-tyliai-tyliai noriu pagerinti sios temutes statistika-vkr pasidariau hcg, 8 dpi 85,9.. wub.gif  nestuke.gif negaliu patiketi....po 7 metu....

Sveikinu!!!!!
Duphastona gal ir be recepto parduotu,esu kažkada pirkusi
PRG-progesteronas
E2-estradiolis
Atsakyti