vakar kartu su hcg pasidariau ir prg tyrimą. atsakymas tik šiandien atėjo. tai prg 25,96 nmol/l. prieš savaitę buvo 94 nmol/l..
Tai tiesiog galvoju, prg toks žemas, nes embrionai neįsitvirtino? ar vaistų organizmas nebesisavino? kažkaip galvojau, kad prg aukštas ir toliau laikosi.. nieko nebesuprantu..
Man žinok irgi dėl prg daug klausimų, bet gydytojas jų neakcentavo nes kai pasidariau pirmą kartą jis buvo beiveik 500, antrą kartą 145, kai dariau kartu su HCG - 295. Kažkaip įdomiai busi pas gydytoją - užklausk, gal atsakys tau
Papildyta:
Kiek supratau iš kainininko, tai perkėlimas šaldytų embrionų 1200PLN. Palyginus su visą procedūra - "kapeikos"
Papildyta:
Kiek supratau iš kainininko, tai perkėlimas šaldytų embrionų 1200PLN. Palyginus su visą procedūra - "kapeikos"
debesyse* kiek už šaldymą mokėjot viso?
QUOTE(Famili @ 2016 05 24, 15:26)
debesyse* kiek už šaldymą mokėjot viso?
500 zlotų už embrionų šaldymą ir 500 zlotų už kiaušialąsčių. iš viso 1000 zlotų. čia metams laiko..
Papildyta:
QUOTE(Famili @ 2016 05 24, 15:10)
Man žinok irgi dėl prg daug klausimų, bet gydytojas jų neakcentavo nes kai pasidariau pirmą kartą jis buvo beiveik 500, antrą kartą 145, kai dariau kartu su HCG - 295. Kažkaip įdomiai busi pas gydytoją - užklausk, gal atsakys tau
Papildyta:
Papildyta:
aš irgi taip suprantu iš kainininko. VK mačiau 400 Eur kianuoja šaldytų embrionų atšildymas ir įkėlimas.. su visa ivf tikrai čia beveik nieko.. tiesa, tikriausiai vaistai dar nemažai kainuos. bet vis tiek.. Kad tik tos snaigutės būtų stiprios dabar. Ačiū Dievui, bent jas turiu.. nes iš karto visą pilną ivf kažin ar daryčiau.. nors prieš darant pirmą kartą kalbėjom apie tai, kad jei reikės, darysim iš karto ir antrą. tiesa, tas reikės, tai jeigu dėl medicininių dalykų, senkančio rezervo ir pan. mum kad ir tie 3000 Eur yra labai dideli pinigai, nei per du, nei per keturis mėnesius tiek tikrai nesutaupom..
Sveikos mergaites, labai gaila kad debesytei nepavyko, sunkus sis kelias, bet svarbiausia nenuleisti ranku. Man taip pat nepavyko is pirmo karto, tik snaigutes pasiemus ivyko kibimas. O dabar surasysiu kaip bocian daro snaiguciu isodinima. Po nepavykusio ivf as padariau vieno men pertrauka. Ruosiantis snaiguciu isodinimui i klinika reikejo atvykti antra arba trecia menesiniu diena, patikrino ar nera cistu ir skyre vaistus: lutinus, estroferm ir duphastona. Antra karta atvykau apziurejo ir paskaiciavo kada bus isidinimas. Snaigutes jie isidina naturaliame cikle pagal ovuliacija. Isodinimo procedura yra visiskai paprasta, po jos reikia tiesiig ramiai paguleti ir viskas. Dabar neatsimenu kiek mokejau uz saldytu embrionu isidinima, bet turi skelbti tinklapyje, prie sios kainos papildomai prisidejo man dvi konsultacijis ir vaistukai. Ateityje jeigu reiktu kartoti ivf tai is karto po skatinimu nedaryciau isodinimo, nes kiek teko dometis saldytu embriinai kur kas geriau isitvirtina, taip oat ir organizmas buna atsigaves po visu skatinimu. Sekmes ir laikykites mergaites.
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 23, 17:16)
13 dpi <1..
Mergyt,laikykis Ech,kaip gaila... kažkaip net baisu startuot,kai tokie dalykai dedasi
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 24, 15:43)
500 zlotų už embrionų šaldymą ir 500 zlotų už kiaušialąsčių. iš viso 1000 zlotų. čia metams laiko..
O kaip yra su kiausialasciu saldymu ir apsivaiisinimo tikimybe atsildant? Kazkaip dar neteko tuo pasidomet. Gal jus jau turit kokios info sukaupe?
Kiek teko domėtis rusų forumuose, tai nelabai geras procentas ir deja nedidelė tikimybė, kad atšilus jį apsivaisins.. Mums gydytojas irgi sakė, tą patį. Aišku, jei mano rezervas būtų nedidelis, šaldyčiau. Beto po trumpo protokolo mano "turtas" nebuvo super kokybės
QUOTE(Famili @ 2016 05 24, 23:53)
Kiek teko domėtis rusų forumuose, tai nelabai geras procentas ir deja nedidelė tikimybė, kad atšilus jį apsivaisins.. Mums gydytojas irgi sakė, tą patį. Aišku, jei mano rezervas būtų nedidelis, šaldyčiau. Beto po trumpo protokolo mano "turtas" nebuvo super kokybės
Aišku. Ačiū už atsakymą
Man tai taip teplioja,jog bijau,kad sugrius mūsų visi birželio planai...
