Įkraunama...
Įkraunama...

BOCIAN nevaisingumo klinika Lenkijoje

Labas vakaras,

jungiuosi ir as i jusu gretas..uzsiregistravau i sia klinika, patekau pas daktara Bartosz Pietrzycki...perskaiciau sia tema, bet neradau, kad kuri butumete pas ji papuolusi...pradejau nerimauti...Gal ka nors apie ji girdejote??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jonė34 @ 2016 05 20, 22:37)
Labas vakaras,

jungiuosi ir as i jusu gretas..uzsiregistravau i sia klinika, patekau pas daktara Bartosz Pietrzycki...perskaiciau sia tema, bet neradau, kad kuri butumete pas ji papuolusi...pradejau nerimauti...Gal ka nors apie ji  girdejote??? doh.gif

Sveika atvykus i musu skyreli! 4u.gif Paziurek praeitoje temoje, tikrai skaiciau, kad pas ji musu mergaites buvo smile.gif
Sekmes startuojant! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 20, 20:58)
Mergaites, uzduosiu durna klausima, o kur galima pasidaryti hcg tyrima? Ir kiek mazdaug kainuoja? Domintu Vilnius smile.gif
Gyvenime nesu darius, tai ir neisivaizduoju kur padaryti..

Dariaus synlab. Jie yra keliose vietose Vilniuj, tik pas juos brangoka...
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 20, 20:58)
Mergaites, uzduosiu durna klausima, o kur galima pasidaryti hcg tyrima? Ir kiek mazdaug kainuoja? Domintu Vilnius smile.gif
Gyvenime nesu darius, tai ir neisivaizduoju kur padaryti..

Sos diagnostika Viršuliškėse 4u.gif
Famili..užjaučiu.. Džiaugiuosi, kad atsigavai. Aš iki šiol depresuoju ir vyras pasakė kol nepraeis - jokių IVF.

BEJE... Kiek laiko iki IVF galima naudoti vitaminą D?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 05 21, 11:35)
Sos diagnostika Viršuliškėse  4u.gif
Famili..užjaučiu.. Džiaugiuosi, kad atsigavai. Aš iki šiol depresuoju ir vyras pasakė kol nepraeis - jokių IVF.

Man pries pradedant ivf padare vitamino D tyrima, zemiau normos buvo. Israse naudoti ir naudoju iki dabar..
Atsakyti
Merginos,kurios leidotės Gonapeptylį 4u.gif kaip reikiai jį leistis - ar kiekvieną dieną panašiu laiku? Gal dar kažką reikia žinot jį leidžiantis?
Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 05 21, 10:35)
Sos diagnostika Viršuliškėse  4u.gif

Aciu, mergaites uz patarimus! :)Laikykis, zydroji svajone, reikia truputi laiko ir vel startuoti, kol organizmas imlis ir daug hormonu, nes su ilgom pertraukom dar sunkiau, viska is naujo.. As dabar po 2 metu kartuoju, tai belenkaip sunku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blossomm: 21 gegužės 2016 - 16:48
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 21, 11:50)
Man pries pradedant ivf padare vitamino D tyrima, zemiau normos buvo. Israse naudoti ir naudoju iki dabar..

Debesysee, kaip tavo savijauta? Lada darysi hcg? Gal jau koki testuka pagadinai? ax.gif
Man tai labai maudzia pilva, suka, burbuliuoja ten viskas, atrodo lyg tuoj susirgsuu.. Kazkox keistas jausmas..pilvukas dar vis issiputes, nors sian jau 5 dpi,!ir lyg skaudena verysad.gif gal man hyperstimuliacija kokia...o dar vis norejau uzklaust mergaiciu, o kaip su smileysex.gif: po isodinimo? Nelabai patartina jauciu? Plius tuos zvakutes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 21, 17:20)
Debesysee, kaip tavo savijauta? Lada darysi hcg? Gal jau koki testuka pagadinai? ax.gif
Man tai labai maudzia pilva, suka, burbuliuoja ten viskas, atrodo lyg tuoj susirgsuu.. Kazkox keistas jausmas..pilvukas dar vis issiputes, nors sian jau 5 dpi,!ir lyg skaudena verysad.gif gal man hyperstimuliacija kokia...o dar vis norejau uzklaust mergaiciu, o kaip su smileysex.gif: po isodinimo? Nelabai patartina jauciu? Plius tuos zvakutes doh.gif

Mano ginekologė LT patarė susilaikyti bent 8 savaites po įsodinimo..
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2016 05 21, 18:20)

Pamaudzia vis pilva ir tiek. Jo, hcg jau reiks daryt. Tikriausiai ryt. Testu nebesidariau, kad nesinervint.. Neisivaizduojat kaip bijau.. Net nenoriu pagalvot, o jeigu ne..

O del pilvuko nesijaudink. Man po isodinimo tik po savaites pradejo praeidinet pilvo issiputimas ir sunkumas viduj, net rengtis ka nezinojau, vaiksciojau tik letai, nes labai issiputes buvo. Dabar jau praejo wink.gif

O del smileysex.gif tai nezinau.. Bet vien del tu lutinus zvakuciu tai absoliuciai neimanoma man atrodo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2016 05 21, 22:54)
Mano ginekologė LT patarė susilaikyti bent 8 savaites po įsodinimo..

Ohoo, nu viskas aisku.. smile.gif
Debesyse, isivaizduoju kaip baisu...bet viskas bus gerai, reikia stengtis mastyt pozityviai, nors aisku pati labai pergyvenu doh.gif
As irgi galvoju, gal pagadink koki testuka, nes jau tai kniet, ar geriau net nebandyt? g.gif
O pilva maudzia kaip pries mmm, ar kitaip truputeli? Kaip krutine? Laikau kumstukus, kad hcg skaiciukai butu patys nuostabiausi!!! nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 05 22, 06:33)
Pamaudzia vis pilva ir tiek. Jo, hcg jau reiks daryt. Tikriausiai ryt. Testu nebesidariau, kad nesinervint.. Neisivaizduojat kaip bijau.. Net nenoriu pagalvot, o jeigu ne..

O del pilvuko nesijaudink. Man po isodinimo tik po savaites pradejo praeidinet pilvo issiputimas ir sunkumas viduj, net rengtis ka nezinojau, vaiksciojau tik letai, nes labai issiputes buvo. Dabar jau praejo wink.gif

O del smileysex.gif tai nezinau.. Bet vien del tu lutinus zvakuciu tai absoliuciai neimanoma man atrodo biggrin.gif

O kada tau buvo isodinimas? Oi kumščiai suspausti!
Atsakyti