QUOTE(debesyse* @ 2016 05 25, 09:58)
o man dar nieko - vos vos pateplioja ir tiek.. greičiau jau prasidėtų, pasibaigtų ir galėčiau toliau planuoti viską. man reikia plano, aš kitaip negaliu ramiai gyventi
jo, gal dėl vyro turto ir nepavyko apvaisinti ir kitų likusių. bet čia jau niekada nesužinosim kodėl. ir iš tikro nesvarbu.. man apskritai mistika su ta mano vyro spermograma - prieš metus buvo ideali, sveikų buvo gal 50 proc., kiekis daugiau nei pakankamas, nu viskas puikiai. o po metų absoliučiai blogai, viskas, sveikų 0 proc. nežinau kaip taip gali būti. bet yra. tai ką jau..
dabar svarbiausia, kad snaigutės būtų pakankamai stiprios, sėkmingai atitirptų ir prigytų..
jo, gal dėl vyro turto ir nepavyko apvaisinti ir kitų likusių. bet čia jau niekada nesužinosim kodėl. ir iš tikro nesvarbu.. man apskritai mistika su ta mano vyro spermograma - prieš metus buvo ideali, sveikų buvo gal 50 proc., kiekis daugiau nei pakankamas, nu viskas puikiai. o po metų absoliučiai blogai, viskas, sveikų 0 proc. nežinau kaip taip gali būti. bet yra. tai ką jau..
dabar svarbiausia, kad snaigutės būtų pakankamai stiprios, sėkmingai atitirptų ir prigytų..
Man panašiai. Nors gydytojas liepė ilsėtis dabar ir negalvoti apie tai, bet turiu turėti planą ateičiai, man tada žymiai paprasčiau o dėl spermogramos, gal ji tokiu pat stebuklingu būtų gali pagerėti? o ne analizavot, kas pasikeitė gyvenime jo, dėl ko galėjo suprastėti?
QUOTE(Dainiuske @ 2016 05 25, 10:06)
O kokybė kiaušialąsčių - ilgame protokole tikrai išgaunama dėl to ir mes bandysim jį
Gal galit man tundrai paaiskint kuo skiriasi trumpasis ir ilgasis protokolai? Jau zinau tiek, kad ilgaji taiko gerinant kiausialasciu kokybe. Bet kuo jie skiriasi? Be laiko, zinoma
Gal galit man tundrai paaiskint kuo skiriasi trumpasis ir ilgasis protokolai? Jau zinau tiek, kad ilgaji taiko gerinant kiausialasciu kokybe. Bet kuo jie skiriasi? Be laiko, zinoma
Vienu žodžiu, jei trumpai tai:
trumpas protokolas - stimuliuojama vaistais + organizmo pagalba = sunkiau suvaldyti folių augimą, nes dalyvauja procese ir tavo organizmas, užauga folikulai skirtingų dydžių, kai daroma punkcija (nusttaoma pagal didesnius folius) , like ne visada būna subrendę jau.
ilgas protokolas - tavo organizmas visiškai atjungiamas, ir stimuliacija vyksta tik vaistų pagalba, todėl lengviau sukontroliuoti folių augimą. Jie būna vienodo dyžio maždaug, geresnės kokybės.