QUOTE(smile4theworld @ 2016 05 24, 23:05)
Mergyt,laikykis Ech,kaip gaila... kažkaip net baisu startuot,kai tokie dalykai dedasi
Papildyta:
O kaip yra su kiausialasciu saldymu ir apsivaiisinimo tikimybe atsildant? Kazkaip dar neteko tuo pasidomet. Gal jus jau turit kokios info sukaupe?
Papildyta:
jei atvirai, nesidomėjau. bet mano rezervas mažas, todėl nusprendėm šaldyt. duok Dieve, kad neprireiktų tų kiaušialąsčių.. bet dėl visa ko, geriau tegu būna.. aš prieš ivf galvojau, kad gal mano kiaušialąstės yra blogos kokybės, nes rezervas mažas, gal gerosios jau išnaudotos. bet iš 11 folikulų 10 buvo kiaušialąstės ir 9 iš jų buvo geros kokybės. iš karto po punkcijos gydytojas sakė, kad apvaisinimui atrinks geriausias kiaušialąstes, o šaldys tik tuo atveju, jeigu likusios bus geros kokybės. prieš įsodinimą embriologas sakė, kad tos trys likusios buvo geros ir "vertos" šaldymo.. nors iš atrinktų 6 apsivaisino tik 4. bet kodėl, nežinau.. būtų gerai net nesužinot, ar tos likusios užšaldytos apsivaisintų.. kad užtektų snaigučių..
Apsivaisinime dalyvauja gi ne tik tavo kiaušialąstė, bet ir vyro "turtas".. o kiek pamenu pas jus su morfologija nelabai kokie reikalai tai gali ir šitas dalykas turėti įtakos. O kokybė kiaušialąsčių - ilgame protokole tikrai išgaunama dėl to ir mes bandysim jį o man dar valosi viskas, nuo penktadienio ir taip sakyčiau gausiai, tikiuosi šiandien jau bus mažiau
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 25, 08:17)
jei atvirai, nesidomėjau. bet mano rezervas mažas, todėl nusprendėm šaldyt. duok Dieve, kad neprireiktų tų kiaušialąsčių.. bet dėl visa ko, geriau tegu būna.. aš prieš ivf galvojau, kad gal mano kiaušialąstės yra blogos kokybės, nes rezervas mažas, gal gerosios jau išnaudotos. bet iš 11 folikulų 10 buvo kiaušialąstės ir 9 iš jų buvo geros kokybės. iš karto po punkcijos gydytojas sakė, kad apvaisinimui atrinks geriausias kiaušialąstes, o šaldys tik tuo atveju, jeigu likusios bus geros kokybės. prieš įsodinimą embriologas sakė, kad tos trys likusios buvo geros ir "vertos" šaldymo.. nors iš atrinktų 6 apsivaisino tik 4. bet kodėl, nežinau.. būtų gerai net nesužinot, ar tos likusios užšaldytos apsivaisintų.. kad užtektų snaigučių..
QUOTE(Famili @ 2016 05 25, 09:41)
Apsivaisinime dalyvauja gi ne tik tavo kiaušialąstė, bet ir vyro "turtas".. o kiek pamenu pas jus su morfologija nelabai kokie reikalai tai gali ir šitas dalykas turėti įtakos. O kokybė kiaušialąsčių - ilgame protokole tikrai išgaunama dėl to ir mes bandysim jį o man dar valosi viskas, nuo penktadienio ir taip sakyčiau gausiai, tikiuosi šiandien jau bus mažiau
o man dar nieko - vos vos pateplioja ir tiek.. greičiau jau prasidėtų, pasibaigtų ir galėčiau toliau planuoti viską. man reikia plano, aš kitaip negaliu ramiai gyventi
jo, gal dėl vyro turto ir nepavyko apvaisinti ir kitų likusių. bet čia jau niekada nesužinosim kodėl. ir iš tikro nesvarbu.. man apskritai mistika su ta mano vyro spermograma - prieš metus buvo ideali, sveikų buvo gal 50 proc., kiekis daugiau nei pakankamas, nu viskas puikiai. o po metų absoliučiai blogai, viskas, sveikų 0 proc. nežinau kaip taip gali būti. bet yra. tai ką jau..
dabar svarbiausia, kad snaigutės būtų pakankamai stiprios, sėkmingai atitirptų ir prigytų..
O kokybė kiaušialąsčių - ilgame protokole tikrai išgaunama dėl to ir mes bandysim jį
Gal galit man tundrai paaiskint kuo skiriasi trumpasis ir ilgasis protokolai? Jau zinau tiek, kad ilgaji taiko gerinant kiausialasciu kokybe. Bet kuo jie skiriasi? Be laiko, zinoma
Gal galit man tundrai paaiskint kuo skiriasi trumpasis ir ilgasis protokolai? Jau zinau tiek, kad ilgaji taiko gerinant kiausialasciu kokybe. Bet kuo jie skiriasi? Be laiko, zinoma